27

някой си

преди 1 година

Наистина тези колебания на рублата не и се отразяват добре.Но това е малък проблем на фона на другите конкуренти например долара който печатат като луди.Да не забравяме че зад рублата седят сериозни активи-нефт полезни изкопаеми военни продукти.Все солидни неща.И най вече - Русия ще придобие нова територия-това неизбежно е свързано с разходи.Но земята е най важна-парите са хартишки.Никоя друга държава не увеличава територията си

26

Не-Знайко

преди 1 година

Абе и аз не знам,но ще кажа,...

25

До леля чичо

преди 1 година

Въх, загрижил си се. Казахстан увеличава добива на уран, гласи да замести Русия. В природата и търговията празно място няма!

24

Анонимен

преди 1 година

Потреблението в България се сви повече . Поне 15 % за година . Няма начин и в Русия да не се е свило . Ако е само с 4 % не е много . Руската икономика е от друг тип . Голямо печатане но и големи лихви . Къде е уловката ли ? Русия взе въртешен кредит при големи лихви но и с голямо печатане обаче парите не отидоха само за войната а и за нарастване на златните резерви . Ето това е уловката . А дълга е около 20 % БВП . Идеята е хартията за вас златото за нас .

23

Gosho

преди 1 година

Това с гугъл превода "военни сандъци" е шедьовър на булгаржурналистиката.

22

Някой си

преди 1 година

Оляхте се да " смятате парите" на Путин Ейййй!-:) Още 1 вижте 3 месеца след войната ги говорите тия! А Русия си думка и думка УкроФашистите повече от година вече! По времето на ВОВ,никой не се е интересувал от " икономика"! И излизаха и излизаха легендарните танкове Т - 34 и донесоха победата над фашизма! Русия днес е Много По подготвена от тогава! Знаете вече,че " Черният орел" чака " Леопардите" на фронта,ама тях още никакви ги няма!-:))))

21

Анонимен

преди 1 година

Те и руските ракети бяха свършили юли месец миналата година. Муахахахаа...няма такива жалки кравари. Русия може да води тази война до последния пукнааал украинец ако ще 10 години още.

20

Анонимен

преди 1 година

Тез западняците са много зле, честно :))) Те ако знаят, че на Изток не им плащат за да работят, камо ли да воюват, сигурно ще изпаднат в делириум :))) Ще продължат рашките да натискат, не се безпокойте меки китки от Запад :)))

19

Анонимен

преди 1 година

Държава, която има в изобилие ресурси и суровини, работеща икономика, има стабилно земеделие и продоволствие за населението си и за износ, която добива редки елементи, в първите е златодобив има ядрени реактори и оръжия да я сравняваме ли с България? Може да пробваме с ЕС, но не Раша внасяше нефт, газ, метали и други стоки от ЕС, а беше обратното. Кой е в печеливша и осигурена позиция?

18

анонимен келеш

преди 1 година

Аре да казва некой колко руски трупа има за днес във войната в Украйна и да сядаме с кеф да гледаме мача:):):):)

17

Влади-Мир

преди 1 година

От към стъкмистика ще я докарате;))),... но желязото си е желязо, пшеницатата си е пшеница, танковете са си танкове, армията си е армия, атома си е атом;))).....експерти)))))

16

Анонимен

преди 1 година

Пак Нелито е ,добре плюе и добре служи.Най големите глупости срещу Раша ги чета от тая журналистка.

15

МНЕНИЕ

преди 1 година

Преди Русия ще Фалира България .За критиците - за Първи Път в Историята на България НЯМА КОЛЕДНИ пари за нашите Родители , баби и дядовци - парите отидоха за Украинските Пенсионери и Децата им .За Критиците - НОИ България Изплаща в Пълен Размер Пенсии на Украинци без Документи .Българина има поговорка - Бива , ама Бивол за Мезе НЕ Бива .

14

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантически мокри сънища.... Ще видим след година-две на кого ще са свършили парите :)

13

Анонимен

преди 1 година

Скоро диктаторската ккоооччиинна ще фалира!

12

леля чичо

преди 1 година

долари могат да се напечатат ама никел, нефт, газ и други полезни изкопаеми не може да се напечатат, така че кой първи ще каталяса ще видим, като няма ресурси за американците с какво ще им работят заводите, на мъск му трябва алуминий в гигантски количества, на ейпъл литий , АЕЦ-ите на американците работят с гориво което се продава само от Русия

11

Аз съм

преди 1 година

Докато макарон вдига пенсионната възраст в развита Франция , пълна с млади *** , в Русия си карат по старо му ..... Пак обраха кахъра на рашите , нормално все пак м.нгал Костов е в България . Това е човекът започнал бг пенсионна реформа . Този сач , под действието на външни сили , определи постепенно повишаване на пенсионната възраст до 67 години . Мога да ви разкажа и за Боко тиквата и монката сакскобургов и какво да причинили на българите , но няма да ми стигне полето за писане .

10

Анонимен

преди 1 година

Що МВФ не направи анализ на САЩ и ЕС, че като се вижда сме цъфнали и вързали та се не трае, ако не се печата хартишки на тонове сме във фалит. Юанът, рупията и други валути изглеждат къде, къде по-сигурни, а клатещите се банки в САЩ и Европа само подсказват колко "сигурни" са държавните ценни книжа.

9

анонимен келеш

преди 1 година

Русофилчета вие не гледате ли мачове бе?:):):)Стига писали опорки,сядайте да гледате мега дербито от ШЛ между Манчестър Сити и Байерн Мюнхен:):):)Еваси русофилските лузъри сте:):):)Преди години Динамо Киев беше емблемата на футбола на СССР,а сега Путин иска да им събори стадиона със Цирконий:):):)

8

Анонимен

преди 1 година

Пишете смислени коментари преди да е влязал сорсоида с ВПН-а и да омаже коментарите с монолозите си и фалшивите минуси...