172

Анонимен

преди 1 година

За съжаление такива трагедии се случват навсякъде по света. Онзи ден в Тексас един с пикап уби девет души на автобусна спирка. Затова в училище трябва да се учи оцеляване в различни ситуации, вместо празни приказки и философстване от сутрин до вечер.

171

Упс

преди 1 година

Марковски взема скъъъпо!!! Не е за всеки!!!

170

Исуса

преди 1 година

Даммм, а полицията седи на 5 места в София, дето ги знае всеки ....останалите булеварди пусти, пред училищята...пусто....то през деня се кара 300 вие след полунощ.....ама куките са на хранилка...те чакат некой на халогени или без колан , за да има 20-30 кинта

169

ИМА КАМЕРИ

преди 1 година

ВЕРСИЯТА НА ЗАЩИТАТА МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ. А СВИДЕТЕЛИТЕ ГОВОРЯТ, ЧЕ Е ИМАЛО И 2 ЕДАРЕНИ КОЛИ ПРЕДИ ДА УБИЕ ПЕШЕХОДЦИТЕ. ЗАЩОТО Е КАРАЛ КАТО НА РАЛИ. ПЪК УЖ БИЛ ЗАСЛЕПЕН?!

168

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че и този случай ще се забрави след няколко дни и така до следващата трагедия. Жалко за двата погубени млади живота. Водачът не знам дали е бил заслепен, но магистратите, които трябва да осъдят подобни действия, със сигурност ще бъдат заслепени от лика на банкнотите. За справка - случаите на Милен Цветков и Семерджиев...

167

Анонимен

преди 1 година

Шофьорът е син на хора от ПП, които са на властови позиции в министерствата. Ще ги оневинят и изкарат ангел небесен.

166

Кире

преди 1 година

В държавата с най-много полицаи на глава от населението, се правят безконтролни състезания в градски условия, а полиция няма. Вина има и е ясно чия е. Сега да видим кой ще отиде в затвора за получаване на заплата и нищовършене.

165

ФАКТ

преди 1 година

И тоя Марковски, че ври в казана....как не се хвана да защитава един ''нормален''

164

Един с Една

преди 1 година

Заслепен, муха в окото, пълнолуние...венера у сатурн...адвоката е ясно, че ще защитава, но необоримият факт, е че е на ПЕШЕХОДНА пътека-тоест няма оправдание !!!

163

Сата НАТО

преди 1 година

по принцип, ти си пcиxoпат, не ти е ясно, но ти казвам... -----////------- По принцип съм учил 4 години в техникума, който се намира точно на това кръстовище - Сливница и ул. Русе и много добре знам какво говоря.

162

тт

преди 1 година

ако съм на мястото на таткото ше го причакам тоя некъде и ше му извадя гръбнака през устата.

161

Анонимен

преди 1 година

Моля ви разберете, на тия видеозаписи каквото сте видели НИЩО НЕ ЗНАЧИ за съда. Правят се едни експертизи после дето уж независими лица проверяват записа. Е там най-много изчезват записи, преправят се, обявяват се за неистински. Ти го виждаш че убива някой, те ти казват че си луд и не е вярно. Ей така стоят нещата с бг съда. Всичките закони са преправяни с наредби за да може адвокат да те измъкне. Неслучайно повечето ни депутати в годините на именно адвокати и юристи :) НА ХРАНИЛКАТААА

160

Анонимен

преди 1 година

Не мога да повярвам. Как има толкова много коментари, написани на неграмотен български, в които се обвиняват загиналите деца, че не са се огледали по-добре на пешеходната пътека? Човек не вдига 100 км/ч в градско "без да иска", от липса на опит или защото е бил заслепен. Този малкият е някакъв изживяващ се тарикат на мама и тате, който е решил да се прави на интересен и е убил двама човека. Да се разбере кой е този и кои са му родителите и може много по-ясни да станат нещата.

159

Резидент-разединител

преди 1 година

Нещо се крие тук и не знам какво е, но ще излезне наяве. Затова шофьорска книжка трябва да се взема трудно, да има изискване за минимум средно образование.

158

Анонимен

преди 1 година

Адвокат Марковски това ли успя да измисли, че клиентът му бил заслепен?! Там това няма как да стане, а и не се е случило някой да шофира на дълги светлини.

157

до Сата НАТО

преди 1 година

по принцип, ти си пcиxoпат, не ти е ясно, но ти казвам...

156

Ивайло

преди 1 година

Абе , щом фамилията Марковски го защитава ..ясна е работата!

155

обективен

преди 1 година

Аз мисля че проблема е в всички нас! Не могат да ни спасят нито инструктори нито полицаи.Трябва ние самите най вече родителите - да контролират децата си.В случая 18 годишен - той реално не знае да кара и няма опит.Би трябвало баща му да е с него докато мине поне 50 000 км.Да направи една лека катастрофа и да разбере колко лесно става - да придобие страх и уважение на пътя.Сега освен загиналите - за техните родители също няма живот.Няма деца - живял си напразно.

154

прокуратурата го паз

преди 1 година

Смениха три пъти истрията и версиите, явно има чадър.

153

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни глупости са това за заслепяването.В този участък платната по бул. Сливница са разделени от речно корито. Колко пъти съм минавал оттам, включително нощем и как за толкова години не ме заслепи никой. Освен това на камерите се вижда, че този е хвърчал с огромна скорост. Като цяло, нагазил е и с двата крака и сега адвокатът му плещи глупости. Много ми е интересно, освен това, кои са родителите му.