411

Анонимен

преди 1 година

Театър или не, задкулисната мафия, ще бъде ударена. И се казва Бог с нас. Стига руслющина. И пишеш българин си бил, но се обвързаш с убийците от Кремъл?

410

Анонимен

преди 1 година

Мачкай лъжливите и крадливи комунисти от ППДББСП, Гешев! С теб сме!

409

OTHER BRICK ON THE W

преди 1 година

БЪСТЪР КИЙТЪН ВИКОНТ ДЬО БРАЖЕЛОН, ПЛАМЪКЪТ НА МИЛИЦИОНЕРСКИЯТ УКЛОН, АЙВАН ДЬО КАСКЕТ ДРУГАР ТАРИКАТЪТ СТАР ПОЛИТИЧЕСКИ Б_О_К_Л_У_К С МАФИОТСКО АМПЛОА НА МАФИЯТА ПЕЛЕНА, НАДЯВАМ СЕ ДА БЪДЕ ДО ТУК!!!

408

OTHER BRICK ON THE W

преди 1 година

БЪСТЪР КИЙТЪН ВИКОНТ ДЬО БРАЖЕЛОН, ПЛАМЪКЪТ НА МИЛИЦИОНЕРСКИЯТ УКЛОН, АЙВАН ДЬО КАСКЕТ ДРУГАР ТАРИКАТЪТ СТАР ПОЛИТИЧЕСКИ *** С МАФИОТСКО АМПЛОА, НА МАФИЯТА ПЕЛЕНА, НАДЯВАМ СЕ ДА БЪДЕ ДО ТУК!!!

407

Анонимен

преди 1 година

ша са разплача бе Иване. Що така правиш?

406

Lina

преди 1 година

Само режисьорът решава кога един актьор напуска сцената. Така и с ТОВА, което нарече себе си бг Дж. Фалконе. Само себе си излага горкия. Определено се затвърди като глупавичък - как ще устои едновременно на ударите от бОцан и агентите от ДС/ дпс?

405

Gogo

преди 1 година

Да живее Гешев! С теб сме! Веднъж само да се почне разчистването на миризливите клоаки на родните авгиеви обори, после всичко ще се нареди от самосебе си и Бог да помага! Само малко смелост и твърдост трябва и герберастията с баш гербераста са пътници! Успех!!!

404

Бай Иван 2

преди 1 година

Малии,абе само на мен ли ми се струва че каскета индирекно потвърждава отдавна извесноно правили ,че всико в Бг се урежда под масата с разни договорки?Не му ли беше чсно че когато става въпрос за рехните интереси ще го жертват без да им мигне окото? А колко ги е прикривал? Спорд мен интересното тепърва предстои.Това е краят на герп.

403

Анонимен

преди 1 година

Защо ПП да си затворят човките, ако полюсите са се обърнали и Гешев е решил да сътрудничи и да вкара Бойко ви в затвора, и който още е заслужил? Което е трудно вероятно.

402

Вестници

преди 1 година

В тях пишеше всичко за поредния убит престъпник.А също така Къро и Таки са най опасния криминален тандем още от миналото.Неслучайно са се пазили толкова-явно играят ключова роля в престъпността.Престъпността е нещо лошо,да не дава Господ да попадаш на такива опасни хора

401

анонимен

преди 1 година

Интересно дали ПП сега ще си затворят човките за отстраняването на Гешев, или сегашната ситуация ги устройва напълно и ще обърнат палачинката.

400

Анонимен

преди 1 година

Гешев, намери ли оня от Дупница?

399

:)

преди 1 година

Каква комедия, каскет :) Не го ли предвиди :) Вярно си милиционер :):):)

398

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно не се е случило. Очакваше се империята да отвърне на удара. Гешев с един замах нанесе тежки поражения на Борисов за избори напред! Както се казва, каквото повикало, такова се обадило.

397

Анонимен

преди 1 година

Между другото, какво ТОЧНО работи гешеф?

396

Анонимен

преди 1 година

Голям Цирк. Да идват руснаците!

395

Анонимен

преди 1 година

Затова ли най-спокойно гербаджийските бандити крадяха парите за магистрала Хемус и си строяха хотели? Намаляла престъпност. Даже ивеличила се в последните години на управлението на ГЕРБ. Какви ги говорите. Членове на ГЕРБ каращи крадени коли превозващо кой ли знае какво през граници и митничарите ги прппускат услужливо. Ха да ви е намаляла.

394

Браво!

преди 1 година

Този човек е пример за това какво може да направят *** и медийната пропаганда. Оказва се, че Гешев е единственият свестен от всичките ше*беци.

393

Анонимен

преди 1 година

Нали беше в Америка ,така са му наредили.За да отвличат вниманието на раята,а в същото време да си направят послушно правителство .

392

Анонимен

преди 1 година

От 1989г искам да ми посочите един главен прокурор,който да е работил за България .Няма такъв късо паметници,каквото им наредят от Америка ,това се случва.