167

той е началника

преди 1 година

ще ходи където и когато си поиска, не му трябва вашето разрешение.

166

Анонимен

преди 1 година

Отърва ги от чуумавия Запад. Блазе им на руснаците. Върна ги в 19-ти век, времето на Имперска Русия! С жълто-черно-белия флаг. Ритна западните корпорейшъни, отърва се от тях. Мястото им е заето от руски, китайски и индийски фирми. Болгарушките са окупирани от западни конгломерати, дават си и последните стотинки в германо-френско-американски вериги, послушно хрупкат ГМО, чакат Урсулата да ги командва, гордо мразят Жужака и си мислят, че са някакъв фактор! :) Жалка робска история!

165

Анонимен

преди 1 година

"А какво става с контранастъплението? Дайте новини за успешното контранастъпление!" Май месец ще разберете. И преди така питахте и после шушляците бягаха с тоалетните и пералните

164

Анонимен

преди 1 година

Задокеанските тролеи мобилизирани и си тракат лайки на поразия на нас дислайки де.

163

...

преди 1 година

ми той путин вече има и заповед за арест! като убиец на деца! нормално и учителите му сталин и хитлер са били такива! Но се ижда, че рашистан никога не е можел да се противопостави на САЩ а дори тук не включвам НАТО! рашистан е един от победителите във ВСВ, но заради това, че САЩ и Англия му даваха всичко за фронта! Но сега САЩ и Англия дават на Украсйна! та работата е ясна! въпрос на време е хората на птин да го утрепят и Украйна да си върне и Крим! Та това е положението!

162

Анонимен

преди 1 година

Безкрайно е нагло-сакското, козяшкото и русомразкото лицемерие. Убийците Шолц, Макрон, Байдън и ортакът им Зеления се усмихваха и мълчаливо убиваха невинни в Донбас. Шшшшшт!! Нито думичка за това по западните медиии. Това е "кремльовска пропаганда". Всичко дето не се вписва в нагло-сакския ни наратив е "кремльовска пропаганда". Можем да убиваме невинни както си искаме!!! Наше право е да прилагаме двойните стандарти.

161

Анонимен

преди 1 година

Грездин какво си го развява из Украйна

160

Анонимен

преди 1 година

Путин посети новопостроения Мариопол като цар и като у дома си. Без да е заобиколен от фашисти с автомати, без бойна екипировка и без да се озърта страхливо. Намерете 10 тте разлики със Зелената ***.

159

Анонимен

преди 1 година

Информация за русомразите. Преди да обесите Путин или да го окървавите като Кадафи, да знаете, че ядрените слънца ще са изгряли над нагло-сакските ви столици. Знам, че за вътрешна употреба са ви много нужни тия фейкове как "наказвате диктаторите", само че вашите западните изрооди, които си затваряха очите пред убийствата на невинни жени и деца в Донбас от Укро бандеерките!

158

Анонимен

преди 1 година

Закачалката пак е тук във форума. Не му обръщайте внимание. Безобиден е.

157

Анонимен

преди 1 година

Някои от посетилите киев взеха да отпадат от политическата сцена един по един. Сещам се за борис джонсън и марио драги да не говорим за кирчо канедеца. Е той може да се върне на бял кон. Може ама не вярвам...

156

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението? Дайте новини за успешното контранастъпление!

155

Анонимен

преди 1 година

Песков: Краят на Путин също ще бъде много спонтанен.

154

Анонимен

преди 1 година

"Щом са ядосани западните психопати и родните русомрази - всичко е наред!" Не са ядосана, умират от смех престъпниците кви ги вършат по късни доби хаах

153

Анонимен

преди 1 година

Крадец и убиец! Дошъл да се любува на резултата.

152

Анонимен

преди 1 година

"до 169 Наркомана ли ще гледа жално зад решетките? Прав си! Въпрос на време е, кравар!" Не знам наркомана да е осъден за нещо от международен съд, копейко

151

До Укро феновете

преди 1 година

По скоро като собственик ! Следва Артьомовск...Колкото и да не ви се иска !

150

Анонимен

преди 1 година

"Украинските власти, е окупираният от Русия Мариупол"- много готин виц. А Путин просто си обикаля из Русия.

149

Анонимен

преди 1 година

Ми той и байдън така посети киев а и всички останали бяха същите и те като крадци.

148

анонимен келеш

преди 1 година

Най ме кефи Кака Корни шеф на БКПто:):):)Един патрон на Украйна няма да дадеме,паметника на СССР армията няма да демонтираме и оп синчето в САЩ,оп оръжия за Украйна колко щеш:):):)