160

Анонимен

преди 1 година

До Инвестиции в Русия Дори и русофилите не са толкова заблудени, че да наричат собственика на един от индустриалните гиганти в Путинова Раззия "про-западен".

159

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 192 Нали знаеш,че БВП на глава от населението е навързан с потреблението и цените?А оттам се навързват и предлагане и търсене.Ако го гледаш от човешка гледна точка,и като работиници и като потребители сме в пъти по-стабилни и запасени и от китайците и от руснаците.Най-малкото,че в България около 84% от хората имат собствени жилища.Тоест,в България капитал много.За тия размери на държавата и според броя на работоспособното население сме си повече от идеални.

158

Анонимен

преди 1 година

Надеждите на Вашингтон да постигне нещо в Украйна все повече избледняват с всеки изминал месец.

157

Анонимен

преди 1 година

Ако фалират както им свършиха мунициите миналата пролет то тогава жална ни майка!!! Егати уркопитецкото заглавие и статия, като тия дето Путин щеше да умре от рак... ***!

156

Анонимен

преди 1 година

До189 Забравяш едно.Много западни компании произвеждат в Индия и Китай заради евтината работна ръка,а Китай Индия няма от къде да купят количества петрол ,които им трябват.А това ,че имат евтина работна ръка привлича инвеститори.Тея инвеститори обаче са частни компании,а не държавни.Така,че САЩ и Европа ще си прекарат собствените компании ,заради една Украйна.Ми няма да стане.За това и Китай изобщо не се стряска от заплахите на запада.Те даже са готови да воюват със САЩ за Тайван.

155

Анонимен

преди 1 година

В една дълга война победата ще бъде на страната на Русия. Причините - руската икономика падна с 2.2% (много по малко от ЕС), а Русия беше подготвена за 10%, но през 2023 г. ще се върне към растеж. Санкциите се оказаха не повече от неприятен фактор за Москва. Докато Украйна загуби 60% от икономиката и никой не знае как да я възстанови.

154

Преводач

преди 1 година

Хубаво е русофилите да разберат какво казва Дерипаска - северноазиатските варвари си отиват обратно в АЗИЯ. За МНОГО ДЕСЕТИЛЕТИЯ.

153

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 198 Това потъване да не е като ония три дена..... ЕС е цивилизация, раша е ***

152

Анонимен

преди 1 година

Банките вдигнаха драстично таксите си.

151

Анонимен

преди 1 година

Путин предричаше, че заради обратния ефект от санкциите и високите цени на американската газ ЕС ще потъне, но ЕС не потъна. ЕС е богат и все още има най-мощната икономика и ще продължи да потъва поне още 1-2 години, а ако зимите са топли ще може да потъва дори и 3 години и при това ще може да храни близо 10 милиона украински имигрантии докато всичко потъне.

150

Анонимен

преди 1 година

То на *** не им останах много опции. За това ходят из Африка на посещения. Никъде не ги искат "освободителите"

149

Анонимен

преди 1 година

Ще падна и той по стълбите с прецизния си западен ум.

148

Анонимен

преди 1 година

Европейските страни вече са хвърлили 135% от военния бюджет на Руската федерация в Украйна през 2022 г.

147

Анонимен

преди 1 година

До 178!Ми не е така щото иначе според теб България щеше да е на срещата на Г-20 Това е среща на Първите 20 икономики в Света и понеже сме много голяма икономическа сила като влезеш в магазина почти всичко е вносно.Това е икономиката и това показва колко е силна БВП е това което то си успял да произведеш като количество и това количество каква стойност генерира.Щото България не може да се мери с Китай.Ми там един китаец си работи са 100 долара на месец и това което произведе е евтино.

146

Да здраствует Путин

преди 1 година

Ами нащо кво е кат Нинова крепи Путин?Ся Китайски ли да зубрим?

145

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 185 Русия не са толкова важни за Китай и Индия.Русия са малък пазар.Нека са голяма държава,но населението им е малко и не са платежоспособни,като европейците и американците.А всеки дири печалба.Смяташ ли,че Китай и Индия,ще си загърбят европейските и американските пазари,че да угодят на руснаците?Не,не смятам.Това може да го направи само някой,който няма трезво мислене.Както Путин си прецака газовите пазари.Китайците не са толкова гламави.Китай и Индия имат 3 млр. гърла за хранене.

144

Анонимен

преди 1 година

Ама мисленето и отношенията на руснаците са от 19-ти век. Това е проблема.

143

Анонимен

преди 1 година

Русия има превъзходство в оръжията. Украйна нямат авиация, ние имаме пълно превъзходство във въздуха, а на война това е едно от основните условия. Русия има много по-мощна и надеждна ПВО, танкове, превъзходство в артилерията. Руския тил е далеч. Всички припаси, и не само оръжията, но и провизиите - гориво, смазочни материали, снаряди и т.н. - са изцяло руски и Русия не трябва да моли никого за никакви провизии.

142

Анонимен

преди 1 година

До ЗапомниПълни глупости робе. Така са говорили за римската империя. Ти си дърво без корен, което не познава историята си

141

Анонимен

преди 1 година

До 176 Не точно така щото има доста неща,които явно не знаеш.Индия и Китай са 30% от есета като население,като прибавиш и Бразилия,Аржентина,Турция и Иран.А другите износители на петрол Да не мислиш,че някой ще подкрепи това някой друг да му казва на колко да продава.Щом се пробват с Русия кои са те,че утре да не им определят и на тях някаква цена.