99

Дъртото

преди 1 година

кремълско джyдже съвсем се пocpa.

98

Анонимен

преди 1 година

Момчета един преятел каза да питам тук, че разбирате - нали украинците ще удържат Бахмут? Щото иначе втората линия на отбрана, копана бетонирани бункери и готвени за мащабна война пада.

97

Анонимен

преди 1 година

Путин вече знае че е изгубил войната и минава на план Б. Плашене на Запада по всички възможни дипломатически канали че ако Путин си отиде от властта в Русия ще започне кървава гражданска война разпад и хаос с който запада няма да може да се справи без мъдрото ръководство на гениалния Путин.

96

Факт

преди 1 година

Тя цяла Европа е на военновремен режим?!

95

Анонимен

преди 1 година

Нещо става след срещата на Байдън с Путин

94

до 94 от славянин

преди 1 година

Баба Стойна пророкуваше че през 2017-2018-та жена ще застане начело на България! Не стана пророчеството и! И обективно погледнато не Русия е тръгнала да прегазва света, а онези с над 800-те военни бази по целия свят!

93

до 95 от славянин

преди 1 година

И кой го съобщи това!? Някоя бандер-медия ли!?

92

не е военновременен

преди 1 година

--режим ,а е гладен изнемогващ опит за нещо водещ към нищо ! А целия свят като се мобилизира ? Щом не може да предвиди нещата оставете го бегал е нищо няма и не може да измисли че да победи света да,да знам за китай и еритрея и няколко от най-бедните африкански държави ,НО има проблем всички тези чакат и се надяват на Русия, а да и помогнат ,нада ли ! Играе го корав белким някой се оплаши -абе чичо те щом ти дойдоха до вратата вече са у вас кого плашиш сега ще ядеш дървото !

91

Преподобна Стойна

преди 1 година

"Русия ще тръгне да гази света, но накрая ще бъде прегазена." Това е едно от последните предсказания, които прави голямата българска пророчица Преподобна Стойна през 30-те години на миналия век, малко преди смъртта си."Зли времена вещае Небето за Русия, люде. Няма да мине и век помнете ми думата и тя, дето днес е ръгнала да прегази света и като порой мътен да го залее, ке биде прегазена, ке биде бита, ке се свие в коритото си и дълго време само ке шушне... Ке шушне и ке въздиша. Внуците ви ке го доживеят", предрича считаната за българска светица.

90

П. Каунов

преди 1 година

След рекордния дефицит на бюджета за януари, депутатите решиха да засекретят данните от ростат, а няколко седмици преди това приеха закон че висшите чиновници не длъжни да декларират доходите си. Как вам такое друзя? Това честни и демократични подходи ли са, понеже аз си мисля че това е открито заплюване в лицето на крепостника който има правото само да погибне на фронта и нищо повече.

89

Недоразбрал

преди 1 година

Щял да минава на военновременен режим??!!ХА,ХА??!!Тва какво ще рече?Че ще почне да мобилизира бабите,дедовците ,а и внуците им?!А може би и пингвините от зоологическите градини?! НаТоа плешо отдавна му е отлетял покрива,както се изразяват руснаците за подобни случаи!!Сто процента го е обладал бесния!!

88

Свидетел на Путин

преди 1 година

Да минава, Путинистите чакайте призовка!

87

до 82 от славянин

преди 1 година

Интересно защо ''побеждаващите'' бандеровци и атлантици попадат в котли и отстъпват!?

86

До 88

преди 1 година

Кво побеждават б.е ...те нахлуват, убиват, окупират!!!

85

Анонимен

преди 1 година

Руснаците може да са всякакви, според вас, ама напредват и побеждават...

84

до 82 от славянин

преди 1 година

Телеграм-каналите са пълни и с видеота как умират бандеровците и техните авери-атлантици - както мръвките в машинките за месо!

83

Анонимен

преди 1 година

Путин е капиталист и империалист. Всички империалисти и капиталисти го подкрепят.

82

Анонимен

преди 1 година

До 77... киртик, И дядо ти е бил ***... Навремето е карал ижето си облечен ватенка... Което автоматично прави и тебе ***..

81

Вова, Урал(-100 м)

преди 1 година

Русия е като Нигерия само че имат ракети.

80

до 77 от славянин

преди 1 година

Наследниците на Напальон и на Адолф още не сте си научили урока от срещите ви с ''алкашите'' и ще се срещате с тях докато ги научите!