12

пияница мистик

преди 1 година

Аз това нещо го вярвам. Звучи си направо логично и правдоподобно. Само че, както казва Мел Брукс в "История на света": -"Бедните да го дyxaт!". И Кокорчо ви го каза същото дрогаре. До тези ваксини с чипове в тях, дето ще ви зомбират от 6G мрежата достъп ще имат само милионерите, а не *** напръскани от кемтрейлс и работещи като нощна охрана:))))))))))))))) За тях това ще е поредната ваксина, дето ще ви убие. Само дето не съм видял милионер, умрял под 90 години

11

Анонимен

преди 1 година

До Бог пази! това дума по дума го писа за майка сие преди два дни. Абе, да не си съчиняваш нещо?

10

Анонимен

преди 1 година

По идея на Клаус Шваб ли са?

9

ЦИРК ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 1 година

И след инжектиране на ваксина срещу рак - пак ще хванете рак, ама ще боледувате с по-леки симптоми XD

8

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Тия са големи шегаджии, дори и аз не мога да им смогна на опашатите лъжи...

7

Бог пази!

преди 1 година

Моят баща беше на 69 години, когато му откриха рак на дебелото черво и то в последен стадий, чак когато се появи много кръв в тоалетната чиния. Откарахме го в болницата, веднага за операция го тикнаха, тва беше 2010 година. Пет операции преживя! Имаше и разсейки, курс терапии прекара и ОЦЕЛЯ! Сега е на 82 години, да чукнем на дърво няма и помен от рака. Само старческиии болежки го мъчат. Имал е дни живот. А един приятел на 44 години си отиде от рак на дебелото черво и то в по-ранен стадий. Съдба

6

Анонимен

преди 1 година

Добре бе, толкова истински експерти и учени на световно ниво имаме в България, до този лаборант, дето подрежда на студентите оборудването ли опряхте?

5

АнонимеН

преди 1 година

ПЪЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ/ ТЕЯ НЕУДАЧНИЦИ И СРЕЩУ ЕДНО ОТ ИЗБРОЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ВАКСИНА В БЛИЗИКТЕ 50 ГОДИНИ! ТОВА НЕ СА ВИРУСИ А НАУКА ОТ МНОГО ПО-ВИСШЕ НИВО ЗА НЕУДАЧНИЦИТЕ ОТ МОДЕРНА ИЛИ КОИТО И ДА БИЛО ДРУГИ В МОМЕНТА!

4

Не мерси

преди 1 година

Тоз пурко тесен специалист

3

Анонимен

преди 1 година

Спесифични ваксини, според генетитиката, ама така ще патенвтоваме всичко, че ако някой случайно попадне на решенията, които ще отркивем, просот зщаото имае достъп до машини за милиони днес, да не мжое да го предлага на хората за стотинките, които ще ни излиза утре :)

2

Анонимен

преди 1 година

Мияча на епруветки пак е получил медийно време ха ха. Ей тоя ковид много разбута тинята и всякакви *** от всякакви области изплуваха на повърхността.

1

..

преди 1 година

Еееее, на този не му ли омръзна, като Витанов, предсказател, на всяка манджа мерудия....