168

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците да празнуват на втори февруари, денят на гейовете, това ще отрази ценностите им.

167

огън да ви изгори

преди 1 година

четейки всичкт гн яс , кояро се излива и тук , и в национашни ефир ... ми по-добре въобще да нямаме национален празник. И да ви светна, укрите имат нашата азбука за тяхна , кирилицата видиш ли била украинска. Та в тоя ред на мисли и 24 май нема да ви се получи , щото ще ни дърпат ушите .

166

Христо

преди 1 година

Работата отива да праэнуваме като национален праэник 4-ти юли.Но да иэчакаме още малко да видим какво ще наредят на нашите слуги ,тия от Коэяк.

165

До до 164 от славяни

преди 1 година

Хе то крепосничеството е отменено само формално, но на практика не. Виждаме как затварят хора които са неудобни на властта и получават присъди само защото си казват обективното мнение публично. А пък за чмобиките да не говорим отиват на убой за торба картофи плик пелмени които получават женките им.

164

Анонимен

преди 1 година

24 май

163

до 167 от славянин

преди 1 година

За да празнуваме 24-ти май трябва да имаме своя свободна държава, но когато си с една права гънка в тиквата е трудно да се събере две и две!

162

Нов.

преди 1 година

Ако нямаше 3 март, нямаше да има 24 май , нямаше да има България!Най големият празник на България е 3 март!

161

Анонимен

преди 1 година

Навръх националния празник подобен въпрос е покорен?Разваля празничното настроение на хората и разединява.Най-голямата грешка на този народ,корена на всичките му проблеми е това,че не е единен зад една кауза и един идеал непримиримо да си отстоява правата и да живее не само за себе си,но и за това да я има България.Народ от егоисти е това.И тук някакви си приказки за бедност?,кражби и как все неоправдан.Ами вдигни глава,бори се,не чакай на готово.

160

Аз

преди 1 година

Без трети март нямаше да има 24 май

159

Анонимен

преди 1 година

24 май безспорно е най-подходящ за национален празник, защото езикът дава шанс за просветление на един народ и е отворило очите на българите за нуждата от освобождение в онези тъмни и безпросветни времена.

158

до 164 от славянин

преди 1 година

След като сме били ''по-свободни от крепостниците'', защо тогава революционерите ни са се борили против ''свободата'' ни!? Въпрос с понижена трудност като за дж.нд.раст! Крепостничеството е отменено през 1861-ва преди отмяната на робството в ''башдемокрацията''!

157

до 161 от славянин

преди 1 година

Ами гледай парадите от Дж.нд.рландия като не ти харесват абсурдите от ''путинландия''!

156

Калеко Алеко

преди 1 година

Даже след 500 години турско робство, българите са запазили своя Език, Самосъзнание, религия и култура, а дори са били по-свободни от крeпoстницитe дето са дошли да ни освобождават ... само след 45 години съвeЦкo робство обаче, едни "българи" тук изповядат българщината си с руски акцент и превърнаха една българска светиня като Шипка на сбoрищe на на войнстващи русофили и путинофили ... !!!

155

Анонимен

преди 1 година

Само ще оставя това тук: 18 октомври 1943 - 17 април 1944. Едни дълги чаровни англо-американски бомбардировки над България, когато Чърчил ни подпуква, а Айзенхауер твърди, че ни е малко и трябва да се засили до пълна капитулация. Но, да. Руснаци лоши!

154

Анонимен

преди 1 година

Единственият народ на Балканите освободен.Затова не си цени свободата и днес е колония

153

К. Вълчев

преди 1 година

Всеки ден гледаме абсурди от Путинландия. Например вчера даваха как една вехта общинска кооперация от дърво на възраст от преди ВСВ и в която живеят хора, я бяха облепили с некви тапети отвън, понеже некъв губернатор щял да мине оттам.

152

Божият Образ

преди 1 година

освободени от себе си Бог освобождава хората от себе си да бъдат Себе Си Бог иска вижда Себе Си в хората не демони и робско мислене ВЯРА В БОГА СПАСЯВА ЗДРАВ РАЗУМ

151

Анонимен

преди 1 година

Генерал Вашингтон ни освободи

150

Търталетка тиктока

преди 1 година

НАС НИ ОСВОБОДИ БЪФАЛО БИЛ И ВИНЕТУ НЕ ПОМНИТЕ ЛИ????

149

Нормални

преди 1 година

незнам ние сме Божии деца Божии синове не принадлежим на хора