25

Любомир

преди 1 година

Очевидно Докладът се фокусира главно върху незаконните арести и неспазването правата на човека, нещо обичайно във времена като онези през комунизма (то и за това за Рашков нямаше проблем в това нещо), но определено за Днес.бг, това не е толкова от значение!

24

Анонимен

преди 1 година

САЩ имат проблеми с борсите и банките и печатането на пари , не са много наясно какво и как става . Не са наясно защото се задава нов ред в света и те не са поканени да участват .

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - Ти със сигурност си далече от цивилизацията, само че що си говориш на Вие?

22

Лека вечер

преди 1 година

Да ще има големи проблеми за зачитане на Човешките Права, вече има списък с Прокурори, съдии, полицаи включително Висши полицаи които са се взели за Господ и поради това, че ДАНС и Прокуратурата са крайно корумпирани се докладва дирекно в ICC, ЕК, ЕП, ПАСЕ, ЦРУ, ООН изтезания и други Международни организации!Мирослав Германов

21

Анонимен

преди 1 година

Че той Борисов не е човек. Той е измамник и не заслужава никакви права! Да гори в ада дано!

20

Анонимен

преди 1 година

Тези нищо не разбират ! При ББ се живее добре , даже преди няколко години се самозапалваха хора от радост , бяхте забравили нали ?

19

Анонимен

преди 1 година

Тия що не си гледат тяхната къщичка. Като някаква заядлишва даскалица са, само забележки правят, пък у тях същото положение, че и по-зле.

18

Koko

преди 1 година

До ЩерюИ какво общо има корупцията с мързела и необразоваността на някои индивиди?

17

хайнрих химлер

преди 1 година

Днес.бг, ***, нарочно ли изкарахте това заглавие като акцент, вместо незаконния арест на Борисов, който е порицан от американците? Гнус ме е от такива *** като вас.

16

Анонимен

преди 1 година

Боже боже,през Социализма такова нещо,нито съм чувал,нито съм чел! СССР да ни държи сметка ,как се отнасяме към всички и всичко? Тези вече Задокеанци,следят всичко " зорко" и даже дето Не им е работа,се месят! От трън,та на глог с тези Янки! Ами унизително е бе хора! Някакви там,на *** на географията,да ни " командват" сякаш живеем при тях? Я да си гледат " банките"! И тази с " печатането" на " нови долари" няма да им свърши работа вече! Америка до 3 г си заминава!-:) Колонизатори Задокеанци

15

Анонимен

преди 1 година

"Посочват се и притеснения за независимостта на обществените медии и недостатъчна редакционна независимост при всички видове медии.....Ми нали вие им заповядвате на българските медии какво да пишат. Значи вие сте им отнели правото да пишат свободно. ***. МРАЗЯ САЩ!

14

Анонимен

преди 1 година

За жалост сме доста далече от цивилизацията.

13

АБСОЛЮТНО ВЯРНО

преди 1 година

СТРАНАТА НИ Е В ПЛЕН НА РУСОФИЛИСТИЦИЙТЕ КОИТО ИСКАТ ДА НИ ИЗКАРАТ ОТ ЕВРОПА И НАТО И ДА НИ ЗАВРАТ В ГЪЗЗЗЗА НЕ НА ЕВРОПА АНА АЗИЯ ОТ КЪДЕТО ИЗМЪКВАНЯ НЯМА ДА ИМА ЗАЩОТО ПРОСТО ЩЕ СПРЕМ ДА СЪЩЕСТВУВАМЕ КАТО НАРОД И НАЦИЯ

12

ьа

преди 1 година

До Анонимен 6Това да не ти е пРусия?

11

мак

преди 1 година

Защо трябва да ни интересува задокеански доклад. Какво право имат да оценяват когото и да е извън щатите. Нека кажат, колко небели убиват техните полицаи, защо има ограда по границата, как на тази граница зачитат правата на мигранти (или по-скоро на нелегални). Невъзможно е да няма корупция и у тях, та - как се борят с нея. С една дума, намесват се винаги и навсякъде.

10

Toi

преди 1 година

Ми да идват да ни освободят като Сърбия, Сирия, Ирак и т. н

9

Ясно, ама да попитам

преди 1 година

Какви ни се падате на нас, че ще ни размахвате пръст ? Някаква измислена на няма и 250г. държава ще дава акъл на официално 1300-годишна България ? И до колкото знам сме се причислили към ЕС, а не като щат на САЩ.

8

Анонимен

преди 1 година

Тоест разбирам , че ареста е незаконен , защото няма повдигнати обвинения .Някой юрист да каже .

7

Анонимен

преди 1 година

Смях в залата,кой няма права тука?

6

Анонимен

преди 1 година

САЩ винаги са говорили за силата на правото , обаче винаги са използвали правото на силата . Който разбрал-разбрал