605

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ - и въобще малко ми стана досадно от теб. Когато си проZ като теб, обикновенно е завинаги. Така че, ае Лека нощ. Нямам време повече да те просвещавам. Безнадежден си!

604

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ 739 - ммм, я да видя - дали пък не е заради Голодомор-а който 30-те години на 20 век Вячеслав МолоtоV и НКВД причиняват по заръка от Партията в Украйна? Разкулачването на петлюровците и националистите - а всъщност истински геноцид признат от ООН? Понял товариш ГоVедо путинофилско? И как сега се вместват в писаното от теб опорките путинофилски, че нямало "украинци"? Ти самия казваш, че украинците никога не са били братя с руснаците. Чий го дирят там руските мужици днес?

603

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "че Хитлер като навлиза в Украйна 1942-ра украинките посрещат с радост немските войници с вино, водки, погачи...радват се че ги освобождават??" А знаеш ли ЗАЩО? :)

602

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ 735 - не се превъзбуждай! Скоро ще тръгвам, така че мъко моя, сподели каквото още ти е на дребното путинофилско сърчице! Нямам цяла нощ да те храня!

601

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ - 733 - ще рискувам, за да ти е вътре на теб. Щото зная, че при мисълта да сринат тоя грозен "паметник" ти се къса сърчицето. Апропо, като говорехме за оплитане, я сподели гоVедо путинофилско, къде са тея фамозни "фашисти" и "нацисти" украински дето Путин сънува, като Трети Украински Фронт за който говориш е изнесър ВСВ? Май клишетата сте вие - путинофилските олиGофрени!

600

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ - 732 - а, недей бе. Ти си явното доказателство за това, как по добрата част от баща ти е изтекла между краката на маIка ти вместо да пдостигне предназначението си. Затова сега имам "удоволствието" да те храня!

599

Мария

преди 1 година

До АТАКИСТ 725 - Верно, не беше задължително, ако искаш да бъдеш обущар в армията или най-много старшина. Но, ако искаш да бъдеш офицер, беше задължително! Няма смисъл да спорим!

598

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ 725 - и как от тоя толкова "демократичен" син на "активан борец" се пръкна такова путинофилско гоVедо като теб? Само от любопитство питам!

597

Радослав

преди 1 година

До атакомулето: аз въобще не се чудя какво си, то е ясно, биомаса от род безгръбначни национални предатели, сбирщина от червенокнижковци, слухтящо,докладващи, предаващи родата си за по висок партиен стол и катерене на партийната система чрез съсипване на човешки съдби и семейства! Това си ти! Една едноклетъчна биомаса, загуба на ценен биоресурс с които е можело да се създаде човек, асъздали теб комуниста, потомствен комунист от род на комунисти! Ходи да целуваш мумията на Ленин с език!

596

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ - 706 - аз пък викам да не бараш Джамията. Мюслманите са признати и в Конституцията и във Вероизповеданията. Живеем в мир с тях. Това, че всичките Петоколонници на Путин искате да лръкнете в етническото л*но за да се размирише в угода на дребния ви Господар - Великия Джуджан Путин, няма особено значение. Дали по рано ти казах за националното предателство на путинофилите - е тук ти личи здраво.

595

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "Цветовете на свободата!" Каква "свобода" като прадеда ти, деда ти, баша ти и ти подвивате врат пред руЗЗките ви господари? :))) Егати фантасмагориите хвърляш, нали не си мислиш, че заблуждаваш някого? :)

594

Анонимен

преди 1 година

До Радослав "баща ти как е бил хем безпартиен, хем военен? Нещо не се връзва лъжата ти!" Аз му го обясних наскоро, че по закон всички военни бяха членове на Партията, но другаря атакист продължава да твърди, че това не е така. Но той казва, къде къде по-големи неистини и показва къде къде по-големи заблуди.

593

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ - 700 - мда, а един мармот завива станьол! При дядо "активан борец" - баща военен - "некомунист"? Това е както казваше една роднина - заклела се праскиня екскременти да не накусва! Тея небивалици на кой ги разправяш? А внука - кърваво-червен. А стига бе! Ако баща ти не е бил *** /то и при тях беше задълже/ как не е бил партиен като военен бе? Комсомола беше задължителен, та Партията за военните ли не бе? Въобще, страшно клише си, да знаеш.

592

Тодар Тагарев

преди 1 година

Браво на ДЕ-БЕ !...Всички Талибански Комунистически БКП ,СССР Паметници = ВЗРИВЕНИ , начукани на чакъл, натрошени за баласт ...Аз завърших едно време в Москва Военна Щабна Школа , ама от 15 години съм в ''АТЛАНТИЧЕСКИЯ СЪВЕТ'' НА Вилгария, заедно със моят добър приятел - Соломони Пасси .

591

Радослав

преди 1 година

До атакомулето: ти да не си бат бойко бе? Или някое от шизофреничките му Аз? Че и той като теб с дядо убит от комунистите, стана лична охрана на вожда на комунистите. Американски агент, пък пази комунистическият вожд? Колкото до предложението ти за махане на 1 паметник на американските летци - с две ръце подкрепям ако махнем с него и стотиците паметници на съветският поробител! Ти съгласен ли си?

590

Радослав

преди 1 година

До атакомулето: 1943 станал ятак,като видял,че съветската орда напира, а преди това сигурно е бил колаборационист? Типично за съветското ви семе,да си сменяте робовладелеца при първият удобен момент. А баща ти как е бил хем безпартиен, хем военен? Нещо не се връзва лъжата ти! А ти хем безпартиен, хем мразиш СДС които събориха дядо ти от властта, омаза се сам и вече и то самия незнаещ какво си! Отроче на колаборационист, ятак, партиен член, безпартиен военен, ДС доносник и какво ли още не!

589

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "Но никога не съм бил комунист както и баща ми военния." Другарю, усещам кобинация между лицемерие и незнание. Може да си комунист и без да си член на Партията. Ако формално не си такъв, не значи, че и идеологически не си такъв. А лицемерието идва оттам, че това, че Комунизма е само утопия, не означава, че тия, които са съдействали на тия режими, които в името на тази утопия са извършвали претъпленията си, не са били "комунисти". Те са били идеологически такива.

588

Таня

преди 1 година

Прекрасна новина. Значи можело стига да има желание.

587

Анонимен

преди 1 година

Онази грозотия пред НДК чакахме 10 г да я махнат. Сега нещата ще се повторят.

586

Лаврентий Берия

преди 1 година

А Копейкин нещо зачезна в последно време. Къде потъна варненския гагаузин? Тоя лилав "националист" дето вее руски знаменца, значи? Взе да липсва нещо. Да не му придърпаха юздите?