384

Марая Гейбриъл

преди 1 година

не може и Кеенееф да Управлява, да не говорим за държава!

383

Анонимен

преди 1 година

Само който не се е сблъсквал с Мария-Габриел може да си мисли, че тази мома става за нещо. Борисов бръкна в торбата с калинките и извади ... калинка.

382

Анонимен

преди 1 година

Да му имам на Буци "безспорния кандидат"... Буци не се е променил въобще. Още по-малко е отстъпил. Ако беше така - щеше да предложи надпартиен кандидат. Ама надали. Шепата проверени крадци трябва да се намести, за да може Буци да блажи ... Само не виждам коляча Кольо на хоризонта...

381

Анонимен

преди 1 година

След такава кандидатура от Бочко рейтинът на ПП/ДБ се вдига до небесата!

380

Еххх

преди 1 година

Тая кукла на конци я слагат за да довърши окончателни държавата и то с усмивка .Поредната офца на хранилка ,поредната маст ия в политиката .

379

УмноКрасивата

преди 1 година

Марая - Ще Доведе Българите до Обетовата Земя!

378

ЧУЖДЕНЕЦ в БЪЛГАРИЯ?

преди 1 година

Предлагат ни "чужденец" да ни управлява, ама побългарен? Мария Габриел от много отдавна не живее в България, омъжена е за чужденец и не знам дори дали децата и говорят български. Инак може и много читав премиер да бъде, не мога да кажа, ама когато Б. Б. предлага нещо - не ми се вярва... Реялано Мария Габриал какво е - чужденец в Булгария или Българин в чужбина?

377

Анонимен

преди 1 година

С тази кандидатура Буци демонстрира пълната си немощ. Скри се зад една семпла жена, отдавна откъснала се от България.

376

мастия гаргамел

преди 1 година

Чи Ко ши муи ?.!.

375

Мария Габриела

преди 1 година

Всеки ден и час, като безспорен кандидат, ще го обслужвам аз.

374

Румен

преди 1 година

Бат Бойко видя че с "професорите" не му върви и реши да предложи стария добре познат вариант, Жените! Нямаш един читав кадър бат Бойко, а голямо желание имате да управлявате с ДПС!

373

Анонимен

преди 1 година

Фашистка която не може да говори.... това ако не е подигравка с нас?!? ))) Мария Гаргамел ще досъсипе всичко което ГЕРБ имат до момента. Все едно да си хванат добре облечена магистралка от улицата и да я предложат за премиер! Същата работа е.. толкова е сериозно!

372

ПП - ШАРЛАТАНИ

преди 1 година

БАЦЕ Е РАЗХВЪРЛЯЛ НА ВСЯКЪДЕ МОТИКИ И ПП-ДБ САМО ГИ НАСТЪПВАТ?

371

HMLF

преди 1 година

"Изисканият" *** Бълкански не иска да е добре, иска да е зле, за да има за какво да се оплаква. Иска европейска заплата, но гледа с умиление към Русия, тъжи по комунизЪма! Разбира от политика, футбол, вируси...взривове! Чака някой да го "оправи", но никой не харесва! Май най-добре е нови избори, Костя първи и да затваряме! Бедността е най страведливото наказание за простотията на един народ! - Р. Рейгън

370

Deep Zone

преди 1 година

Чакаме я в ОнлиФенс с нетърпение в категорията "Строги господарки- European edition" :D

369

ФАКТ

преди 1 година

Тази е рептил 100%

368

Анонимен

преди 1 година

Изглежда лъчезарна женица, дали ще има нервите и желанието да се занимава с аутистите в парламента е друга тема. Аз ако бех на нейно място не бих се занимавал с тая разпасана команда.

367

напротив

преди 1 година

Валутният борд е най-стабилното нещо, именно защото не зависи от премиера и правителството.

366

ТЕ СТАА.

преди 1 година

МИЧЕТО УЧИЛА ЛИ Е В ХАРВАРД? ПРОДАВА ЛИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ? ЛЪГАЛА ЛИ Е СЪДРУЖНИЦИТЕ СИ? ИМА ЛИ СИ КВАРТИРА БЕЗ ПАРАПЕТИ НА СТЪЛБИЩЕТО? УПОТРЕБЯВА ЛИ ПИЦИ НА ПРАХ?

365

Анонимен

преди 1 година

До Koko Викаш Жан Виденов може, но Жан Едуард не може.