46

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 34 Да приемем условно че си прав. НАТО е военна организация да отбранява а не да воюва.Русия няма място там.Те са военнолюбци .Нападат.

45

Анонимен

преди 1 година

Стратегическото значение на Украйна е многократно по-голямо отколкото това на Швеция и Финландия взети заедно, но това не е нещо, което разни подбрани експерти от русофобски държави биха признали в "анализите" си.

44

българин

преди 1 година

Сащ имат 11 самолетоносача - 5 от тях са на докове за ремонт.Хиперзвуковия Кинжал е разработен точно срещу самолетоносачи.И Русия изстреля точно 6 кинжала преди месец.За умните военни това е послание предупреждение.Че Русия с един единствен залп ще свали всичките 6 самолетоносача. И няма защита.

43

това със

преди 1 година

До Така е ..самолетоносачите е смешна заплаха. няма самолетоносач който да издържи на цунами предизвикано от експлозия на тактическа ядрена глава в океана...дори не трябва и да доближават самолетоносача

42

Анонимен

преди 1 година

До Така е .. И какво ще направят тези самолетоносачи бе? Смешен си. Ако тръгнат срещу Русия ще потънат. Самолетоносачите носят самолети от там идва и името. Как ограничен брой самолети ще заплашва Русия? Тези самолетоносачи са за да плашат малките държави. Срещу Китай и Русия самолетоносачите са безполезни.

41

българин

преди 1 година

НАТО не е отбранителен алианс.Тя си е баш нападателен с тази разлика че натовските бомби са някак си миролюбиви и демократични.Примерно като бомбардираха Югославия.Освен това НАТО - това е САЩ. Каквото кажат американците - това става в Нато.Например на германците им взривиха тръбите-зер да не се изкушават да имат евтин газ.Това означава само едно-всичко и НАТО се командва от америката

40

именно

преди 1 година

До Анонименпросто ес няма нужда от такива хора а за нато пък въобще да не говорим...че могат яко да подпалят континента....то добре че *** още не е натиснал копчето

39

Анонимен

преди 1 година

Те не са за искане. Колко са тези които познават свестен украинец?

38

Така е ..

преди 1 година

Тръгнат ли 11 самолетоносача на САЩ и морския им подводен влот към Русия , знайте че с Русия е свършено. Отърваха немския език , сега плачат за английския.

37

нато съществува

преди 1 година

До Я па ти..заради интересите на америка да контролира целия свят. та нали шефа на нато каза , че нато трябвало да си извади поука от украйна и да се подготви да защити тайван !!! от кога ес има граница с тайван или политиците са питали европейците искат ли да се месят между китай и тайван??? нато не е съюз за защита а за налагане на интереси....ирак,либия...

36

Анонимен

преди 1 година

Русия отвръща с разполагане на тактически ядрени ракети на територията на Белорусия като първо. Второ: относно Финландия Русия започна изграждането на военна инфраструктура във Финския залив на остров Гогланд - на 40 км от най-голямото финландско контейнерно пристанище Котки. Предстои да узнаем дали РФ ще разположи на остров Гогланд ужасните и унищожителни брегови ракетни комплекси "Бал" и "Бастион".

35

Помията в кратуните

преди 1 година

на русофилите е необятна величина... Какво се пише по медиите е едно, а какво ще стане е нещо съвсем друго...

34

Анонимен

преди 1 година

През 1954 когато Хрушчов поема властта, СССР прави първи опит да влезе в НАТО - отказан. През 1990 след разпада на СССР когато Горбачов е начело прави втори опит също отказан.

33

Анонимен

преди 1 година

До основния проблем, Те и на българите бяха забранили училищата в Украйна, където изучаваха български език, така са постъпвали и с хора от други националности нацистите в Украйна, прехвърлиха всякаква мярка на поведение, към всякакви хора.

32

Анонимен

преди 1 година

22 - Никой не се съмнява че си майцепродавец а колкото до реда той е установен... и не може да се променя ... хахаххаахаха ... колкото и да ти се иска.

31

Анонимен

преди 1 година

И я не искам

30

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 16 НАТО съществува единствено заради войнствена Русия. Ако Русия влезе в НАТО , то ще се закрие. Няма логика.

29

основния проблем

преди 1 година

е , че в украйна управляват хората величаещи степан бандера като национален герой !! определено не виждам нищо позитивно една такава идеология да стане част от нато защото ще донесе само проблеми с русия но и с полша и с унгария защото чиста украинска нация означава подтискане на малцинствата . а и европа няма нужда от нато а от собствена арния която да не се намесва в конфликти на хиляди километри от континента

28

Ха ха

преди 1 година

Зеленски вече усеща как ще свьрши като - кадафи влачен от своите генерали които изльга за нато

27

Анонимен

преди 1 година

А добро утро! Това всички го знаят даже и клетите украинци ...