266

Анонимен

преди 1 година

СДС,ГЕРБ,ПП - дечица на БКП.

265

МАРИЯ

преди 1 година

Според проучването интелигентните ,независими и свободни Българи които управляват живота си сами и неси дават зад.ника на шефа за единия надник са 14,5%.

264

The Priest

преди 1 година

До АнонименПознаваме ги всички, начело с ФК Лефски от село Подуяне

263

Анонимен

преди 1 година

Ако познавате хора в обкръжението си, роднини, приятели, познати които уктиват данъци или се опитват да търсят вратички с цел да не плащат на държавата или пък познавате хора които по един или друг начин крадат от някого (приятели, познати, роднини), моля поставете палец надолу под коментара. Ако всички около вас са честни и достойно българи, моля харесайте коментара. Нека да видим сред нас обикновените българи колко сме честни или крадливи като управниците. Моля, гласувайте.

262

Велин

преди 1 година

Медиана е на Буци

261

Анонимен

преди 1 година

Искате ли социален рейтинг, евро, маски, прайдове, високи цени, войни? Ако да - ПП/ДБ - Герп е вашия избор.

260

Анонимен

преди 1 година

14,5% за възраждане...закривайте я тая държава.То бива да има прости и *** хора,ама чак в такива количества не е нормално.

259

аа

преди 1 година

Ами ще гласувам за КОД

258

Анонимен

преди 1 година

Мая Манолова е топа

257

Не сте у ред

преди 1 година

Ще гласувате за оня,който каза ,че е грешка да се увеличават пенсии и заплати????А за цените-може.

256

DEM

преди 1 година

'... "лидирано"....'?! Ужас! Как очаквате да гласуват хората, кято такава дума в българският речник няма. Сещам се за думи като: оглавявано, водено, но 'лидирано' е малко прекалено. Скоро ще е нормално да си говорим само с чуждици, без да се разбираме.

255

Анонимен

преди 1 година

Не бива да се допуска кухоглави парийни персони, тъпкани с пари от места целящи разграбването на страните от Източна Европа, да съсипят страната ни. Не бива да се допуска България да стане И де юре част от федерация, към където води политиката на ЕС, още повече, че тази псевдофедерация, видя се, не може да отстоява собствения си интерс в международен план и е буквално за подигравка вече. Време е медиите да показват доколко въобще ЕС се уважава в света, не е в наша полза въобще.

254

Анонимен

преди 1 година

Това не е сериозно Ние сме в ЕС от 16 години , знаете коя партия управлява през повечето време

253

Някой си

преди 1 година

До 265 " Българин"! Да прав си само за едно! ГЕРБ в лицето на Борисов,не желае повече да " управлява" еднолично! Но желае " партията" му,все още да е във властта! Борисов от както " управлява" България,не е Проверяван от Прокуратурата както е По закон,слизайки от властта! Точно от това бяга Борисов! И докато Глава прокурор е Гешев,няма как да се случи! За това Борисов е " длъжен" да " драпа" за властта!-:) Няма друг избор просто!-:) Но мисля че българина е зрял! И ще има отлив от партията му !

252

Doncho

преди 1 година

Не знам, кой за,каво си говори тук, но нещата не са дбре от две - три години насам. От 2007 година работя по цял сват( и не катато чистач )... инженер с 2 специалности. От 3 седмици съм в БГ и за първи път от 2007 започнах за си проверявам касовите бележки. Япоия, Китай, Сингапур, Индонезия, Евтропа....нокога не са ми правили впечетление. Днес в България запчнах да си проверявам касовите бонове и да се чудя, какво и защо плащам. Тзаи "ПРОНЯНА" трябва да си отива и да заживеем нормално....Отново.

251

Анонимен

преди 1 година

Глас за Възраждане от мен и семейството ми,за да няма редовно правителство,което да ни прати децата за пушечно месо в Украйна.

250

Анонимен

преди 1 година

Всеки негласувал практически дава глас за партиите на войната.Опичайте си акъла,че войната не е като бедността и инфлацията,а нещо стотици пъти по страшно.

249

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Няма да сме номер 1, защото за добрите неща е нужно търпение а търпението е дърво с много горчиви корени и много сладки плодове .Трябва всичкие ние да изтърпим изминавайки трънливия път ,но при тези избори, съм сигорен че разликата между първия и нас ще е под 5%

248

Анонимен

преди 1 година

До САЩ Съобщихе,че и сега тото лотарията е на свръхпечалба,другарко Лечева.Понеже нямат надежда,хиляди бедни пенции броят стотинки в тотото.Най добре е да се закрие,но никога няма да го направят,защото лесно се печели от бедните заблудени.

247

Анонимен

преди 1 година

Като изключим промитите мозъци на комунистическа София,не знам кой друг ще гласува за евроатлантическите слуги,готови да ни вкарат във войната,а на оцелелите след това да натресат джендъризвращенията и манджи с бръмбари и скакалци.