39

Анонимен

преди 1 година

Нали толкова искахме промяна? Ето цените на всичко са променени!! Благодарение на Продължаваме Поскъпването!!

38

Добър въпрос

преди 1 година

До 38 Защото нема място баце

37

Анонимен

преди 1 година

Много е трудно и за тариката-бизнесмен, и за работника-роб в тази ситуация, понеже увеличените данъци ще са за сметка на заплатата под масата.

36

HR

преди 1 година

До33 Ти можеш да търсиш работа за колкото си искаш пари но няма кой да ти ги даде в Бг гледай само колко са постни обявите и едни и същи в двата у м р я л и Бг сайта за работа жалка история са.В чужбина който успя да се измъкне от мизерията ще си поживее тук ще теглят тежкото тегло на мизерията и глада.

35

Анонимен

преди 1 година

Тоя червен-крадец Велев,защо не е в затвора?

34

Анонимен

преди 1 година

Алоу, бизнесът, вие европейски бизнесмени ли сте, или лукова глава? Къде ще намерите в Европа-та да ви работи някой цял месец, 40+ часа седмично, за 500 евро? Няма да намерите! Пак ще си останете все така единствени и неповторими!

33

анонимен

преди 1 година

На 60 г. и ми се наложи много пъти да се преквалифицирам! Онова, за което учихме и ни подготвяха вече го няма! Е, поне половината ми трудов стаж е по професията! Обаче Велев, не е вярно че като се преквалифицираш ще намериш добре платена работа, особено в провинцията! Тук повече от МРЗ не плащат, а не може всички да дойдем в София! Не се оплаквам, още малко остана до пенсия, въпреки че и тя няма да бъде голяма! Но помислете, как се живее със 700 лв.? И не ми говорете за пари в плик! Такъв няма!

32

Анонимен

преди 1 година

До 29 : По-лесно е да мразиш успелите, отколкото да се учиш от тях. На бедняка всичко му е измама и мафия. Винаги ще си измисли извинение.

31

селянин

преди 1 година

ами щот бяха високи заплатите отказах навремето да работим за бугаеските чорбаджий и си станах квалифициран пияница само ядем и пием ама не се оплаквам и така се живее

30

Анонимен

преди 1 година

Велев да си кфалифицира работниците сам, серозно той си знае какви хора му трябват. Иначе ето ви алгоритъма за вдигане на заплата:1. питайте шефчето2. ако не сте доволни от отговора търсете работа за повече пари3. пратете шефа по дяволите, но по културен начин и с добри чувства

29

Джанго

преди 1 година

И "бизнесът" е фалшив в България, както и синдикатите. Всичките са на държавната хранилка, а тя пък е на хранилката на Кремъл. И вие се чудите че всичко е в руини и отпадъци? Бойко и Пеевски са начело на държавата 15 години и само са крадили през това време.

28

Чух

преди 1 година

Две мутри да си говорят:Бизнеса върви на фалит батка

27

Анонимен

преди 1 година

Тоя вместо да търка наровете на затвора,продължава да ръси акъл и да се държи като ментор на обществото!Червеното бичме Велев е един от хората взели дейно участие в"Масовата РАЗГРАБИЗАЦИЯ"на България по време на прехода!

26

Анонимен

преди 1 година

В България няма бизнес, а само крадливи мутробизнесмени, които се отчитат в Чекмеджето срещу Държавни помощи, отпускани им 12 години. Срещу процент за Главатаря естествено. Схемата беше 60:40.

25

Анонимен

преди 1 година

няма да има увеличаване. Не стига че нямат производителност и за 50 стотинки, а иска и заплатата да му вдигат. Велев ви го каза сутринта - квалифицирайте се и ще има пари. Не чакайте на държавата!

24

Анонимен

преди 1 година

Радев увеличи цената на краставиците. Не го е срам!

23

Justice

преди 1 година

Много ясно че трябва да има данък свръх печалба

22

Анонимен

преди 1 година

Само като погледнеш, че всички "бизнесмени" са от ГЕРБ и ДПС и картинката ти става кристално ясна.

21

Анонимен

преди 1 година

Ей ви Промяната!! Промяна към бедност и мизерия!!

20

Анонимен

преди 1 година

Ех тоя лош Радев бе, как вдигна цените. А Банкянския похотлив крадец всеки ден обикаляше с Жипката и непрекъснато ги сваляше.