31

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ВИЖТЕ КАКВА ИЗЛАГАЦИЯ В ПЛЕВЕН РУДИ НАЕЛ ОРКЕСТЪР И НЯКОЛКО ПЛАТЕНИ ПОДМЕНКАДЖИИ СЕ РАЗХОЖДАТ ПО ГЛАВНАТА В ПЛЕВЕН А КИРО СЕ ЧУДИ С КОГО ДА СЕ РЪКУВА ПЛЕВЕНЧАНИ СЕ ИЗПОКРИХА

30

мак

преди 1 година

Айде, нЕма нужда. Преди ни "подкрепяха" да се боцкаме, сега - за кого да се гласува. Прекаляват.

29

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО ДА СЕ МЕСИТЕ В НАШАТА ДЪРЖАВА

28

дo 26

преди 1 година

Не се месят във вътрешните, а във външните ни работи, ако разбираш за какво става дума.

27

Анонимен

преди 1 година

Гледам днес плакат на тия и ми става смешно как подмениха желанието на хората за промяна със старите десебарски мутри. Само Костов го няма на плаката. Направиха нова партия, изпраха се и отново се готвят за властта. Хората си мислят, че гласуват за промяна а те канализираха вота към Мавъра. Жалко за изразходваната енергия и желанието за промяна в народа. После питат "А ти що не гласуваш"?А за тая е ясно кво ще каже. Те са на една хранилка със слугите на Козяк.

26

Василев

преди 1 година

За ГЕРБ и ДПС подкрепа ще получат от Путин!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

25

Хайдеее,

преди 1 година

Кики Ментето и Асен Чорапогащникът и Тая са я излъгали! Те това го могат! Както казва бивш съдружник на Асен Василев..."Измамник, но интелигентен измамник"!

24

Анонимен

преди 1 година

Без машинки тия шарлатане ше се борят за 10%

23

ВКР-то ма Гони

преди 1 година

ВКР-ТО ми КАЗАХА , ЧЕ КИРОСА НЕ Е БИЛ ВОЙНИК..ДЖЕНДЪРА КИРИЛ ПЕТКОВ НЕ Е ХОДИЛ В КАЗАРМА !!!...А ИНАЧЕ РУМЕН РАДЕВ ЯКО ТРУПА КИНТИ ОТ 155 ММ ПАТРОНИ И СНАРЯДИ :)))...ЗА УКРАЙНА !

22

Еха!

преди 1 година

Какаво означава безапелационна подкрепа? И защо в две различни медии излиза един и същи рекламен материал с едно и също заглавивие? Демек някой PR се е упражнявал и това е измислил. Не знам колко пари им взима на ПП , ама да си ги искат обратно

21

Муахаха

преди 1 година

Това не е ли външна намеса в изборите в България?!? Ако след изборите правителството не е на ПуПуДеБъ, тога тая как ще работи с новия ни премиер?!? И какво значи "безапелационна подкрепа от Европа .... втори премиер" ... знаете ли колко държави са в Европа, та две ги броите за мнозинство и безапелационна подкрепа?!?!

20

анонимен келеш

преди 1 година

До КИРОАСЕН - ДОМАТАЕдна краставица 2 кинта:):):)

19

Анонимен

преди 1 година

"Скъпи български приятели, знам, че ви предстоят избори и ако искате партия"----------------Първо, не сме приятели, дори познати не сме и второ, не искам да ми обясняваш за кого трябвало да гласувам.

18

Анонимен

преди 1 година

за кирчу няма ли санкции от сащ задето прави нелегални арести

17

NoirFire

преди 1 година

Европа с призив, българския народ хейтва Кирето. Кирето е българския Джон Траволта, написнало му е от д ебелата и стара американка, занимава се с политика само и само по цял ден да се навърта около Ленчето, да я потупва в обедната почивка и не само това, българския народ грозен беден му завижда и не иска да го остави да управлява.

16

КИРОАСЕН - ДОМАТА

преди 1 година

1 ЯЙЦЕ =1 ЛЕВ..... 1 ДОМАТ=4 ЛЕВА........ ВЪН, ДОЛУ, АУТ..!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Аз на тези избори специално ще се явя за наказателен вот срещу безродниците от ПП и ДБ.

14

Анонимен

преди 1 година

Поне 40% за ПП ДБ

13

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за когото съм решил, а не за когото ми посочат. Тази госпожичка да спре да ми дава наклон в живота, а да си гледа собствения двор.

12

Майора

преди 1 година

Всно ли е на премиерката че мошениците и шарлатаните не по мое мнение доведоха страната до фалит , двуцифрена инфлация , неизгодни сделки , афери след афери , връзка с олигарсите които ги доведоха на власт и спонсорират , афери с групировки , неспазване закона и Конституцията , незаконни арести, попълване на ошфорните сметки , доноси по "Чагнитски" с цел прикриване истинските лица в това число Кирчо , Кокорчо , Рашков и олигарсите!