81

Анонимен

преди 1 година

До 89Етническите македонци и македонки в България немат никакви човешки права.

80

Анонимен

преди 1 година

Молдовците преименуваха езика си на румънски и всячески се стремят да се интегрират с Румъния, а тия предатели всячески се опитват да се разграничат от нас. Вето до дупка!

79

Малко за историята

преди 1 година

До Анонимен 84: Климент Охридски и Наум са изпратени от княз Борис | за да създадат Охриската книжовна школа в която са се обучавали свещеници за Българската православна църква. По волята на княз Борис са построени и църквата на св. Климент Охридски и манастирът на св. Наум. А македонистите са изболи очите на изографисаният в църквата на св. Наум княз Борис. Ето това е чистият образ на македонизма. И затова докато я карате по македонистки от Коминтерново време няма да влезете в ЕС.

78

666666666666666666

преди 1 година

Е нема да има и Европа .

77

Истината

преди 1 година

ППДБQ+ и ГЕРБ ще се коалират, за да ни въвлекат във войната.

76

Анонимен

преди 1 година

Първата книжовна школа е Преславската,създадена в 885 от княз Борис 1.В нея е създадена кирилицата.Охридската е създадена през 886-916,малко след преславската от Климент Охридски-средновековен български учен,проповядвал на старобългарски.Охрид тогава е на територията на Първата българска държава.Гърците го пишат,четете.

75

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да се пенявите толкова, просто хората са в опозиция, предстоят избори - нормална риторика. Вижте наще от Възраждане как скочиха за несъществуващи работи (лева - все пак сме във валутен борд от години). Всеки иска да спечели някой глас с популистки методи. На обикновените македонци (както и българи) ни е ясно това, но важното е да лаят пък дано съберат някой глас повече.

74

Реалист

преди 1 година

След изборите у нас ще станем свидетели на невиждано кръвосмешение. ПП/ДБ + ГЕРБ ще се прегърнат и целунат, след което ще спят заедно, в името на евроатлантизма и вкарването на България във войната. Привържениците на тези туморни образувания, все още имат време да размислят за кой да гласуват. Дойдат ли на власт тези, продавам всичко, което имам и бягам към Западна Gейвропа. Колкото и да не ги понасям, назапд не ги готвят за курбан, като нас - клетниците на първа линия.

73

ха-ха-хи...

преди 1 година

Еуропската уния ,ще я гледат през крив северомакедонски макарон !!!Честито на пИИИчелившите !!!

72

Македонски

преди 1 година

Македония ще е много по-добър член на ЕС от България. България е държава завладяна от руската мафия. В България нямат дори правителството!! България е Сомалия на балканите.

71

Анонимен

преди 1 година

Браво Мицков точно така,дръж северномакедонците далеч от ЕС така че да бъдат принудени да вземат български паспорти, а ти ще останеш единствения северномакедонц в РСМ. Успех.

70

Анонимен

преди 1 година

Този блокира за да свали правителството, но ако вземе властта ще е в същото положение. Пълен клоун.

69

Българин

преди 1 година

Когато беше покрай Борел, Ковачевски стоеше като наказана ученичка! И между другото, Иван Михайлов има далеч повече заслуги за създаване на ВМРО, отколкото този Путинов Пудел! Но какво да се прави? Предателството и лъжата толкова дълбоко са навлезли в тези новоизлюпени националисти, че аз наистина не искам да се наричат "българи"! Хора ,откъснали и поругали корените си, не са достойни за уважение !

68

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Благоевград: В България всички български граждани имат равни права. А в РСМ не е така. И ако няма промени в конституцията на РСМ с които да се признаят правата на хората с българско самосъзнание, няма да има и преговори за членство на РСМ в ЕС. Просто и ясно.

67

Анонимен

преди 1 година

"Кирилицата е създадена в Охридската книжовна школа в град Охрид от македонски книжовници."---------------------Кирилицата е създадена в Преславската книжовна школа. Образовай се, ограмоти се. Пишеш на нея.

66

Анонимен

преди 1 година

Шуми Марица-трябва да се върне стария химн.

65

Анонимен

преди 1 година

МиЦоЦки знаеш ли колко българчета съм направил на Македонки? Бедна ти е фантазията да си ги представиш. Работата ми е такава че обикалям цяла европа и Македония. Мъжага съм от всякъде откъдето ме погледнат и жените ми се лепят като пчели на мед. На 32 години съм. А и пачки не ми липсват. Докато остарея бая Българчета ще се родят в Македония.

64

Анонимен

преди 1 година

Оставете под диктовката на Путин в такъв случай. Той също има антибългарски изказвания.

63

Анонимен

преди 1 година

Кирилицата е създадена 200 години след смъртта на гърците Кирил и Методи, които са създали Глаголицата. Кирилицата е създадена в Охридската книжовна школа в град Охрид от македонски книжовници. Кирилицата няма нищо общо с Глаголицата на Кирил и Методи Днес дори балгарите пишат на македонски.

62

Благоевград

преди 1 година

Браво на Мицковски.Когато България даде Човешки права и Свобода на етническите македонци в Пиринска Македония и в цела България - тогава Р.Македония ще вкара т.н.,, българи,,в Устава.Реципроцитет !!