54

Анонимен

преди 1 година

До Брацигов 58 - Опресни паметта ми ... като ми кажеш,в коя страна има почти езеседмични убийства от подобен род?

53

Афроамериканче

преди 1 година

"Най-жестокия масов убиец на деца в света " ??? Бахахахаха. Ама вие сериозно ли? Къде се врете в класация дето дори не сте последни? Тука в Съединените Африкански Щати такива "най-жестоки" убийства в училищата стават всяка седмица... Повечето дори не ги отбелязват в новините щото са някакви банални 3-4 деца гръмнати от съученик... Я, гърми се някъде.... или е на дъжд, или пак се стрелят в квартала...

52

Брацигов

преди 1 година

Коста е жертва на системата. В много страни от източния блок близки по манталитет до расия(включая и у нас) се толерира поведение на подтискане и тормоз между учениците, като то дори се практикува и подтиквот учителите в някои случаи. Това е основната причина за такива отклонения. В цивилизованите страни такова поведение се подтиска още в зародиш и вероятността от такива инциденти е доста по-малка. Разбира се изключвам сащ, които са специален случай имайки много народ и свободен достъп до оръжие

51

Анонимен

преди 1 година

До В БГ е същото 55 - И какво да се напрви? Да се гърми на поразия ли?

50

В БГ е същото

преди 1 година

Учил съм в 3 квартални Софийски гимназии. Виждал съм неща като за хорър филм. Пребивания, тормоз, нападения с нож, всякакви пр..сташ..ки изпълнения в час и какво ли не още, друсане в талетните и т.н. За съжаление никой нищо не прави по въпроса.

49

А

преди 1 година

Б

48

Анонимен

преди 1 година

Хората ви казват, че е психопат, ама половината тука още са "горкото дете". Разбирам, да се радвате, че е някой герой, спрял група терористи, ама не е. Убил е деца, както и служители на училището. Това не е било някой епизод в пристп на ярост. Имал е списъци, планове, подготовка. Можеше да насочи усилията си в това, да избута още 1 месец в училище и от догодина да мине на самостоятелна форма, вместо да очерни живота на толкова много семейства и близките им.

47

до 23 анонимен

преди 1 година

Ти имаш патология и то сериозна , бе човек . Трябва ти лечение , а не пропаганда .

46

Дони

преди 1 година

Ех, навремето с удоволствие прочетох един шедьовър на Стиви Кинг - "Гняв".Същата ситуация, психологически прекрасно разказана! Само дето го думнаха накрая...

45

Анонимен

преди 1 година

После има въърпсои, свързни с домашното образование на моите деца. Съжалявам, че бях в редвона форма на обучение, човек до 9-ти клас. След това се РОДИХ направо!

44

Анонимен

преди 1 година

Това в БГ нема как да стане, щото дори тинейджърите знаят, че е опасно да се гъбаркаш с мутрите :)))

43

Анонимен

преди 1 година

До До Коста под Моста - Всъщност може и двете. Ако си направиш навика, доакто учиш по история, с другата рака може да вкарваш комбинации, почти неволно. Изивка време и усилие, но много неща са възможно.

42

Анонимен

преди 1 година

".От друга страна, някое дете решава да отвърне. И то не е виновно - решило да накаже насилниците.И така." - Трябва да има регистър на хората, които завршват менталната си диария с "И така", че да се пазят нормалните от тях.

41

До Коста под Моста

преди 1 година

4 цифрен код са 10000 комбинации, явно пъпчивото заекващо тийнейджърче вместо да учи по история е научквало кода. Ми колко да му пише даскалицата за половин знания - двойка разбира се. Ей го на, от 16 в списъка, свършил половината работа - пак двойка.Пълен лузър. Лузър от дете си е лузър до гроб.

40

селянин

преди 1 година

до 37 не бъди сигурем мойта кат докопа браникето два месеца не се прибирах

39

Анонимен

преди 1 година

До SS 37 - Ти нямаше ли букер с оръжия или това беше шашма само за Ковид-а ?

38

Анонимен

преди 1 година

В училищата е отврат. Издържах кратко време като преподавател и се махнах. Издържах е точната дума. Родители, учители, ученици - нищо не става. Знам че няма да ви хареса, особено на родителите, но е самата истина. Да не ви разказвам за родителските срещи и разговорите с родителите какво представляват. Всъщност вие си знаете. Цялото общество е ***.

37

Анонимен

преди 1 година

До 41 - Затова трябва да се прат психологически профили и да се следят всички.

36

Анонимен

преди 1 година

Тийнейджърът е дошъл в учебно заведение с два пистолета на баща си.. таткото да не би да е военен нещо. Внимавайте с военните и се пазете от чедата на Радев, оная грозната и оня просстия. Внимавайте наистина!

35

Анонимен

преди 1 година

Сърбите понеже не знаят какво е истинска агресия, почват да стрелят по училищата си :)))