328

Аман

преди 1 година

Сутринта според тия бяха с лопати,сега с танкове уникати,а кой бой яде?

327

Анонимен

преди 1 година

А щатите покриват финансови щети, като пробутват 60 годишни самолети за нови, на нещастни колонии като България

326

Боби

преди 1 година

До 359 Разбери няма лоши или добри автомобили. Има автомобили които се експлоатират и поддържат по предвидените от производителя правила и такива които дори не разбираш как скапваш машината от незнание. Давам винаги пример с Чешката Прага Дизелов камион 6*6 с двигател с въздушно охлаждане Консумативи Грес и Масло Дават ги на руските механизатори и последните буквално стопяват двигателите Чехите пращат четири 50 кг девойки които просто поддържат обороти над 600 и двигателите се охлаждат на ура.

325

Анонимен

преди 1 година

До запознат ми може Итака да е, ама и там се е напълнили с просяци.Та те май искали да стигнат до Лисабон и сега се уредили.

324

запознат

преди 1 година

Това е лоша новина за западния джендърски свят! Ванга беше казала, че именно Т62 ще стигне чак до Лисабон, защото можел спокойно да прекоси заразените с радиация европейски поля, планини и долини! Нямало какво да се разваля в него, защото нямали цифрови джендърски джаджи по тях!

323

Анонимен

преди 1 година

До 361А те украинците това с дрехите го правят отдавна.Не мога да разбера как всички казват едно и също,а просят от цял свят.

322

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Миналата седмица стана дума за употребата на чукове от русофобите. Предложих и ние, русофилите да ги използваме. Незабавно моят пост беше изтрит и получих заплаха. Знаете от къде. Вчера всички американски и европейски медии ни информираха: "Руската армия свърши оръжието и боеприпасите. Принуждават войниците да атакуват с лопати." Само Ал Джазира обясни: Руска разузнавателна група е ликвидирала ТИХО охраната на украински бункер. Резнали им главичките с лопатки...

321

униформени маратонки

преди 1 година

Те и в Афганистан така правеха. Дрехи от Втората световна война и т.н.

320

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт ти мисли за твоята тор,че много взе да смърди.

319

До Боби

преди 1 година

Боби аз имах москвич 412! АЗЛК сукратено от Ах Защо Ли те Купих! Значи мога да ти кажа, че всяко лято месец преди да тръгнем за някъде, примерно на море аз лежах по седмица и нагоре под москвето щото НЕ веднъж ме е оставял на пътя! Инак и сега се правят ЛАДИ а те тогава се водеха луксозни коли! защо не си купиш ЛАДА а си купуваш VW или ауди или опел или даже и дачия? Това е едно доказателство, че НЕ знаеш какво е точно москвич и лада! Но се доверяваш не на ЛАДА и Москвич а на запада!

318

Боби

преди 1 година

До Космонавт Случайно да знаеш за 10 годишната необявена война в Дагестан започнала формалнио с инцидента в Беслан? ФСБ и РосГвардия не Кадиров държи в желязна хватка региона. Знаеш кое се оказа най-ефективно анти терористично действие? Няма да повярваш. Произволен ТАРАШ. Буквално вкарват всички адреси от региона и компа изважда произволен адрес - нощна проверка ТАРАШ и както се казва няколко пъти много голям ДЖАКПОТ

317

До Пижо

преди 1 година

Бе как да ти кажа според вас путинофилията тука вие Бахмут го бяхте превзели преди 4 месеца! И сега се оказа ко!? вата прогожин ми реве, че щял да се разпадне фронта коа не и дадът подкрепления в Бахмут! Инак за техниката! Ми да ти кажа досега не сме видели много рашистки танкове! Не за друго ами видиш рашистки танк той гръмне я видиш рашистки танк той гръмне! Та затва ли си криете Т14 щото той ви е най-модерен и не ще да се покаже срещу един 30-40 годишен javelin! Ta koe e? :))))))

316

Боби

преди 1 година

До До Боби Дядо ми имаше Москвич 412 понеже братовчеда му той и съсед беше гениален техник и при него от целия врачански окръг идваха да се ремонтират машини нашата кола беше поддържана в идеално състояние. През целия си живот беше приютена на "топло" в гараж. Продадохме я след като дядо ми почина 2004 година мисля. Единствените поражения бяха изядени от мишки седалки. Колата си излезе на собствен ход и не сме чували купувача да се оплаква от нещо. ВАЖНОТО Е КАК ПОДДЪРЖАШ КОЛАТА И КАК Я КАРАШ!!!

315

Космонавт

преди 1 година

Ще видим какво ще стане когато лилипутин изтегли 150 000 окупатора от Чечения. Тогава истинските чеченци и дагестаннци ще разпорят като хамсия смешната руска армия. Тик-ток героите и дагестанците роби вече са тор в земята на Украйна, останаха само тези които нямат търпение да си вземат данъка от бункерния психо за 500 000 убити жени, деца и старци.

314

Пижо

преди 1 година

С "60-годишни танкове" Русия мачка най-модерното западно въоръжение, подарено на Украйна. Стават за срам с тези информации. Биели се с лопати, танковете им били 60-годишни. Ако с лопати ринат украинските нацисти от Бахмут, представям си какво ще стане, ако вземат АК.

313

До 351

преди 1 година

Така, де така! Само се чудя къде са ви Т14 да се срещнат с един Javelin! Или пък с един Ейбрамс! Що ги няма!? Да не би нещо да ги е страх тия "модерни" Т14!? :)))))))

312

Анонимен

преди 1 година

Задава се нова порция видеа, за бързо изтрелване до околоземна орбита.

311

Боби

преди 1 година

До до анонимен "Въпроите към Путин и Шойгу са много! Отговори - Няма!!!" Отговорът е ВОДИ СЕ НЯКАКВА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ИГРА. В сянката на тази игра конфликта в Ъкрайна се изкривява до неузнаваемост до уродство. Ето още въпроси защо РФ не гръмна преди година 17 стратегически моста в Ъкрайна(щеше да я раздели на 4-5 области без никаква логистика) защо енергостанциите ги гръмнаха чак на 10 месец? Защо не се ползват тежки и свръхтежки боеприпаси...

310

До 345

преди 1 година

Значи путинофил си! То е ясно! а путинофила, наред с някои други неща НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! :)))))))))))))))))))))))) Но ако държиш на това какво е дефиниция и има ли почва у нас! То аз давам дефиниция на това какво и що е путинофил! И сега пак да ти кажа НАУЧИ С ДА ЧЕТЕШ С РАЗБИРАНЕ! па после ше ти обяснявам кое как! :)))))))))))))

309

До Боби

преди 1 година

Имал ли си руска кола, щото аз съм имал? И без чук, си е счупена....