6

djasta prasta

преди 16 години

навсякъде в нормалния свят хората инвестират в нещо, което се очаква да донесе блага - образование, наука, инфраструктура, високи технологии, какво ли не още. тука освен да се профукват пари за глупости, друго не става.и кво, баба ми ако примерно е върла седесарка, дали ще иде на море?нямам думи просто. смешници.

5

Алекс

преди 16 години

Тежко е да си ***, а е скучно да си умен!

4

преди 16 години

Айде още 10000 купени гласа за другата година...Боже боже каква глупост правят тези чукундури.Има 1000 по-важни неща които да се направят отколкото да се чипкат в морето "някои" пенсионери.

3

Баба Меца

преди 16 години

По-тъпо нещо не можеха да измислят. Това си е не популизъм, а корупция! След това нека организираме пиршество и за другия огромен електорат, така любим на всички партии.. Абе просто нямам думи - ние ще си съдираме от работа, за да може после дедките да идат на почивка за последно. Скоро мисля да престана да си плащам данъците - защо вместо да стимулират младите да имат деца, да остават в България и прочее трябва да подкупват с тия евтини номера пенсионерите? Няма един нормален политик тук! Всичките са да не казвам за къде... Колко потрошени улици има, проблем с отпадъците и какво ли не, но нека дадем излишъка на пенсионерите. Не да решим радикално проблема с ниските пенсии, а да пратим една плюнка от тях на почивка! Няма по-глупаво нещо, наистина!

2

преди 16 години

kato nqmat po4iva6ti v hotelite si ..sega urkat pensionerite na tam za da si poprilapat pak kinti....

1

sn

преди 16 години

На снимката е един от тея дето няма да ходи.