137

Андрешко

преди 1 година

Успех и дано късмета да бъде с Украйна

136

Анонимен

преди 1 година

Джордж Съливан-съветник по икономическите въпроси към Белия дом в интервю за Политико казва следното;-Бъдещата обща валута на БРИКС ще е убийство за долара,защото ще измести доминацията на нашата валута в световната търговия.Това ще докара колапс за страната ни и за западния свят като цяло.Беше грешка на този етап да се конфронтираме с РФ, провала продължава Съливан със санкциите срещу Русия накара много страни вече се стремят да заобикалят долара ,защото смятат,че ние го използваме като оръжие

135

Анонимен

преди 1 година

Контраудар без авиация е невъзможен на 100%

134

Анонимен

преди 1 година

Минфин США уже 1 июня может оказаться не в состоянии обслуживать госдолг, если конгресс не расширит лимиты заимствований, говорится в письме главы ведомства Джанет Йеллен.

133

12345

преди 1 година

Абе стигате се пени за тези две откъсани държави! Каквато е Русия, такава е и Украйна! На светлинни години от истината, а именно Европа! Баща ми е работил и в двете държави и двете не стават за нищо, Азия батко!

132

Наблюдател

преди 1 година

Смаран*гясалите русо*роби като няма какво да кажат започват да търсят негативни извадки какво ставало в Франция и как долара бил паднал малко.Виждайки че първобитна блатная се разпада с всеки изминал ден ги боли много.

131

Анонимен

преди 1 година

До П.Курумбашевски да бягат ))

130

Анонимен

преди 1 година

Той затуй Пригожин се мааазни на Зеленски! Че ще юде ло6ут!

129

кратко и ясно

преди 1 година

москва на блато и главата на путин за нощно гърне

128

До 174

преди 1 година

Мога

127

До 174

преди 1 година

Германия е похарчила през 2022 100 милиарда само за бежанци!

126

Любопитен факт

преди 1 година

Украйна фарчи за месец толкова муниции колкото САЩ произвежда за година!!

125

Анонимен

преди 1 година

Можеш ли да умножиш 500000 украинци по 2000 евро? Не?

124

Анонимен

преди 1 година

Украйнско знаме над центъра на Бахмут ... вагнер буквално са се сринали съдбата на пригожин нейзвесна от МОРФ малчат като дирници но те са си Дирници де .... Излизат и първите клипове

123

Анонимен

преди 1 година

Пентагонът има проблеми с дефицита на боеприпаси. В Украйна вече са похарчени един и половина милиона снаряди - и няколко годишни резерви от ракети за Химарси. Поне 5-6 години ще отидат за попълването им - докато ВПК системата е в ада на логистиката.

122

Распутин

преди 1 година

Хохлите може и да направат некоя беля която после ще им излезе през носа.Краварите да внимават и те ,два посейдона вече са на дъното на океана в близост до бреговете ими чакат.

121

Анонимен

преди 1 година

В Нова Зеландия, благодарение на изтичането на правителствена информация, стана известно, че в една от най-ваксинираните страни по света през последната година броят на инфарктите, които изискват хоспитализация, се е увеличил с 83 %;

120

На укровойник

преди 1 година

На първа риния в Бахмут му плащат 2700 евро, в Германия на укробежанец 2000 евро социални без да работи! В Германия има пегистрирани 500 000 украински мъже! Зеле иска да им праща призовки в чежбина, защото укрите свършват!

119

Денег нет!

преди 1 година

Киев вводит дополнительный налог для финансирования ВСУ. Верховная Рада, распилив западные деньги, осознала, что после закупки мешков для трупов, на зарплаты укронацистам денег нет.

118

Манолски

преди 1 година

Аре ве, бах тоз контраудар, чакаме го цяла зима. По моя информация са мобилизирани дядовци, аутисти и недъгави