156

Параграф 22

преди 1 година

Поредната добре платена словесна диария.

155

Офчо

преди 1 година

По време на война има лошо отношение и от двете страни, затова се казва война

154

РЕАЛИСТ

преди 1 година

В УКРАИНСКИТЕ ЛАГЕРИ РУСНАЦИТЕ СА КАТО В ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ . ЗАЩО НЕ ГО ПИШЕШ ТОВА БЕ ПОПОВ . СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ БЕ .

153

до 156

преди 1 година

До ПЕНСИОНЕР,какви ги дрънкаш,бе изкукал дър так,българските пенсионери не финансират никого,точно обратното,тях ги финансира целия свят,в самолетите за Малдивите не можеш да намериш място от бг пенсионерите,жалко,че сте безсмъртни,иначе щях да ти пожелая да пукнеш по-бързо,но нямаме тоя късмет

152

Анонимен

преди 1 година

Да обявим война на Русия тогава и сме готови!

151

Анонимен

преди 1 година

И какво сега войната се приема нормално като даденост и последствие.Обаче да загиват други там и далеч ако може,нали?!Няма как да те застрелят и да се съживиш за да обясниш на другите колко е гадно.

150

Знаещ

преди 1 година

Най- после нещо за другия лагер! Браво! Това е енроатлантизъм...

149

11

преди 1 година

Аве от цялата работа разбрах, че докато е бил в плен е отслабнал с 32 кг., а после кат го освободили, ял една украинска ябълка и тя била толкова убава, че вероятно е надебелял с 32 кила.

148

Анонимен

преди 1 година

Поредният бълвоч на дойчезеле.

147

Анонимен

преди 1 година

Логика в 21 век за война няма.Ясно е,че е за пари.Всичко заради пустите му пари!Защото май още не сме се доразвили и това е начин да се движат икономиките.Следващите след векове,когато откриват останките ни,вероятно ще се чудят защо еса се случвали войни.Ако открият как да разчетат езиците ни де....Както ние откриваме рисунките в пирамидите и уж сме ги разбрали как се четат.....

146

Анонимен

преди 1 година

долна розово еврогейска пропаганда

145

Анонимен

преди 1 година

Глад, жестокости, пречупване на психиката... Като че ли слушам за ситуацията в югоизточен ЕС.

144

Анонимен

преди 1 година

В друг плен по-различно ли е?

143

До то щото

преди 1 година

Вече няма братски народи. Излезте от заблудите на панславизма - беше актуален до началото на ПСВ. Милиони украинци станаха жертви на руския геноцид, както милиони българи станаха жертви на сръбския геноцид. Стегнете се в кръста и спрете да ръсите тъпотии наляво и надясно.

142

Анонимен

преди 1 година

Най-вкусния хляб е в Русия, а с черен или червен хайвер...ммммм. Дано успея отново да отида и да си отворя една огромна банка с хайвер и да греба с лъжицата без да пестя. А и чистосърдечен съвет-влезте в някоя берьозка и си накупете страхотна маринована риба и салати. Малко е скъпичко, но със сигурност няма да съжалите.

141

Анонимен

преди 1 година

Много здравословно ги хранят даже. И предполагам хляба не е от украинско ГМО зърно, а от качествено руско.

140

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

Съжалявам тези войници . Но не съм съгласен България да изплаща пари на фронтоваците от Киев . НОИ България изплаща Пенсии на Украинци , по споразумение между двете Държави - до днешна дата Украйна не е върнала ДЪЛГА .Глупост е Българските Пенсионери да финансират Войната .

139

Блицкриг

преди 1 година

А в украински плен как е?! Нима укросите се държат хуманно с военноплениците и спазват някакви правила и норми.Даже са още по-зли и агресивни срещу руснаците,като типични зомбита ,надъхани от пропагандата анти-руснаци.Не залудо е казано: пази боже от потурнаци!Те са по-зли и от самите турци,защото се срамуват от своя произход (руския в случая),а и трябва да се докажат пред своите господари че са верни кучета.

138

София

преди 1 година

Едно време никой не беше възмутен от издевателствата на американците във Виетнам, после в Ирак, и накрая в Гуантанамо.

137

Вервайте

преди 1 година

По думите на Прегожкин, украинците са несломими - Вагнер пленили украински войник и го питали "ти що не се предаде?" и той им казал "а ти защо не се предаде?". А през това време стотици руски мобикси се предадоха на ВСУ, с тях взеха и бойна техника за милиони долари. Пожелавам на великите неподими руснаци все така да продължават.