29

Анонимен

преди 1 година

Все ще почва ама не почва.Кога най накрая ще почне това велико контранастъпление.И с какви войници по точно онези дето ги мобилизират по улиците и жените им реват да ги оставят намира ли.Нищо няма да почне.Напротив ще започне руско такова.Из цяла Русия има билбордове на които е написано Одеса е наред!

28

Анонимен

преди 1 година

Миналата година, когато започна контра-офанзивата не се вдигна много шум, украинците предупредиха, че новини от фронта няма да има. Но след няколко седмици стигнаха брега на Днепър, връщайки си половината окупирани територии. Предполагам и сега така ще стане. Единствено не е ясно какво ще се случи с Кримския полуостров.

27

Анонимен

преди 1 година

Тая песен я слушаме от преди половин година. Все са готови и всеки момент ще започне. Ама не започва. В същото време бавно продължават да отстъпват, губейки на ден около хиляда човека жива сила. Укритата са пълен леш.

26

Изтръпнали са

преди 1 година

И кравари и укри и разните му там Натовци. Езичетата им изтръпнали от прекомерна употреба на ко-ка а Зеленясалия си живее направо в паралелен свят. Офанзиви, мофанзиви. Ще ги пращат при свети Петър всичките, барабар с татусите им и нацистките им символиц, пречупени кръстове, слънца на райха и тн.

25

Полковник

преди 1 година

Руснаците са готови за всякакви измислени контранастъпления.В тила е разпложена цяла армия като стратегически резерв.Освен това са изградени по целият фронт отбранителни съоръжения.Руските военни сателити са насочени към Украйна и пиле да префръкне ще знаят на минутата.Така че дори и да опитат укрите ще бъдат напълно разгромени.

24

Анонимен

преди 1 година

Ако може само Украйна да съобщи точно дата,час и минути,съответните координати където ще бъде великата контраофанзива .ние евроатлантиците се ангажираме да осигурим подходяща температура на въздуха ,посока на вятъра и т.н. От своя старана руснаците приеха ангажимента да се правят на изненадани,така че всички условия за цирк са налице.Сега сериозно- контраофанзива рекламирана месеци наред е обречена на неуспех,освен това укрите нямат нито човешки ресурс,нито технически и оръжеен. Закривай!

23

Порно

преди 1 година

Тая война стана като холивудски филм. Иде 2 епизод: "Украйна отвръща на удара", а после ще видим какво ще измислят сценаристите...

22

Анонимен

преди 1 година

Под формата на обучени на Запад войници може да влязат самите западняци. Те Запада мразят Русия и все ще съберат няколко десетки подразделения. Ако Русия не се е подготвила не им завиждам на русначетата. Те украинците нарочно все повтарят за тая офанзива за да разконцентрират врага и да го одарят неочаквано. Ще се опитат и не ги подценявайте. Кърваво меле ще е.

21

Напред, соколи!

преди 1 година

Напред, украински соколи! Изхвърлете нашественика от вашата прекрасна родина, и нека Днепър почервенее от нечестивата му кръв!

20

Анонимен

преди 1 година

До 11 Обявихме да ? И кво ще направиш:))

19

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах, защо не споменава и готовността на полските екипажи. За 20те хиляди поляка реджвна армия, вече биещи се в Украйна е ясно.

18

Анонимен

преди 1 година

Тя вече започна.

17

пловдив

преди 1 година

ще ядат хурката расняците

16

Анонимен

преди 1 година

Русия нямам впечатление да прави някаква подготовка. Цял свят знае че Украйна ще прави контранастъпление. Да не се окаже че само Русия не знае.

15

ьаьаьаьа

преди 1 година

За Украйна е свършено, цялата ще беде погалната от Русия и анксирана после , а след това следващите по доминото ще бъдат анексирани доброволно. Нато е пътник.

14

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах, кое от трите е заповедта от сащ: Божията воля, метереологичните условия или решението на командирите....

13

Ясно

преди 1 година

До 10.Майната и на Украйна.Цяла Европа страда заради тях но те скъпо и дълго ще плащат за това .

12

Хора

преди 1 година

Цялата хунта в Киев е дрогирана и праща войниците на сигурна смърт.

11

Анонимен

преди 1 година

Съюзници ? Да не са обявили война на Русия, че се наричат така !!!

10

Слава Украiнi

преди 1 година

За 9 май Украинската армия ще маршерува на Червения Площад в Москва!!