83

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление:Маринка и Авдеевка.Продължават боевете в Маринка близо до бул.Дружби.ВС на РФ изравняват фронтовата линия,постепенно напредвайки във високите сгради.Руската авиация и артилерия продължават да нанасят удари по идентифицираните точки на дислокация на фашистката *** в Авдиевка.Сватово-Кременная.Руската армия продължава настъплението на фронта при Сватово-Кременная.Бойци от Сибир разбиха 25 въздушнодесантна бригада на фашистката *** в гората западно от Червонопоповка и достигнаха стратегическите височини.

82

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е колко от тези симпатяги сега ще се спънат по стълбите или паднат от някой прозорец

81

К.в.оооо

преди 1 година

Е нали московията велика, с ресурси, с висок жизнен стандарт

80

Анонимен

преди 1 година

Запорожки фронт. Вчера ВСУ, след артилерийска и авиационна подготовка, се опитаха да атакуват позициите на руските войски в секторите Пологовски и Ореховски в Запорожка област на Русия. Северозападно от Пологи ВСУ се опитаха да щурмуват отбранителните линии на 291-ви мотострелкови полк от 42-ра мотострелкова дивизия и 22 бригада специални сили на ВС на РФ, използвайки няколко бронирани машини. Атаката беше отблъсната от руски изтребители с подкрепата на разчети на ПТРК и артилерия. ВСУ загубиха най-малко два танка и две бойни машини на пехотата.

79

Зозо

преди 1 година

Специално за руските комунисти: БВП на САЩ = 25% от световния :))))))))))))))))))))) Блатната империя = 0,7% :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

78

Аз пък

преди 1 година

не се сещам някой руснак да си е оставил парите в Русия. ако нещо работи не се променя нищо, не се инвестиеа в нищо, само се сменят собствениците и всичко се изнася навън. И това не е от днес , а си така отпреди *** и по негово време. Накратко руснаците сами си прецакаха държавата , като нас. Никой не му е виновен на Путин. Манталитет. Неговите пари са също извън Русия. Само гледащите брейнуошъра ПервойКанал вярват , че Русия и ръководството й са велики. И ходят да *** заради крадците.

77

Анонимен

преди 1 година

Скоро и Китай ще се намеси във операцията.Току що е свален китайски разузнавателен дрон в Украйна.Китайците проучват терена за скорошна намеса.Ако НАТО влезе в Украйна ще последва и китайска намеса в конфликта.

76

Фен на Ники Джъстис

преди 1 година

Този на снимката под инвестиция разбира ЧВК. Всеки руски милиардер с по едно ЧВК и към Бахмут. И без това Русия е първа в света по износ на бандитизъм и насилие.

75

дядо йоцо гледа

преди 1 година

В сградата на ФСБ в Ростов, някой не си е загасил фаса. Зданието е разрушено.

74

анонимен келеш

преди 1 година

Имам приятел шеф на фирма за продажба и монтаж на климатици и термопомпи.Като се почерпиме винаги се бъзикаме,че Путин със спирането на руски газ за България и заплахите на Захарова,че ше измреме от студ зимата и некъпани този моя стана за 2 г милионер в $:):):)То верно стана,че толкова климатици сложи като за 5 г напред:):):)Виж какво нещо прави една лъжа на Захарова:):):)

73

Анонимен

преди 1 година

Гледах го,каза им нали беше сигурно да инвестирате в Европа ,какво стана сега?хахха

72

До Зозко -бозко

преди 1 година

Абе паляk Индия Китай Индонезия Бразилия Япония Мексико Великобритания къде са бе ,в остатъка ли?!

71

Зозо

преди 1 година

Ами е сега пак го проверих. Световния БВП е 75 трилиона, на САЩ+ЕС е 39 трилиона. Та така за руските клоуни :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

70

123

преди 1 година

Друг руски "високотехнологичен"проукт беше някаква лимузина. Според рекламата и коментарите на копейките беше най добрата и Ролс Ройс и Мерцедес били кошници пред нея. 15 години по късно от тая лимузина са продедени няколко хиляди бройки само на държавни институции в Русия

69

дедо

преди 1 година

Пак ли е седял на 30 метровата маса сам срещу тях от двете страни на масата? И девиза на срещата е бил : Драги братя олигарси или инвестирайте или ще скачате от 7 мия етаж.

68

Зозо

преди 1 година

Мдаа, копейките като нямат аргументи им остава да нарекат някой гей и Сорос. Това им остава, ааа да и довечера да си легнат гладни и на студено с портрета на Психото Путин :)))))))))))))))))))))))))))))))))

67

.

преди 1 година

Ще има ли нова серия "необясними нещастни случаи"? Само питам...

66

123

преди 1 година

Хахаха. Изречението "да инвестират в нови технологии" много ме развесели. Ще напомня някой от тия инвестиции. Русия похарчи милярди за проекта Сухой суперджет 100. Копейките по форумите припадахи и обясняваха как Боинг и Еърбъс са загинали. 15 години по късно резултата е че нито еидн такъв самолет не лети извън Русия. После беше руския лаптоп. Копейките пак припадаха, че Dell, HP и Apple ще загинат. Като излезна лаптопа се оказа че тежи 5 кг и е морално остарял още преди да почнат да го правят

65

Кире

преди 1 година

Елате Вие при нас, да не дойдем ние при Вас :) А пазари с кинти, откъде? С Китай освен да им станете колония и доставчик на суровини, друго няма да видите. Пък и те зависят от износ на Запад. Ама айде успех.

64

Анонимен

преди 1 година

В Русия близки до Путин са с нетрадиционна ориентация. Такива като певците Киркоров и Басков. Сигурно има и други, но тези са най-известните. Точно Киркоров и Басков ли ще защитават традиционните семейни ценности?