39

Анонимен

преди 1 година

До 52 - Съблипат се, но не и като олъсани мауци като тебе са там

38

Анонимен

преди 1 година

Как така от 89-а до 2021/2-а един енколабира заради "райска газ", ама откакто го хванаха едни политички, дето им пада рейтинга (Римува се с Арелия Минова), стана проблем номер 1 ... Некъф *** изгълтал половин литър водка се трупясал ... Тива не е никва новина, да сме си честни. Ама имало и "райски газ" и видиш ли - Не са виновни трите промила алкохол, ами "нармотикът". И смешното е, *** им вярват!!

37

Анонимен

преди 1 година

А, от Пловдив бил момчето, съблякли са го голо, което не ме интересува, интересува ме дали са съблякли голи девойките в дискотеката......хахахаха :)))

36

Е

преди 1 година

Първо се оплакват от полицията, после се сърдят, защо не идват на сигнали. И накрая е пропаднал с дрехите в същата нещастна дискотека.

35

Козар

преди 1 година

Той баща му урсула щото беше много по-интелигентен и известен въздържател :D Иначе поcpал се е от пиене и дишане (едно време беше модерно лепило, сега - райски газ), нищо необичайно. Ако не се е думкал с джeндъри в *** пак бива.

34

Ползвал ИТ, вече не

преди 1 година

Паднало му е кръвното и е загубил съзнание за секунди, все пак е вид упойка този газ. Но лапета, от къде да знаят. Момчето сигурно си е с ниско кръвно по принцип, то и на другите пада, но на него просто от по-ниска база е станало твърде ниско. И не е задължително да стане пропадняк като голям. Аз например съм се наживял. Сега не пия, пуша или пък да ползвам забранени неща. Спорт - фитнес, тичане, плуване, дори маратони. Работа като ИТ. Всеки има различен път, не съдете от една случка за човека!

33

Я па я..!

преди 1 година

Няма такова нещо. Бащата казва че това е най доброто дете в България.

32

Истината

преди 1 година

Райския газ е забранен за всички лица , а не само под 18 год възраст. Може само в болници и лекарски кабинети

31

Анонимен

преди 1 година

Нормално, ко да праиш, такива са нещицата в живота :)))

30

Анонимен

преди 1 година

Така като чета от статията, райският газ е разрешеш за употреба, за лица над 18 години? Като под употреба се има предвид за дрогиране, не за промишлени цели...

29

Вместо Да се

преди 1 година

Нарушават правата на 400 бъргарски граждани и да се извършват унижения при проверките и незаконното им събличане в дискотеката.Защо не откриха кой печели от този райски газ а можеби са наясно кой ги трови тези млади хора и прави милиони от тяхното страдание.Погубват бъдещето на държавата с тези синтетични ***.Тревата не е проблема.Плебеи.

28

до 39

преди 1 година

Като ти гледаме правописа.... личи си колко си напред с нещата.

27

Анонимен

преди 1 година

Да вдигнем възрастта за алкохола на 21.

26

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости - трябва да издишаш няколко балона един след друг за да изпаднеж в безсазнание. Райският газ е напълно безопасен, дори се използва от зъболекари като упойка и то при деца.

25

Анонимен

преди 1 година

Снимайте ги бе, снимайте ги колабиращи, снимайте ги разпилени по пътя, с кръв по тялото, заклещени в ламарините, в носилките, в Пирогов, потрошени, снимайте и ги показвайте на тези младежи, които нямат явно в главата нищо! Току виж се уплашат от гледката и си кажат "Не искам да съм така"!

24

До компетентните

преди 1 година

Нека коментар 31 да се разглежда като заплаха за хора с евроатлантически политически възгледи подкрепящи Украйна.Коментиращият не знае че може да бъде открит от прокуратурата на република България за това.

23

до 19.

преди 1 година

Ти,сега от САЩ ли си връщаш?Не зная,може в някои щати като резервати да е възможно на 16г.да управляват.По голф игрища например.

22

Мозъкът на КирчУ

преди 1 година

колабира след прекомерна употреба на евроатлантически ценности и пропаганда! Едвам го свестиха! А Китчу пожела да го приберат в Канада, където ценностите няма да му създават шок!

21

Анонимен

преди 1 година

В сайта вчера след катастрофата с пъната с р газ кола , един ни обясняваше колко сме глупави щот той бил за форсиране на коли ,пък ний не знаем не сме компетентни

20

Харвард

преди 1 година

Син на футболист. Ясно, че възпитанието е изпуснато отдавна, ако избщо го е имало някъде. То да си на 17 и да се занимаваш с подобни простотии не говори за особено голям капцитет или някаква визия за бъдещето.