33

Анонимен

преди 1 година

Що за измама правят банките в момента, дават ми парите на други хора а мен ме цакат с такси, съвсем скоро всеки ще си изтегли парите това е кражба.

32

Муахаха

преди 1 година

а преди 1 година и 2-3 месеца ни казваха, че Русия ще Фалира за Седмици! в същото Време - САЩ е Тотален Фалит, а Русия е Кеширала 50 Милиарда повече само то Газ и от Нефт, спрямо годината преди Войната!!

31

УСА Бахмутаджиите

преди 1 година

Сега Ясно ли ви защо руснаците баааавввнннноо напредват в Бахмут? :) Играят си картите по всички линии! А ОЩЕ ЯСНО ли ви защо от запад ръчкат киевските НАТО-ЧВК да бързат? -- НЯМА ПАРИ! :):)

30

Факт

преди 1 година

САЩ са колос на глинени крака,който се рушат всеки ден.

29

Ха ха ха

преди 1 година

Ще гласувам за копейко само той е валутно ориентиран у насА вие му се подигравайте

28

А. Що така бе ?

преди 1 година

Ко стана бе ? Нали чакахте всеки момент Русия да умре от глад и студ след .амнайстият пакет санкции срещу нея ?! Нещо май се обърка ?! Според МВФ и Световната банка Русия вече е шеста икономика в света (беше девета) пред Германия Франция Англия...Това е откакто въведоха над 1200 вида санкции срещу Русия, вече 10 години. А представете си какво ще стане ако им премахнат санкциите ?! САЩ не се поучиха от историята. Така си мислиха и Карл XII и Наполеон и Хитлер че Русия ще приключи лесно..Обаче..

27

Анонимен

преди 1 година

Една добра новина за деня, дано и Русия ги последват та да може света най-накрая да подиша малко.

26

Цирк сащ

преди 1 година

Ама нали Русия е под санкции?!

25

Ха ха ха

преди 1 година

Свьршиха рублите

24

Щерю

преди 1 година

И затова звярът САЩ иска да разкъса, и да ограби Русия - да си плати дълговете. Но все пак основното и водещото във външната политика на САЩ е религиозния мотив - юдео-ционистките, масонски кукловоди искат да премахнат всички свои врагове. За да наложат вечното си господство и робство над целия свят. Богоизбрани - ама друг път...

23

Пютин

преди 1 година

Санкциите Работят! Русия и Китай се Къпят в Кеш - дори се Чудят кво да го Правят!!

22

три в едно

преди 1 година

"украинския държавен апарат е на бюджетна издръжка на американското правителство. Сега разбирам защо зеления киевски нарко-зависим плъх ходи като болнав тия дни!" - Демилитаризирайки Украйна, гениалният Путин демилитаризира Еесовската Зона, отан и Пиндостан.

21

Анонимен

преди 1 година

Парите никога не са били проблем за САЩ. С над 800 военни бази по света пари може да се приберат от всеки. А въпроса дали иска или неиска протекшън не е от значение.

20

Анонимен

преди 1 година

Искам всички държави от Африка , Южна Америка и Азия ,да се откажат от зелените хартийки и да минат на йоани.Тогава само старата госпожа Европа ,без ресурси ще е колония на САЩ .

19

Е пари немат

преди 1 година

ама за Украйна извадиха едни милиарди и не са спирали да вадят.Като как става това?Явно са сигурни че ще си качат тавана още и ще продължат да печатат.

18

РЕПТИЛА се радва

преди 1 година

На добре свършена работа!

17

ретила се радва

преди 1 година

добре ги е натворил!

16

Ха ха

преди 1 година

Да ни предложат 5 самолета от 30г и два - микро аеца пак ще има пари

15

Анонимен

преди 1 година

И етоооо идва китайски йоан,този път дано се тръшнат.

14

Анонимен

преди 1 година

тяхните пари никога не свършват те си имат печатници- и си купуват от робите както си поискати каквото си поискат