36

1944

преди 1 година

До Лекар 1 ,минал съм по тоя път, благодарение на некадърници като теб ,но с голямо самочуствие...,но ще се срещнем на едно и също място ,където няма да има значение кой за какво е учил...!Харчи си париците ,че да не ти ги харчи някой друг!

35

Анонимен

преди 1 година

До доволна демокрация E да, ама нямало банани по магазините, и разни други неща! А пък сега ... да сме си пожелаели, да сме живи и здрави /това било най-важното/ ... А пък преди ... им бяха най-важни бананите.

34

Анонимен

преди 1 година

До възмутенФризьорите със зверските цени взеха нещо да изпокапват. Умните фризьори не разчитат толкова на цени а на клиентелата си, гледат да не я загубят. И затова вдигат цените с мярка. Естествено че ще отида при този който ми иска 30 лв. а не при този с 60 лв за една и съща услуга при едно и също качество. Както навсякъде някои са по - умни от други.

33

Анонимен

преди 1 година

Краварската робовладелска здравна система вече е у нас . Ставаме велика демокрация !!!

32

Анонимен

преди 1 година

До 23 Давали му 10.04 по каса и недоволен. Ми *** на Запад да ти дадат за 24 Май по каса ако имаш късмет и 10 Април ако си плащаш сам.

31

Анонимен

преди 1 година

Спасението е в приемането на еврото ВЕДНАГА!

30

доволна демокрация

преди 1 година

нали искахте демокрация какво недоволствате сега.При бай Тошо здравеопазването и образованието бяха безплатни. Бяхме 35 икономика в света и стигнахме до 4 място по производство на вино .Нали жълтопаветните дебейци на Христо Иванов за това скачаха .Трябва да сте доволни

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27бре че нахакан явно си от тия които могат да си плащат. Или си докторче с голямо самочувствие както вече споменах. Ами плащай тогава да си жив и здрав. И се надявай това да купи здравето защото пак казвам,няма гаранция .

28

Анонимен

преди 1 година

До 28 "Проблемът при нас е безумното крадене." - а на Запад казваш не се краде, а?

27

Анонимен

преди 1 година

Човека не е учил и специализирал с години за 1.80 нормално. Майстора за колата ви дере как си иска дето а пък на лекар искате без пари.

26

възмутен

преди 1 година

За какво е този рев? А колкото давате месечно за фризьор, да речем? Ама тама не ревете?!

25

Анонимен

преди 1 година

Копирайте още английската здравна система ,скоро ще достигнем тяхното дъно.

24

баба мара

преди 1 година

в българия е пълна пор-но-графия такава прос-то-тия човек не може да сипредстави

23

Анонимен

преди 1 година

Лъже при обикновен лекар е 20-30 при специалист е 50 при професор е 70-80.Значи може да даде 30 лв за кило кашкавал ментак да го източи в тоалетната ама за доктор няма..

22

d

преди 1 година

О, я моля ви се. БГ медицината е не по-зле от медицината в САЩ или Великобритания. Даже в някаква степен е добре, че можеш да заобиколиш системата, като отидеш на частно. Да, има държави, в които е много по-добре, но там хората не плащат по 100 лв. осигуровки на месец, а много повече. Проблемът при нас е безумното крадене. Затова корупцията трябва да бъде винаги приоритет. Защото съсипва всичко и навсякъде.

21

Анонимен

преди 1 година

Ами часовете по здравна каса свършват бързо. Часове за платен преглед има, защото всеки се записва по каса.Какво се чудиш? Търсиш друг специалист. Принципът е който не иска да чака- плаща, който не иска да плаща- чака!

20

Анонимен

преди 1 година

При мракобесния комунизъм имаше безплатно лечение за всичко, за всички.

19

Анонимен

преди 1 година

До мед сестраИ що за платно е това 200 лв също не е никак малко особено ако си пенсионер с минимална пенсийка? Много неща видях покрай одисеята на майка ми. Нискокачествени материали на зверски цени да не говорим че човек няма представа дали наистина някой ги употребява по предназначение. Нали болниците вече са затвори със строг режим. Нямаш никаква възможност да видиш какво става. Не дай си боже да изразиш недоволство . Затова се питам заслужава ли си?

18

Анонимен

преди 1 година

Записвам си час за преглед на 20.03. и ми казват,че ако имам направление има свободна дата 10.04,а ако е платен прегледа МОЖЕ УТРЕ!!! И да уточня,че става въпрос за преглед при един и същи лекар! Е как,ако си с направление няма дати,а ако платиш 80лв.може веднага!? МНОГО СМЕШНО И....МНОООГО ТЪЖНО! ГРИЖА ЗА БОЛНИЯ? Ако искаш веднага преглед,значи си много болен и трябва веднага да бъдеш прегледан.И да си платиш за това,че си много болен! Е НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ПОМОЩ!!!

17

Qwerty

преди 1 година

И по-зле ще става. Здравето отдавна се е превърнало в бизнес за милиарди. Искаш да си здрав - плащай, качествена храна, качествени лекарства, качествени изследвания и диагностика, качествено лечение, качествена рехабилитация- всичко струва пари.