24

Анонимен

преди 1 година

Горкия умнокрасив кривокункест криводзурлест опуленяк пак напъва на плюсовете и минусите. Ей ся ше промени общественото мнение и започваме да хвалим само "запада". Само стой та гледай.

23

Анонимен

преди 1 година

Бундеса настъпва мотиката.

22

АНГЕЛ

преди 1 година

Президента Си официално зае позицията на Русия. Но неговото изказване не се показва по нашите медий с цел да не настръхне акото на Евротолерастите. Китай ще помогне в момента в който Русия поиска това. А това ще стане ако НАТО продължи да захранва Укрия с десетки милярди под формата на оръжие .

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22. Тия чипове много ви бият по главите бе. Няма един вид чипове дето се произвежда на едно място. Има хиляди видове чипове. Ако въобще знаете каквое това "чип". Има "чип" - микропроцесор има и "чип" за електронна карта за градския транспорт. Има и съвсем специализирани "чипове" за военни технологии които не всеки ги произвежда. Очипирали сте се отвсейде.

20

Black River

преди 1 година

Тези смешници, дъртофели-кукундрели са изплискали легените тотално! Бесни Страшни Пенсии. Сега и Китай плашат. Мекото вурстче и Пресъхналата тръба са направо като Терминатори! Да вземат и на цялата Галактика да ударят по един здрав пакет санкции - ше ги...там у извънземните! Не могат да купуват от планети отвъд Млечния път нищо, надвишаващо 60 долара! Иначе Урсула, ще им нахлузи по една фаранфула и ще им се скара!

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22. И Китай като блокира Тайван ше си праят "чипови" от слънчоглед

18

Анонимен

преди 1 година

И какви точно ще са последствията? --> Нови санкции, издадени от ЕС, от които ще пострада най-вече ЕС ??? Еми, браво! Дерзай, Шолц, дерзай! )))

17

Анонимен

преди 1 година

"И кви последици, ша си наложите още санкции ли, кво ли." - на Европа е най-лесно да им спре производството на чипове. Технологиите и машините произвеждащи чиховете са собственост ASML - холандска корпорация. Без тях Китай произвежда електроника с чипове от 2010г. Ти си мислиш, че китайските телефони ей така от нищото почнаха да се продават и да настигат американските и корейските? Без чипове корпорациите една по една ще се принудят да се изнесат от Китай.

16

Анонимен

преди 1 година

Троляците се броят по минусите.

15

Е

преди 1 година

сЯ вече Си Дзинпин се изпоти от ужас...

14

баба мара

преди 1 година

вие давате оръжие на украина и печелите от това защо китаи да не дава помощ нарусия като утре мозе да се наложи тои да иска помощ от нея ето западът повтарясценария от украина сега с таиван така че всеки приятел ще помага германия75 години е окупирана от сащ защо не изгони базите им те са заплаха за всички нас

13

Много ГнYсна

преди 1 година

снимка,предизвиква 0тврат и п0връщане...

12

До 9

преди 1 година

Разбира се, че Русия не е сама. Даже нашите евроатлантически ориентирани медии скоро признаха, че според американски проучвания, от почти 9 000 000 000 население на земята , 3 000 000 000 подкрепят Украйна, а останалите не! Тогава?

11

Стига де

преди 1 година

То се видя в пандемия та,че едни маски не произвеждате,и Америка ви ги открадна .Сега плаши гаргите.

10

Анонимен

преди 1 година

Кетай си има достатъчно проблеми с Тайван, така че...

9

Анонимен

преди 1 година

Значи тоя е решил окончателно да затрие Германия. Германия е силно зависима икономически от Китай...

8

Анонимен

преди 1 година

Явно Русия не е сама срещу целия свят, а НАТО е само срещу света.

7

BG

преди 1 година

Ще затворят Илиенци. Ко правим тогава.

6

Стела

преди 1 година

Смешници .Те китайците вас ли ще слушат или ще си гонят техните интереси.Америка и Европейския съюз може да дават оръжие Китай не ...Точно така ще стане.

5

абе лебервурст

преди 1 година

значи може цяла Европа да праща на Юкрайна, а не може Китай да праща на Русия, наглости Ви е по голяма от вселената, факт.