74

до 85

преди 1 година

България стабилна ли е? :)) в друг измислен свят живеете

73

Турист:

преди 1 година

Гответе се скоро след съставяне на правителство и мобилизация за изпращане на "пушечно месо" за Украйна. Това е заповедта от краварите, плюс официално създаване на бази по Черноморието и псевдо-държавата...!

72

Пълна подмяна

преди 1 година

В случая е прав Борисов. Нормалните подходи бяха два. 1. Правят експертен кабинет без бивши министри на Герб и ПП 2. Правят коалиционен кабинет на квотен принцип 7 министри от Герб, 6 от ПП или нещо от тоя род - и внего няма ярко изявени партийни имена.Атанасов, който каза "време е да помогнем на Борисов да излезе от политиката" и Кирил Петков който оргазира ареста му, са просто Бойко Рашков на квадрат. Няма как да стане. Жалко, Денков и Асен Василев стават, но ще го отнесат.

71

Вижте

преди 1 година

Кажете коя е тази 20 годишна депутатка от Възраждане, дето стои до Коцето на всяко публично явяване?!? Явно е много кадърна!

70

Анонимен

преди 1 година

Левите митрофанскии партиии са в паника. Плана за дестабилизация на България отиде в канала :) Надпреварват се да сипят помия....безсилие

69

До 67.ТОЯ Е шеф-

преди 1 година

МинистЕр на *** дупетати и патреОТЕТЕ.

68

Анонимен

преди 1 година

Компромиси и от двете страни правете. Това е знак,че сте израстнали политици и водите България по Европейския път. Адмирации.

67

Упс

преди 1 година

За културен министър - Манол Пейков, дето пише с къси букви по отношение на Костадинов, и дето пее руски военни песни от ВСВ, очарователен е в антикомунизма си!:)))

66

Анонимен

преди 1 година

Вие още ли чакате да ви оправят политици бе бедняци?

65

до 75

преди 1 година

свършиха тия години ,боко обърна палачинката и се наведе на запад

64

пак гласувайте

преди 1 година

Гласуваш за Бойко получаваш Киро

63

само Възраждане

преди 1 година

двама се карат трети - Възраждане печели

62

До 73

преди 1 година

А ти си искаш Руско марионетно правителство като в Беларус, прозрачен си!!!

61

КОПЕЙКИТЕ ПАК РЕВАТ

преди 1 година

НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ ВЯРВАТ НА БОЙКО, ГЕРБ /СДС....... КЪДЕ СА УСПЕШНИТЕ, СПОКОЙНИ ГОДИНИ ОТПРЕДИ 2020,КОГАТО ЖЪЛТИТЕ И КОПЕЙКИТЕ НАПРАВИХА АТЕНТАТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ..???

60

До 69

преди 1 година

Най- добре - бебето на Лена - параПетко.

59

АЗ

преди 1 година

Всеки гласувал за Герб или ПП-ДБ, всъщност е гласувал за американското посолство. А сега двете основни театрални полит. сили в територията ще ви предложат малко театър и после ще ви сервират и марионетното правителство, само имайте търпение и се насладете на спектакъла!

58

Да

преди 1 година

СПРАВЕДЛИВО Е, ако Едните вкарат ПОЛИТИЧЕСКИ имена в бъдещото правителство, ТО напълно естествено Е и ГЕРБ да вкарат Политически имена!!!! ЯВНО ИСКАТЕ ВЕСЕЛА ЧЕРНЕВА ДА ВОДИ ПОЛИТИКАТА КЪМ СМ!!! Смешни и жалки сте!

57

шофера

преди 1 година

ех, няма вече "ИНСПЕКЦИИ" с 'жипка

56

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Кажи му Борисов,разбирай Бехар,отврати се от Джаба.

55

Народа е за Лена !!!

преди 1 година

Премиер трябва да е Лена Бориславова. Млада красива умна не робува на предрасъдъци и ще управлява добре и народа ще е доволен и сит! стига с тоя бойко неговата роля свърши или в затвора или ще правиш каквото ти кажат а ше ти се не види и рапона ***