218

Анонимен

преди 1 година

До Странджата.Вдички занаят,че си украинец.Това се разбра доста отдавна като повечето дето пишат тук и подкрепят Украйната.И пишеш едни и същи глупости като всеки украинец и не само тук .Всички украинци дрънкат едно и също като стихотворение.

217

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

И не забравяйте, че съм туркофил.

216

Анонимен

преди 1 година

Е какъв ще е края питайте зелето.Май пак ще се наложи да учат руския химн някой хора щото нямат акъл за пет стотинки.Да си вярваш,че ще победиш Русия на нейната територия с оръжие,които нямаш и се надяваш да ти дават е доста глупаво.А всичко беше да се даде автономия на Донбас,не да се отделят от Украйна като независими държави,а автономия.Е май това не се хареса на украинските олигарси само,щото ги ограничава да цицат на развития район на Украйна.

215

Анонимен

преди 1 година

Важно било но само според Сирски.Руснаците си воюват в срещу тия дето дават оръжия на украинците ,а не ,за да се доказват на някой.На всички е ясно,че Украйна не може да спечели и затова бай дрън иска да има контранастъпление не,че украинците могат да направят нещо с него.

214

Анонимен

преди 1 година

До Рибентроп-МолотовГовориш колкото да не заспиш. Руснаците разчитат на златото като обезпечаване. Долърът дълго време ще е лидер, но дори фактът, че започнаха да се ослушват нациите за нещо различно, е провал на долара сам по себе си. ще диверсифицират вместо да залагат само на долара за сделките.В момента САЩ печатат на гюме, после вдигат лихвите за да укротят нещата.*** половинчаи мерки и те си го признават.

213

Анонимен

преди 1 година

Почна ли контранастъплението с милионите леопарди и ейбръмси или по-добре да се хилим на руснаците, че не могат да превземат бахмут? Трябва да се каже нещо за перални и микровелета, ядене на джавелинки. Правене на консерви?Или ще броим чувалчета с украинци, майки изпратили децата си в една *** война.

212

блицкриг

преди 1 година

Оставало да вземат още 2.5 км2 от 30 хилядно градче. Че те какво са взели тогава?

211

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Юанът е риск, дори и държавите в БРИКС не искат да трупат резерви. Ползва се само за сетлинг на големите сделки. В момента росия трупа излишък от юани и не може да го ползва за нищо. Ако не са ревнали, скоро ще ревнат. Ще трябва да го обръщат в други валути и да се цакат в курса. Добре че копаян нефт и злато, щяха да фалирали сто пъти до сега.

210

Анонимен

преди 1 година

До 230 Я изброй 5 сайта в Европа, където може да купиш с юани. Може да изброиш и Китай ски. Че аз доста съм пазарил от оризите на всякъде искат доларчетаа клоун. Ама ти от къде да знаеш, като си селкаа и не си оперорал с валута никога:)))

209

Анонимен

преди 1 година

Тоя за 10 рубли всеки ден *** тука по 100 поста :)) И на бойното поле клоуни и в хибридната война пак клоуни :)))

208

Какво стана?

преди 1 година

Първо рашките щяха да превземат Украйна за 3 дни, после станаха 6 месеца, мина година и все още са до никъде. Сега вече целите се смалиха до превземането на малко градче, че "великата армия" да има нещо, с което да се утеши. А какво стана с "ще стигнем до Берлин за 3 дни"? С тези темпове на движение, някъде другото хилядолетие може и да се приближат.

207

Анонимен

преди 1 година

Писането на краварски простотии с нищо няма да помогне на Укрофашистите. Снощи перфектна работа на Пуските сили унищожена много Натовска техника и жива сила. Днес отново се вее червения Съветски флаг над Райхстага това е съвсем сериозно. А нашите кравари от безсилие редят ред сополи, сълзи и простотии.

206

Анонимен

преди 1 година

Хаха Гешев не може да арестува квартален обирджия, ще арестува Путин. Главата му е полирана както отвънка така и отвътре. Гешев в креатура на мафията, завършен мафиот.

205

Прост запаняк

преди 1 година

С този коментар печеля още половин цент.Вече станаха 73 цента за целия месец.До края на месеца ще мога да изкарам 5 долара да купя на жената сланина с праз

204

Анонимен

преди 1 година

Той вашия край идва от 1г и 4 месеца :))) Нещо се забави тоя край. Май идва вашия край хаха

203

Краят идва

преди 1 година

Останали са украински части само в около два квадратни километра от града. До дни там се приключва. Бойците от Вагнер са взривили последният мост през Северский Донецк, по който са снабдявали украйнските части с боеприпаси.

202

Какво следва

преди 1 година

Ключови представители на Съвета за национална сигурност на САЩ са за преговори между Киев и Москва, но Държавният департамент на САЩ и ЦРУ са скептични по отношение на това и искат да разгледат резултата от украинското контранастъпление, преди да предприемат дипломатически стъпки. Подобна промяна на настроенията идва на фона на сериозното безпокойство на западните страни, че в бъдеще няма да могат да поддържат необходимото ниво на военна помощ за Киев.

201

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Опа налази руската бот ферма. Почва се с безсмислените русофилски коментари по 3 думи с 10 плюса. Само гледайте пак да не се изтропката без български превод да поствате на руский язик че замириса на памперса на Путин от вас.

200

Анонимен

преди 1 година

Митрофановаа кога ще открие паметник на САЩ в москва? САЩ ГИ освободиха от нациска Германия? Утре е подобаващо на площада да има знамето на САЩ и цветя към посланика им. Нали пледират за същото в България? Двоен стандарт ли имат комунистите не знам...

199

Русия печели

преди 1 година

След Бахмут има само 200 километра голи полета.Абсолютен подарък за руската освободителна армия.