38

Анонимен

преди 1 година

Украинците ще платят тежката цена.САЩ се се ометат в един момент и ще оставят да разкъсат Украйна.А нямаше да се стигне до тук,ако не бяха подклаждали майдани и приказки Украйна да влиза в НАТО

37

някой си

преди 1 година

Руската военна машина е толкова мощна че вече една година не може да превземе 56тият по големина град в Украйна и дава жертви 7 към 1. Смешна работа са руснаците. Видя се колко са велики във военно отношение.

36

Войната

преди 1 година

Дори и да превземе цяла Украйна,какво ще постигне Путин? ...санкции,изолация,партизанско движение,все по негативно настроени жители, огромни ресурси за поддържане на руския мир....това ще доизцеди Русия и тя унизена ще моли за мир ...след смъртта на Путин.това вече се е случвало . За съжаление,целият свят ще дръпне назад,за амбицията на един луд

35

Име

преди 1 година

Ужас, това стана - като се стимулира агресията, сега - само ще гледаме отстрани как умират хора. Пълна касапница - при това са образовани хора и от двете страни - не са някакви един вид - то и най-глупав да си е вредно да те убият.

34

Логика

преди 1 година

Средният брой на руските нападения, отчитани всеки ден от украинския генерален щаб на фронтовата линия, е намалял . . . . . Ами след като имат напредък т.е. превзели какво още да нападат? Да ви имам обратната логика! То бива да си нестандартен, ама си има граници!

33

Анонимен

преди 1 година

Мнение на украински генерал: "Ние взаимно се избиваме с руснаците около Бахмут, но това е изцяло в тяхна полза - нашите сили привършват, техните - не"!

32

Анонимен

преди 1 година

До Истината "На Украинците им харесва войната,не се бунтуват срещу Зеленски,който ги ползва за пушечно месо и разруши страната." ------------- как да се бунтуват??? Нали ако кажат нещо срещу него или по-скоро срещу войната и веднага ще ги отвлекат назистите от десен сектор, азов и т.н.! Той и еленски е наясно с това, едно на ръка, че краварите и нагло-саксите не му дават да преговаря, второ, че ако се опита да спре войната с териториални загуби и веднага назитата ще му резнат чутурата.

31

Анонимен

преди 1 година

ако някой иска истината за украина четете ютуд Вгляд на Паченко !украинските ранени войници не са болниците а ги испрщът в апартаметите си да ги гледът техните роднини - нясмали пари за лекуване !!!!!!!!!!!!

30

Инструктаж

преди 1 година

В Украйна вече няма мъже да заместят убитите на фронта. Ако се питате кой ще попълни редиците, отговорът е ясен :" близко разположени държави, членки на НАТО, които се управляват от евроатлантически правителства ". България в момента не отговаря на последното условие, но след 2 април най-вероятно ще покрие това изискване. По просто казано ПП, ДБ и ГЕРБ вече имат задача да наоравят правителство и да изпратят войници в Украйна. Вече е проведен такъв ИНСТРУКТАЖ!

29

Де Бъ copосоидите

преди 1 година

Това ли са ви демократичните ви ценности?Вие не обичате, вие сте закърмени от k03яшkата хранилка на омраза, само като чуете, че става дума за Русия. Америка запали тази война, както над 75 подобни, след Вторая световна. Тя бомбардира София, хвърляха играчки-бомби, да осакатят децата тук, Америка изби 90 милиона индианци. Тя взвриви 2 атомни бомби над Япония и стреля с обеднен уран в Сърбия и Ирак срещу населението! Изсмукват ресурсите на целия свят! На това ли се възхищавате?

28

Байдън

преди 1 година

До момента 500 000 убити и 300 000 осакатени ( с отязани ръце и отрязани крака ) Украински мъже за една година , Браво Зеленски , браво моето момче , добре се справяш , продължавай да мобилизираш ако има останали още събитай ги по улиците насила и ги пращай в месомелачката , още оръжия ще ти пратя , още парички , давай , давай искам още Православна Славянска кръв

27

Анонимен

преди 1 година

забеоежете злобните фашиски хамериканофили - майите продадоха за помията на хамерика

26

Анонимен

преди 1 година

"Град" подобен на лунен "пейзаж" е силно казано град,освен само географски.

25

Реалист

преди 1 година

Значи положението е много зле. Жалко за хората използвани "за свободата".

24

Анонимен

преди 1 година

Ако СЕ ЗАДЕДЕ въпрос на американофилите тук на форума ЗАЩО НАЙ вкусните шишчета в света са румънските няма да отговори нито един (командва ги НИК щЕРЕВ ) по простата причина . че нямат акъл за да расъждават а пишът просто за пари или чаша хамерска помия

23

Истината

преди 1 година

На Украинците им харесва войната,не се бунтуват срещу Зеленски,който ги ползва за пушечно месо и разруши страната.

22

Така е ..

преди 1 година

Путин вероятно ще спечели " военната операция " , но Русия загуби войната. Отритната от всякъде с разбита икономика, никога няма да бъде същата Русия, каквато беше преди войната.

21

Точен

преди 1 година

Не гласувайте за партиите на войнота, България няма място в тази война. Европа също няма интерес от войната, но САЩ я мачкат. В Германия ясно се усущат вредите за обикновения германец.

20

Да

преди 1 година

Хора,докато не се свали хунтата в Киев,цяла Европа много ще страда.Молете се Русия да ги унищожи защото фашизма в Украйна убива Европа.

19

Анонимен

преди 1 година

Кво става с контраофанзивата на могъщата укро армия?Превзеха ли Крим вече? :D