47

Хасково

преди 15 години

ЕС е долна нискотарифна про*ститутка. Признава независимо Косово, а не признава Абхазия и Ю.Осетия. Аман от двойни стандарти! КУРВ*И СТЕ !!! P.S. Аман от в днес.бг!

46

Хасково

преди 15 години

ЕС е долна нискотарифна . Признава независимо Косово, а не признава Абхазия и Ю.Осетия. Аман от двойни стандарти! СТЕ !!!

45

Anonimen

преди 15 години

А ти да не мислиш, че Русия ни обича? Защо трябва ние да я обичаме. Ние сме й през х-я на Русия.Уж много се любехме, а първите, които отсвириха в търговията бяхме ние. Години не се и сещаха за нас, докато не станаха отново силни и започнаха да провеждат имперската си политика.

44

Весо

преди 15 години

Отговорът е във втората половина на миналия век! :)

43

преди 15 години

Косово обаче където са най-големите престъпници и трафиканти си скъсаха гъ3овете САЩ и другите да го признават, а сега за Русия kуpец. Междо другото ми е все едно кой какво признава, само война да не стане ,че нашето разумно правителство веднага ще ни вкара вътре.

42

преди 15 години

Защо има толкова българи, които мразят Русия дори когато тя действа напълно справедливо както в момента?

41

Анонимен

преди 15 години

Преди да питаш това си отговори и на въпросите: "Защо Западът призна Косово, а Абхазия и Южна Осетия - не?" и "Защо Западът може да бомбардира Сърбия и къде ли още не, а Русия - не?"

40

преди 15 години

Да 36 , прав си, а към това което си написал можем да добавим и факта че американската армия е доста отслабена (особено финансово - с няколкостотин милиарда долара-в Ирак и Афганистан и продължава да се набутва, а в Афганистан американците и техните натовски съюзници вече трудно удържат талибаните, които взеха открито да нападат военните им бази там) , така че САЩ нямат желание да се изправят срещу Русия и да предизвикат 3-та световна война...

39

777

преди 15 години

Писна ми от американците. Те си правят каквото си искат по цял свят. Убиват хиляди. Никой не им търси сметка.Русия повече не може да търпи наглостта им.

38

theNiksan

преди 15 години

"... идва ден след като горната камЕра на руския парламент призова ..." КАКВА Е ТАЗИ КАМЕРА БРЕ? ГАЗОВА ИЛИ ТЕЛЕВИЗИОННА?!?!?

37

преди 15 години

35 - говориш пълни глупости, точно както младия к.е.л.е.ш !

36

777

преди 15 години

Американците признаха криминална област "косово"Нека американчетата се опитат да направят нещо. Руските ракети са по местата си и чакат полета си. "Тополь М "Булава", "Сатана", "SS-20", SS-24 и т.н.. На страж на руското небе е C-300 и C- 400. Нека се опитат американците с тяхните B-2, B-1b, F-117 и "Tomahawk" да направят нещо.

35

Anonimen

преди 15 години

Аз не се чудя. Предатели винаги е имало.

34

преди 15 години

И аз съм млад, само че не се чудя, а виждам, че тук е пълно със скапани русофоби!

33

Anonimen

преди 15 години

Защото в първия случай губи територии и контрол над наркотрафика, а във втория - печели територия и контрол над важни международни пътища.

32

бай ху

преди 15 години

щото така им изнася. виж 4.

31

преди 15 години

А не се ли чудиш защо 2 батальона с етнически чеченци се биха на страната на Русия и под нейно командване - по време на конфликта в Грузия?

30

преди 15 години

Аз съм млад и не разбирам. Но някой може ли да ми обясни защо Русия не признава Чечня, но може да признае Осетия и Абхазия.

29

Anonimen

преди 15 години

Ние няма да изпукаме от студ. Все въглища за една малка Българийка ще се намерят. Много ми е интересно обаче руснаците като не си продадат петрола как ще си оправят икономиката. Щото тя главно на това се крепи в момента.

28

преди 15 години

Хаха, Кондолиза сигурно вече е заповядала на Калфин по телефона какво да прави. :-) Сигурно ще повтори голямото "прозремие" на СерГей - че ЮО и Абхазия нямали нищо общо с Косово или пък ще замълчи като н**ан...