137

преди 15 години

само се чудя тези в Истанбул дето са към 17 милионащо още не са си съборили старите сгради в центъра, ами в Прага, ами Виена, най-вече Париж,те па държат там некъв Мулен руж, ***, я къв левент се е пръкнал у нас кат Крали Марко се бори с архитектурните "руини".софиянци, не се мотайте и не се поддавайте на това безхаберие и алчност, защото истината е, че в София има прекрасни стари сгради, много по-красиви отколкото в една Атина и те трябва да се запазят, а който иска офис сгради - да отива в полето, там място бол за паркиране, "селяните" от провинцията ще ви подкрепим

136

преди 15 години

да, в думата СЕЛЯНИН не визирам произхода на човека, а манталитета му - типичен представител за мен на тази дума е кметът ББ - като визия, поведение, липса на елементарен интелект и пр.

135

Pehota

преди 15 години

.bgpetition.com/protest-pup-sofia/index.html

134

inteligent

преди 15 години

Простия народ си заслужава точно толкова *** ръководител, това е положението. Сами си го докарахте на власт, сърбаите му сега пумията!

133

преди 15 години

да го тура на всички "софиянци"

132

fosil

преди 15 години

kak o4akvate ot 4ovek bez kapka elementarna kultura da sahrani kulturnoto nasledstvo na stolicata ni- nqma kak da stane taq rabota prosto. Toi e negramotnik po rojdenie i takav 6te si ostane za vinagi, tova e !!! Aide glasuvaite za nego da vidite kakvo ni 4aka- proval i pak proval!!!

131

преди 15 години

e kwo pyk se kefqt na tiq vexti, izgnili sgradi ?!?!?i münchen e bil sled voinata 80% razru6en, ama si e nai-qkiq grad w germaniq nali - imenno 6toto sa go postroili celiq nanowo

130

преди 15 години

Чичка, българи сме всички - да. Само да ти кажа - не е нужно да си от село, за да си селянин.

129

Kristina

преди 15 години

Ей,много *** народ,вместо да обръща внимание на важните проблеми,те търсят повод да се делят на "софиянци" и "провинциалисти".Всички сме една държава.При всяка една тема,в която се споменава думата "софиянец" или "провинциалист" и вие започвате да пишете глупости и да се карате,вместо да коментирате самата новина,както сега е за София и Б.Борисов.Престанете да си изливате комплексите в сайта.Аман от човешка простотия!

128

Admin

преди 15 години

Аз предлагам тоя самозванец Бойко Борисов, некой да му тегли куршума. Лошото е, че няма да се свърши само с това ... След него седяд още маса ***, резани бургии и сякакви ***, които ламтят за власт и пари. Как може един кмет, на столица, да е *** среднист ?!?! Какво знае тоя мишок ?! Да размахва пистолет и да казва: "Кой бе ?! Че ги изтепам сичките!!!" ?! Както се пише в един коментар по-нагоре "няма го Тато да ви оправи". Да - така е. Може да е бил сякакъв, ама баба с дядо и внуче си бяха на село по полето с мотиките и имахме както земеделие така и заводи които по настояще са приватизирани, продадени, нарязани, застроени ...

127

GG

преди 15 години

Ohooo "Sofianci" :) znaete li kakvo mislja 4e shte stane - "Sofiancite" kato vas mislja da si hodat ot Sofia (da ne se jadosvat na glupostite na "seljandurite"). Pyk i nie "seljandurite" sme dosta pove4e imajki vpredvid 4e sofia beshe 300 000 predi da dojdem sega e okolo 2 000 000 (lele kolko mnogo "seljanduri"). Pyk ot druga strana kato se zamislish ne sme li vsi4ki Bylgari ;))Priaten den i to4no taka - boj po "seljandurite" koito moje bi predi pokolenia ste bili i VIE ;)))))

126

преди 15 години

Абе кви сте вие бе бойкомани дето му излизахте *** на бойко и сте му се отъртили, на града ни не са виновни хората които идват от страната това е нормален ход на развитие във всички световни столици, като в Ню Йорк има 200 000 българи дане би градът да е затворен, само на Бойко някой друг му е виновен защото до момента само ходи и се снима по ТВ и медий нищо невърши, а това дето го прави все е некадърно ама пак друг му е виновен/ за справка вижте цариградско /дунавски върни/ и ползва проекти разработени от Софиянски . Така че спрете да говорите за селяни и граждани

125

преди 15 години

Pak glasuviate za tazi ***

124

преди 15 години

В останалите столици обикновено има стара част и нова част. В Лондон, Париж, Виена, Прага, Будапеща и други столици, хората не са си бутнали старите сгради, а са ги реставрирали и ги поддържат.

123

118

преди 15 години

Вече ми идват в повече...чак пък и коменари да дават - е не!Как пък някой не го каза преди 7-8 години, като си бяхме 6-700 хиляди?И аз съм за гражданството.. Няма го бай Тошо да ви оправи хаха :)

122

преди 15 години

119, единственият начин да накараш някой да спазва законите е да започнеш да му измъкваш левчетата от джобчетата! не е приятно, но вече няма друг начин! Иначе София ще заприлича на една дърта крастава жаба!

121

преди 15 години

Браво 118, каза им го на ТЪПИТЕ ***, които надойдоха през последните 5-6 години и вече масово се изживяват като софиянци и дават акъл. Я да си копат градинките, ако пък искат да живеят тук, нека се научат на ред и да пазят чисто ... опропастиха хубавия ни град, тези ***. Призовавам да се върне СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО, щото тези тъпчовци избраха и ББ за кмет, да си патим ние, софиянци, а те да злорадстват

120

преди 15 години

започва се с компроматите. Подобен материал срещу него имаше на миналите избори, смешна работа. Е какво, да остави тия сгради да паднат на главата на детето ми ? или да не би тези сгради да са красиви ? по-добре да ги няма.

119

преди 15 години

БОЙКО Е ***, ПИСНА МИ ВЕЧЕ И ОТ ТЪПАТА МУ МУТРА И ОТ ПРОСТОТИТЕ МУ И ОТ СЕЛСКИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ

118

преди 15 години

102. - 09:53 - BullshitsОт: tc tc tcДано да ги събори всичките гадни комунистически кооперации с олющени мазилки и мръсни до безобразие. Центъра на София на нищо не прилича! Разходете се някои път по пряките на Витошка и се поогледайте. И наистина не е зле да има повече подземни паркинги, ама то виенчаните не са се пробвали да паркират в прословутия ни център...АБЕ ТИ ЛИ СИ БЕ ФИФИ ?!Сигурен съм, че 80% от глупавите коментари са на хора "живеещи" в София от 6-12 месеца! ..Айде няма нужда! Недейте да давате глупави коментари от сорта на "софия е гнусна" и "центъра е ужасен" и тн..., защото причината сте Вие! На кое по дяволите вие казвате център ? Тук говорим за "жълтите павета", Цар Освободител, пл. Освобождение и.... ама кво да ви говоря. БЪДИ ***, ЖИВЕЙ ЩАСТЛИВО !