263

Преди

преди 1 година

САЩ ни използваха виртуално за икономически роби, сега искат и физически като украинците, да ни използват за месо на фронта!!

262

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте така , че да няма могилизация , и да не плащаме репарации на Русия след Войната.. Русия ще победи .. Винаги е побеждавала запада и пак ще победи..

261

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 268 Козяк си харесват РР , оръжейните доствки не са прекъсввани . Импийчмънт на куково лято

260

От 30 години сме

преди 1 година

Колония на САЩ чрез ЕС, но преди 2020 само ни крадеха парите! От 2020 започваха да ни крадат и телата-да се боцками с лекарства и да служиме като месо на фронта!! Просто САЩ прекалиха вече!!

259

Анонимен

преди 1 година

САЩ партньори не търсят.Търсят само слуги.А в редиците на ПП-ДБ и ГЕРБ прислуги с лопати да ги ринеш,начело с лидерите им.Жалко само за опростаченият и зомбиран български народ.

258

Анонимен

преди 1 година

До Едва ли някой, дъртия кремълски психопат щеше да нападне Украйна, без значение кого бяха избрали украинците! Просто кремълското джудже яко го сърбяха ръцете да воюва, лъгаха го че имал огромна и непобедима армия и оръжия, които няма как да занесе в гроба, за това реши да се пробва... Никакви американци и украинци не са му виновни

257

Анонимен

преди 1 година

РСМ ПРЕДОСТАВЯ ХЕЛИКОПТЕРИ НА УКРАЙНА - ВЧЕРА ПО НОВИНИТЕ КАЗАХА. И ТЯХ ГИ Е ОСВОБОДИЛА МУЖИКИЯ.

256

Програмист

преди 1 година

За ПП и ГЕРБ са хора от които нищо не става ..които нямат шансове да оцелеят ако смени гополитическата обстановка .. Учил в Германия и България .. Обиколил съм целия свят .. Извода ми е , че САЩ ще загубят срещу Русия и Китай. Вчера Русия даде нов ултиматум на Запада в който включва и плащането на Репарации от страна на тези които дават оръжие на Украйна..

255

Анонимен

преди 1 година

До 265 сигурен ли си че са ваксинирани или само са си изкарали сертификат по втория начин? И какво общо имат с Москва, нито искат да им даваме оръжия нито са влизаме в брикс! кой ви пълни главите с такива глyпоcти бе хора

254

Анонимен

преди 1 година

РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ БЪДЕ - ИМПИЙЧМЪНТ ДРУГАТА СЕДМИЦА И ПОДНОВЕНИ ОРЪЖЕНИ ДОСТАВКИ! ДА ПУУКАТ РУБЛЯЦИТЕ! ОТИДЕТЕ ПРИ АРМЕНСКИЯ ПОП!

253

До Българофил

преди 1 година

Хе-хе ше вземеш на босия цървулите. С ромите трябва да се действа со кротце, со благо и со МНОГО кютек и тогава всичко си идва на мястото.

252

Едва ли някой

преди 1 година

В Украйна е предполагал как ще процъфти Украйна като избере американска марионитка!Те искаха свобода и богатство, но получиха военна диктатура и пълна разруха!! В вомента ги отвличат от улиците за контраофанзивата! Нато НЕ може да загуби ;)Не ставай и ти месо за геополитическите интереси на САЩ!!

251

До 255

преди 1 година

Забравяш за Възраждане, партията на МАсква, ваксинираните ама против ваксините, на еврото ама против еврото и т.н.

250

Анонимен

преди 1 година

Преди ББ пак малко от малко гледаше и хората . Ама след войната в Украйна , съвсем се оля . Иска да се докара пред Вашингтон , или те го държат . резултатът - само Киев му в главата .

249

Нека Украйна

преди 1 година

Да ни е пример до къде води партнйорството със САЩ! Северен Поток също!

248

Анонимен

преди 1 година

Няма голямо значение кого ще курдисаме да ни управлява, защото все едно командния пулт е във Вашингтон. Ама не разбирам защо ни се предлагат такива отявлени грозници като Христо Иванов, Кирчо и асанчо? Поне да имат представителен вид, че нали ще ги канят тук и там по света. Поне да не се срамуваме чак толкова.

247

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Сред изброените само ДПС се държи като последователна и градивна партия. Нито веднаж не са си позволили махленски език в НС. Където те упраовляват - има промени. Никога не съм гласувал за тях, но взех да се замислям...

246

Анонимен

преди 1 година

ППДБ и ГЕРБ ще слугуат само на РСМ и Киев . Никога не сме имали подобни управляващи .

245

Гост

преди 1 година

До 236 Посочи две неща, които са направили за благото на народа, за да гласуваме за тях? Същите са като гербаджиите, безмозъчни, алчни, да се нагушат, да изпълняват чужди нареждания, а народа кучета го яли! Това е истината!

244

Анонимен

преди 1 година

Покажете ми къде във фиш за заплата има графа мъж или жена. И тогава говорете за дискриминация.А отделно де що тежка работа има само мъже я работят.Ако има някой дискриминиран -това сме мъжете.Жените днес основно работят във Фейсбук. И Марко Захариев там го спуква от работа и нищо не им плаща.