63

КАН

преди 1 година

Тия либерални протестъри ПП / ДБ малко достойнство нямат ли? Да ги води една квартирна златотърсачка. Калинка да беше поне малко симпаична да е, ама не то ......

62

Лена

преди 1 година

Онова пред вратата и то беше ПР ход !

61

Интересно ?!??

преди 1 година

А ако нов главен прокурор ги подпука за доказано окрадените за нула впеме милиарди,конституционни нарушения и откровени лъжи ,какво правим??? И ако поиска лустрация на тъмните ,мрачни субекти на тоталитарният режим Рашков,Атанасов и останалите ченгета???

60

Анонимен

преди 1 година

На снимката и ги подават и тя за малко по навик да ги заапе (микрофоните, какво друго).

59

Анонимен

преди 1 година

Другарке хиено, начлниците са на набиване на канчетата в САщ и като с евърнат вдругиден ще запеете друга песен...

58

Анонимен

преди 1 година

С други думи кьорфишек.

57

Анонимен

преди 1 година

Аз като писах преди месеци, че каскета е следващия на трамплина вие ми цъкахте минуси нали?!? Преди него беше ЦвъЦвъ апартамента,после "Ми аз ГОРАНЧЕТО съм го виждал 1-2 пъти - носеше някакъв сак" а сега дойде ред и на ГешОв...Дори и постановката с пиратката до пътя не свърши работа.Такъв е баце - подълл,злоббен и неблагодарен шеф- ще те използва на макс и накрая ще се отрече от теб - ако Магнитски му нареди утре и майка си ще продаде.Ваньо бомбата да се радва,че е жив, а не като Мишо бирата.

56

факт

преди 1 година

амииии , про100 лена !

55

Анонимен

преди 1 година

Лено,глупава жено,спри да бръщолевиш глупости! Не ти е там мястото,жено! Дете чакаш,мислиш ли какво дете ще родиш като цялата си изтъкана от злоба и завист! Не си на правилното място,гледай си бременността,*** на курсове за майки,много ще са ти от полза,много по-важни неща имаш за вършене. Относно политиката-бъди наясно,че вече се наситихме на лъжите и манипулациите ви,не ви искаме повече,достатъчно ни съсипахте,че няма накъде вече,не ви искаме нито меда,нито жилото! Стига!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Тая бяла птица кой ще я остави да пипа конституцията, бе? Тя по-добре да каже кои са родителите и, за да им се изясни на нещастните им избиратели картинката.

53

опетков

преди 1 година

Какво е нужно от *** офисен планктон да станеш "политик"? Първо пускаш простоКиро да ти бръкне под полата, да ти даде голяма заплата и да станеш шеф на кабинет. После се правиш на печен юрист и измъдряш куп нефелни закони, които падат къде в конституционен съд, къде в НС. И това моме напълно отговаря на руския виц "Два раза пизда дала, меня калежка називала". Колежка политик.

52

Public enemies

преди 1 година

Още не мога да разбера защото по цял ден се занимават с простотиите на проектокабинет който на 100 % няма да мине.

51

Анонимен

преди 1 година

Каква точно в момента е Ленчето ,и малко ли небивалици наговори с които стана за смях!?!?

50

Летни протестъри

преди 1 година

Искаш да кажеш, че Денков и Атанасов, които са били в София, не могат да взимат самостоятелни решения? Те можеха да бъдат на срещата. :)))))

49

?!?

преди 1 година

Сега тия просто Кировци какво искат конституцията ли да сменят Вишият Съдебен Съвет нали беше Гешев зора? Борисов Така им разплете кошницата, че тая каютна жррица остана дибидюс безмълвна.

48

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че е ПР, цялата клоуната с "атентата" е част от този евтин, зле скапълен цирк. Това да предложиш нещо изобщо не означава, че можеш или искаш да го изпълниш. Отчаяни опити на отчаяни хора да се доберат до парите на народа отново.

47

Българин

преди 1 година

Бавноразвиваща се.

46

Анонимен

преди 1 година

Лена ЛГБТ-то :D

45

Анонимен

преди 1 година

И аз така също. Съмнявам се, че май пак ще турите културистчето за шеф на НАП и Дамаджанко Чашков за лице на промяната. И двамата направо ни се вкисна говното да ги гледаме как се борят срещу статуквото.

44

Севилският бръснар

преди 1 година

Какво фъфли тази пак под мустак?