80

Анонимен

преди 1 година

Хлябът на войската са снарядите и патроните! Разните скъпи играчки, които им подхвърлят, имат слаб ефект... А снарядите и патроните ги правим ние тук!!

79

Анонимен

преди 1 година

А те ги гонят из дискотеките с повиквателни

78

Анонимен

преди 1 година

Гнила е работата с настъплението на Кулебата. Ако украинците искаха да воюват с Русия, до сега да са станали като един, с армия от 2-3 милиона и да са помели малката руска армия.

77

Анонимен

преди 1 година

"Кой ще убеди Съединените щати да натиснат зеления бутон?" По-скоро се надявайте руснаците да не почнат да натискат едни бутони.

76

до Българин

преди 1 година

Изтеглянето на руската армия от Киев беше част от предварителното споразумение за мирни преговори, защото ако укро мозъчетата ви са забравили, по онова време Украйна не беше толкова отворена и преговаряше. После чичо Сам се намеси. Ама кой да чете, кой да помни. Земята е не само плоска, а у куха..

75

Един от многото

преди 1 година

Поправям се. Украйна е получила пад 75 милиарда само от САЩ. Въпреки това загуби 18% от територията си плюс повече от 200 000 войници. Защо великата украинска армия не успява да направи нищо съществено за да деокупира териториите си, укрофилчета? Като получите отрезвяващ въпрос мишкувате. Повечето от вас дрънкат и се хихикат за Бахмут, колко зле била руската армия. 95% жт града е вече руски де, а украинците доброволно и безсмислено наторяват земята си.

74

Сега

преди 1 година

...като извадят танковете Т-34 от музеите и ги реставрират, и да му мислят Леопардите!

73

Българин

преди 1 година

Украинците и така се справят много добре! От 60-километрова танкова колона, наредена за парад пред Киев, ги набутаха по землянки и окопи! Целият Крим го разровиха, да чакат украинците! Скоро ще е необходима нова мобилизация/частична/, че ще изпитат остра нужда от пушечно месо! Планът на Путин, за смазване икономически Русия, върви с пълна сила! Скоро ще избират с каква валута да търгуват, юани, или рупии!

72

Оня

преди 1 година

А Киев щяхте да превземете за три дни , а клошари ! Още на Бахмут се нааквате !

71

Анонимен

преди 1 година

Всички решения се вземат от САЩ.

70

Един от многото

преди 1 година

Укри колко пъти вече ви задавам логични въпроси? Няма ли някой ваш смел представител да ми отговори и да опровергае "грешното" ми впечатление, че бъркате желанията си с реалността? Само САЩ ви дадоха повече от 30 милиарда. НАТО ви даде оръжията си, разузнаването си и дори войниците си замаскирани като наемници. Въпреки това губите бавно и методично, един Херсон взехте и то така го взехте, че пак ви дишат във врата. Защо не си върнахте окупираните територии досега? Неудобен въпрос? Да..

69

Анонимен

преди 1 година

Украинското ръководство е готово на всичко, за да се опита да въвлече САЩ в конфликта на своя страна. Това мнение изрази бившият съветник на министъра на отбраната в администрацията на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, полковникът от оставка Дъглас Макгрегър.Според него тактиката на украинските войски се превръща в катастрофа за тях. "Те загубиха 300 000 убити", каза Макгрегър в разговор с Робърт Кенеди-младши, племенник на 35-ия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди.

68

Зе

преди 1 година

Зеленский и неговата команда стремително пътуват към крайцерът Москва, на чието потъване толкова се радваха, че и картички направиха. И води цяла Украйна със себе си.Бодряшкия дух на очакваната Перемога приключи. Остават абсолютно ненужните жертви и омразата за следващите поне 50 години. А големият шок дори не е дошъл, когато се сблъскат с реалността какво ги чака в ЕС. И равносметката - струваше ли си.

67

do 65 Hello

преди 1 година

Напипа проблема. Много хора се бореха да няма войни поне в Европа. Но нали "руска империя", защо да не започнат още една касапница. Ако ченгето путин беше изтеглил армията, вагнер и подобните милиции от чуждата територия, досга касапницата отдавна да я няма. И хората щяха да са живи. И градовете цели.

66

Анонимен

преди 1 година

"Дмитро Кулеба поиска значително повече въоръжение" - Щатите официално казаха, че са предоставили на 100% необходимото оръжие за началото на контранастъплението. Защо украинците се бавят, че не го започват и да загиват за благото на целокупния запад, аааа?

65

Анонимен

преди 1 година

За пари са ревнали, а това, че народът плаща с живота си, не ги интересува.

64

Hello

преди 1 година

Тази т. нар. контраофанзива няма ли да е съпътствана с много жертви, та се питам струва ли си и 1 жертва заради някаква си територия, която ще я има и след хилядите жертви, но ако няма кой да и се радва, кел файда?! Няма по-свято нещо от живота, а тези в 21 век умират заради някаква си кал. Пълен абсурд

63

Анонимен

преди 1 година

Абе за днес поне 400 Укронациста ще се срещнат с батко си Бандера в Артьомовск. Мухахахаха

62

От Италия

преди 1 година

И тук на всички хора им е омръзнало от тези украинци и вечното им мрънкане. Намразиха ги повече от имигрантите от Африка. Онези поне поработват на полето.

61

Анонимен

преди 1 година

Злобен е Кулебата също като кобрата Урсула, по-злобни са и от самия Зельо даже! И в Полша злобата расте и това ще доведе до краха и на укрите и на хохлите, а Урсула от нас зависи да я свалим.