12

Анонимен

преди 1 година

Не пише къде са къщите. Най- добре да съберат пари помежду си и да купят къща там, където работят. Тогава няма да плащат наем. Китайците така правят. Купуват 1 къща с двор и после слагат бунгала и бараки, пристройки и т.н и си спестяват наемите на поне още 10 човека. Става като дядовата ръкавичка. Иначе който работи на запад - печели. А в българия който работи, гледа на шефа новата джипка през година, а шефката носи подарък магнитче от поредната екзотична почивка - я от тайланд, я от малдивите.

11

Анонимен

преди 1 година

Значи автобуса ги взема в 6:30. Отнема време за транспортирането и вероятно започва работа в 7, или дори в 7:30 часа. След като работели в продължение на 7 часа, било ставало обяд и спирали заради жегата. На мен ли математиката ми куца, или ония обядват в някакъв странен час?

10

Ф

преди 1 година

То, ако това беше вярно то италианците щяха да ги взимат тези пари, нямале да ги дават на някакви чужденци.

9

В.

преди 1 година

70 х 20 х12 = 16800 на година без разходите Една къща струва стотици хиляди.

8

Анонимен

преди 1 година

Значи работи за по 1400 евро месечно, ако почива в събота. Или за 1720, ако работи и в съботите. Да си направят сметка тук всички наши велики работодатели и други персонажи, от които зависи икономиката ни. За 3000-3500 лв заплащане на месец, тези хора щяха да си останат в България и нашето зеленчукопроизводство и овощарство да дръпне напред.

7

До3

преди 1 година

А на теб какво ти изсипаха като си бил праведен зубър?

6

Ъ

преди 1 година

Заглавието на статията щеше да звучи по-откровенно така "Търсенето на гхупаци за работа в чужбина продължава да расте".

5

пепи

преди 1 година

22 дена по 70 евро и още 4 по 80 правят 1860 евро. За година - около 21600 евро. За 6 години - 132000 евро при положение че това са пари след данъци и без никакви разходи. Ще си вземе две къщи ама за основен ремонт. Не че е невъзможно но все пак . Един апартамент или къща в големите градове в България е над 100к евро . За Италия е повече. Тъй че малко преувеличавате . Според мене ако спести 1000 евро на месец ще е добре.

4

Да са живи и здрави

преди 1 година

Щом като ги устройва тази работа и влагат спестените пари в нещо разумно, мога само да ги поздравя, независимо от това какви хора си. Работят, не висят на социални помощи. Тук нашите работодатели да се позамислят, а държавата да се намеси, където е допустимо, защото нашата златна земя или пустее, или отглеждат фуражни култури върху парцели, които по-рано са давали най-вкусните зеленчуци и овощия.

3

Анонимен

преди 1 година

Щом си профукал ,първите 17 години в пушене на цигари и зяпане на телефона ,не очаквай ,че някой ще ти изсипе чувала с пари !

2

Анонимен

преди 1 година

Какви къщи, ония в италианските села по 1 евро ли?

1

Анонимен

преди 1 година

Ако ,можеш да правиш нещо ,вероятно ,ням да се отървеш от работа :)Да Правиш нещо !Ако -можеш !