36

Анонимен

преди 1 година

Въобще не вярвам на Гешев, но може да става дума да са хванали групата защото има компромати за магистрати. Къри не е случаен, той е от бандата на Таки, а знаем за Капитан Андреево, тия мафиоти управляват държавата от доста време.

35

анонимен

преди 1 година

Ако е нужен протест, да сме пред НС, както бяхме преди три години. Длъжни сме като граждани, а виждам по коментарите, че хората не са безразлични към своеволията и престъпното поведение на хора, работещи в съда и съдебната система. Нека сме смели и с гордо вдигнати глави, за да не говорят за нас медийните ***, с високомерие, че не сме заинтересовани. Проблемите и кризите ни интересуват, просто на всички вече им омръзна, а последните няколко години се усеща смотаност у институциите.

34

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане! Всички други партии са собственост на мафията!! Това е очевадно!

33

Гешев е ЗАВИСИМ

преди 1 година

Иван Гешев е близък до примитива Бойко Методиев Борисов, мутрата Румен Николов-Пашата, перачите на пари -Найденови- Цеките, корумпираният ген. Майор Васил Василев, Юлиян Георгиев Перник с над 20 убийства зад гърба си !

32

Анонимен

преди 1 година

Айде мутрето прокурор на мафията сега изкара предизборни флашки да изкара че не Боко а Киро бил мафията. Прозрачен си!

31

Анонимен

преди 1 година

Гешев, кво правим с опита за Саботаж на България? Фалшивия доклад за предстоящ фалит представено от Министерството е саботаж и това тежко престъплние. Нещо?

30

до 30 Българин

преди 1 година

Тук казват, че самия Къро казва ПП и ДБ са мои хора, а ти искаш хората да гласуват за тях? Дай направо да избираме Къро за премиер?

29

Анонимен

преди 1 година

Флашките със аудио записи пак излязоха на мода. Бяхме ги позабравили.

28

Българин

преди 1 година

Гласувайте за ПП и ДБ, че олигарсите натискат за съдебна реформа. Вече бутнаха специализирания съд. Енергетиката се опитаха набързо да я гушнат, но избързаха с меморандума. Нищо, има план Б, само гласувайте за ПП и ДБ.

27

Анонимен

преди 1 година

Кое е новото, от 2 години се знае че Цв. Василев клати държавата и той лично подава всички сигнали по закона Магнитски които са не доказани, финансира партии заедно с другия в Дубай, освен това се прави на света вода ненапита но преди КТБ си беше първа дружка с Пеевски.

26

Позор си бе изверг

преди 1 година

Нещото Гешев защо потулва ТЕРОРИЗЪМ в град Бобов дол срещу Софиянци от местни роми и корумпирани полицаи!? Над 200 жалби и сигнали са подадени до Прокуратурата и МВР!? Мирослав Германов

25

Анонимен

преди 1 година

Какво ли си говорят маджо и христо от дб , закриване на прокуратурата и връщане в 90 те е направено вечеКакво друго ни гласят

24

стига бе

преди 1 година

Прокуратурата да не е влязла в музикалния бизнес, че пуска записи?! Тия записи ще осъдят ли няКОЙ? Защо не се занимават с това, за което вземат заплати? Колко осъдителни присъди има Гешев като прокурор?

23

До 18

преди 1 година

Че Маджо управлява, държавата от десетки години бе с поставени лица Борисов нали му е подчинен още от мутринските години още Георги Стоев казваше че чисто го е биел

22

Българин

преди 1 година

Как не ви вдяна маLоумната главица, че шкафчета, кюлчета и пачки бяха монтирани и фалшифицирани?! Доказаха го с независима петорна експертиза от европейска институция - пикселите на снимката и кюлчетата са различни и всичко е монтирано. Как не спряхте да повтаряте лъжи?

21

От 17

преди 1 година

АЛОУ! Мрънкачи и драскачи тука! Зададох върпос! Да ми отговаряте бързо!!! Помиари!

20

Мафиотите

преди 1 година

Затова бьрзаха да закрият спец прокуратуратаМаджо те търси христо

19

Ей САДИСТ

преди 1 година

Гешев спри извращенията с Българи веднага, това е Европа не Иран !

18

Анонимен

преди 1 година

Е как така,досега в интервютата му разбрахме че от него нищо не зависи,все не чул,все не разбрал а той работи човека тайно като Джеймс Бонд!

17

Българин

преди 1 година

Някой да излезе и каже на хората в прав и елементарен текст, че зад всичко, случващо се с нашата държава последните 2 години, стоят олигархични кръгове (например Прокопиев, Маджо и други), които си измислиха новата мантра с ПП и ДБ, разбутаха специализирания съд, върнаха няколко милиарда на олигарските, и искат съдебна реформа да правят.