350

анонимен келеш

преди 1 година

Аве тоз Бахмут колко е голям бе?Кадиров и Пригожката 4 месеца не могат да стигнат до центъра:):):)Иначе в Тик Ток и двамата разправят,че са го освободили по няколко пъти:):):)

349

Питам

преди 1 година

Защо още ни занимавате с псих.ясалия гном и проф. Витанов ?

348

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление/Авдеевка.На север от Авдиевка ВС на РФ напълно изчистиха Новобахмутовка от фашистка *** и леко се придвижиха на югозапад.В северозападната част на Авдиевка продължават позиционните битки близо до жп линията.След като руските бойци направиха нападение в района на Петровски, фашистката *** прехвърлиха резерви в този район и притиснаха ВС на РФ над железопътната линия, но въпреки това руските военнослужещи успяха да разширят зоната на контрол по жп линията.

347

Анонимен

преди 1 година

Украйна готви мощно контранастъпление, което ще шокира целия свят, заяви Дан Райс, съветник на главнокомандващия на фашистката ***. Съобщава се, че Дан Райс, американски военен ветеран е бил назначен за специален съветник на главнокомандващия на фашистката *** Валерий Залужни миналата пролет.

346

Анонимен

преди 1 година

Хорейшио пасти да яде пред Боби.

345

Анонимен

преди 1 година

В самия Бахмут битките се водят в северните и южните райони. На север продължава прочистването на АЗОМ (Артьомовски металообработващ завод), а на юг музикантите усърдно си проправят път към центъра на града през кварталите Собачевка, Буденовка и Водоканал.

344

Анонимен

преди 1 година

Продължават артилерийските двубои по линията на съприкосновение в Херсонска област: ВС на РФ нанесоха няколко мощни удара по обекти на фашистката *** в Херсон и околностите му. Вчера ЦИПСО организира публикация, че ВС на РФ напускат Нова Каховка (разположена на левия бряг на Днепър), която се оказа фалшива. Това можеше да има някакъв психологически ефект, тъй като ВС на РФ вече се оттегляха от част от Херсонска област - от десния бряг (през есента на 2022 г.).

343

Анонимен

преди 1 година

Запорожки фронт.ВСУ продължават да трупат сили в Пологовския участък (където наскоро проведоха разузнаване с бой), както и в околностите на Орехов (където също проведоха разузнаване с бой). Вероятно в много близко бъдеще ще се проведе друго разузнаване с бой. Фашистката *** изследва руските отбранителни редици в търсене на уязвими места преди по-голяма офанзива.

342

Анонимен

преди 1 година

Старобелско направление.В района на Купянск, който се намира в източната част на Харковска област на Украйна,няма големи промени.Продължават позиционните боеве без съществен напредък и артилерийски дуели.В Лиманския сектор ВС на РФ успяха да проникнат в отбранителните линии на фашистката *** в района на Макеевка ЛНР,в покрайнините на който започнаха боевете.

341

До Боби

преди 1 година

......ПВО група ЗРК/Артилерийски комплекси действащи при заплаха...... от снимките се вижда че са изключени и в походно положение...... Дупката от взрива е точно на мястото на такъв Анти ракетен ПВО комлекс с 2 оръдия с обща скорострелност 12000 изстрела - Алтернатива Пожар...........СВО започва ДА СЕ ПОЛЗВА КАТО ПРЕДЕН РАДАРЕН ДОЗОР ...........Ама и Вашата не е лесна, ще знаете, това да си всичколог на свободна практика си е бая нещо.....като нищо, ама пак е нещо.

340

Боби

преди 1 година

До 123 ...и е взривен поста за разпределяне на енергията - точно по тази причина целия кораб е бил обезточен след взрив и при пожар на борда. Практически не се е водила борба за живучест на кораба. В крайна сметка крайцера полу изгорял е потънал при опит да го влачат до Севастопол

339

Koko

преди 1 година

Единствения шанс руснак да стигне до Киев е Русия да капитулира пред Украйна, така може да отидат на туристическа обиколка.

338

123

преди 1 година

До До 123. Боже слез си събери вересиите. Пич я ми обясни "такива като мене" как спират дипломацията и как точно желаят война. Не те знам бавно ли вдяваш или имаш ментални проблеми. Аз искам руската армия да се изтегли утре от Украйна. По този начин още утре ще има мир. Аре напъни мозъка малко и кажи ти за какъв мир си ?

337

анонимен келеш

преди 1 година

Митя започна ли да мята Сармати и Посейдони днес по враговете на отечеството или още не се е наквасил качествено?:):):)Обикновенно първите Сармати излитат веднага след първите 2 водки сутрин,а по обяд започва с Посейдоните.Следобед вече настъпва ядрения апокалипсис:):):)На другия ден пак така:):):)

336

Боби

преди 1 година

До 123 След началото на СВО започва ДА СЕ ПОЛЗВА КАТО ПРЕДЕН РАДАРЕН ДОЗОР в открито море тоест постояно присъствие на нивото на границата Румъния Украйна. Всички комплекси на кораба вече действа под напрежение така да се каже. За ПРО крайцера има две устаноки с АК-630 на носа сдвоени от страни и две в кърмата. От пожара са гръмнали 3 неща погреба за снаряди(пробива корпуса под ватерлинията ракета посмърно не може да направи това) двата АК-630 автомата барабар радара с изхърлени зад борда и...

335

Алекс

преди 1 година

Жалките *** половин година не могат да превземат някакво градче-Бахмут,тръгнали да превземат Лвов и Киев.Нали вече се пробвахте в Киев."Джавелин" ви разцъфтя танковете на консервени кутии.

334

Карай поред!

преди 1 година

Първо се оправи с Украйна(ама не можете май) па тогава мисли за друго!Слаба и деморализирана армия,некадърно ръководство,корупция на всяка крачка!Къде сте тръгнали?Вие не ставате за нищо,ама претенциите Ви големи!

333

До 123

преди 1 година

Няма значение какво се е случило. Има значение какво ще се случи. И вярвай ми, нама да ти хареса, все едно къде се намираш. Такива като теб спират дипломацията и желаят война. Ще я получат. Аз война не искам. Стягам багажа за Африка. Вие се избийе, щом ви е кеф.

332

Анонимен

преди 1 година

До 123 А ти що си мислиш,че,ако някой не е очаквал украинците да имат подобно оръжие нямаше да се случи същото.

331

Анонимен

преди 1 година

До 359 Ами украинците ,ако имат още 20000 резерви да ги пращат там да го вардят Бахмута и след месец още 20000 и те така,докато свършат и ще си стоят руснаците там що трябва да се местят