110

мак

преди 1 година

Каквото не е успял да направи за 3 мандата, виновни са тези след него, че не са довършили за 5 дена. Сигурен ли е, че ако дойде на власт, няма да вдигне данъци? При тези кризи и война ще скъса менискуса, ще вдигне кръвно и пак ще избяга на инспекции. Беше му лесно, кликата му забогатя с апартаменти и хотели, награждаваше виновни, а освен това сте прави по-долу - дава се от джоба си, а държавни пари не е даване като великолепен жест, задължение на държавата е. болен мозък.

109

Анонимен

преди 1 година

Наклепаха го с какво ли не , обаче доказателства йок .

108

Глей ся

преди 1 година

Абре бате Бойко, виж Путин как обслужва Император Сзи Дзинг Пин! Додуци му прави на показ, гали го, целува го, ухажва го, а ти само като бабаит наляво-надясно за сахер като саламски помеяр. Надупи само на един Султан. Не става така! За това трябва да глауваме за Възраждане. Копейкин ще е много добър в дудуците, цуни-муни, все пак е възпитал сина си Копейкин Джуниър ПЕРФЕКТНО в джендъризъм. Аз вярвам в делата а не в думите

107

Анонимен

преди 1 година

Същите думи през 2015 за Орешарски , как счупили държавта , как трябвало да се връща да оправя и тн . Аз му вярвам.

106

Анонимен

преди 1 година

Разбойко в затвора !

105

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Бокич, как е сметката в Ливан? Отъня ли покрай тия избори? Няма да се даваш, в чекмеджето има още!

104

Анонимен

преди 1 година

Докато тоя крадлив и нагъл ром не напълни трапа, за България няма никакъв шанс!

103

гневен мъж

преди 1 година

Светлото ти бъдеще е в затвора,ВЕРВАЙ МИ!

102

Ха-ха-ха

преди 1 година

Бойко нищо не бил построил,щото парите били държавни??? Ами след преврата на Радев и Шарлатаните , нали държавата беше тяхна , бе? И сто метра велоалея не нарисуваха!

101

Анонимен

преди 1 година

Шефче, баце, ае с изтърканите лафове по помашките села и ромски махали, тука будали вече няма.

100

Granik

преди 1 година

Раздавал ги е парите на социално слаби хора. Какъв добър е Боко. Мисли за социално слабите с по 10 фалирали фирми които са им приписали. После идват ония с чувалите и теглят милионите от банките и ги връщат на Боко.

99

Анонимен

преди 1 година

Мене са ме възпитавали да бягам далеч от самохвалци, това било най-ясен знак, че човека за нищо не става.

98

тиквешвили

преди 1 година

Когато ме подиграваха, че съм давал пари от джипката, ги давах за $чекмеджета$ за черни дни

97

Анонимен

преди 1 година

Давали са Рокфелер и Кранеги след като са станали приказно богати, но не от държавната софра, а от бизнес начинания. Единият построил Рокфелер център, който и досега се извисява в Ню Йорк. Вторият построил Карнеги Хол и дал пари за 3000 публични библиотеки в САЩ. Бойко нищо не е давал, защото тези пари са държавни. От тях той е заделил за своите чекмеджета. И нищо не е построил в лично качество, като частен субект. Неговата наглост няма граници. Самохвалство, мания за величие и самобожествяване

96

Край

преди 1 година

До 101 да по времото на Борисов имаше пари и се строеше. Нямаше война и Меркел лично го подкрепяше с кинти / не изключвам да и е връщал/ от Брюксел.НО всичко това свърши. Като има пари може да управлява и *** - като няма -Борисов е последния който искам да уппавлява.

95

Анонимен

преди 1 година

Браво Буци! Току-що си призна за извършване на престъпления. Значи раздавал пари Буци от джипката, демек както ги е раздавал, така и ги е взимал. Демек, в качеството на лични пари, иначе как ще ги раздава? Демек Бойко Робин Хууд е рекетирал лошите мафиоти от прехода като Божков, взимал е паричките, слагал ги е в шкафчето и после ги е раздавал къде му падне. Лошото е, че от всичко окрадено, май само Божков е мафиот.

94

Някой

преди 1 година

По време на Борисов имаше пари и се строеше навсякъде! Добро , лошо , но се строеше! А някой щатни плювачи непрекъснато циклят, че имало даже и за ..."крадене"! След преврата на Радев, и "Шарлатаните" които ни натресе, държавата вече е опоскана и ще следват заеми след заеми! При огромни лихви! Но това не учудва никой, който е преживял Лукановата и Виденовата зима! Дойдат ли комунисти на власт е така!

93

Анонимен

преди 1 година

Ясно се видя, че крадливите и лъжливи комунисти - шарлатани са много, ама много по зле от борисов! За 2 години разсипаха всичко, окрадаха и прахосаха бюджета, инфлация, спекула, беднотия, нула построено и само нагли лъжи по цял ден!

92

Анонимен

преди 1 година

Той бил давал?!!! Така е давал, че България е най-корумпирната и най-бедна държава в ЕС. Нищо не е давал, само е взимал, пълнил е чекмеджетата с пачки.

91

Анонимен

преди 1 година

Само от Софийските обществени поръчки тиквата взема десетки милиони.