64

Анонимен

преди 1 година

До До 63 А ти какво си мислеше, че купуваш?

63

Куйбишевски

преди 1 година

Странно аз като отида директно при мандраджията , не ми го дава нито за 8 нито за 16 кинта, а най-си ми иска 22-23 кинта, понеже в магазина е 28-30. Така че за цена 8 кинта забрави, а цена 16 може ама ако купиш 50-100 кила сигурно. А като му сложиш ддс и надценка, пак отива над 25 кинта.

62

Анонимен

преди 1 година

Агнешките главички колко са цел министерски съвет и президент

61

Наблюдател

преди 1 година

Войната е скъпо занимание. Като са толкова виновни веригите, нека да отговорят на въпроса :"Защо по фирмените магазини на производителите цените са същите?". Цирк за ***.

60

До 63

преди 1 година

Палмово масло в кашкавала, Извара от цвик? Който го прави това заслужава да му затворят бизнеса!

59

Анонимен

преди 1 година

Преди години работех в склад на едро за хранителни стоки. От цена на производител до витрината в магазина цените се вдигаха макс 20%. Разбира се преди 15г. имаше много повече квартални магазини, които големите вериги умориха. Купувайте повече от малки магазини и така ще помогнете на българи, които хранят семейства.

58

Bit

преди 1 година

Краставиците в Англия са по 75 пенса за кг.

57

ТЕХНОЛОГ

преди 1 година

Отделяш маслото на млякото ,след което към млякото добавяш палмова мазнина за да възстановиш масленността и правиш кашкавал.Цвика който ти остане от сиренето можеш да направиш на извара като добавиш киселинност също и бутилиран айрян който да продаваш на баничарниците .Ето ти няколко продукта с едно количество мляко.

56

Анонимен

преди 1 година

Шумкарите пак се готвят да окупират мандри и да крадат кашкавал... Болшевишките мозъци са многоо плитки!

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 : Селата са унищожени щото продадоха земите и кравите на дядо си да си купят панелка в Обеля, и сега реват че им било скъпо. Няма милост за тия!

54

Анонимен

преди 1 година

В статията пише кашкавал 400гр. - 8 лева. Това е 20 лева на килограм.

53

Анонимен

преди 1 година

Салата Айсберг във ФАНТАСТИКО, струваща 50 ст на едро, ни я продават на 4,69 лв. и по стратегия махат зелената салата, която е левче. Честито, зарязах си количката и отивам на пазара. Особено впечатление прави и мнение на потребител, който твърди, че е бивш служител на веригата. Ето какво споделя той:"Като бивш служител на "Фантастико" искам да ви кажа, че там не трябва да да влиза нито един клиент, защото условията им в склада където съхраняват стоката са повече от потресаващи."

52

Анонимен

преди 1 година

До 51 "Не купувайте и нека всичко да им се скапе и да го изхвърлят" Това по-принцип е хубаво, но не работи в случая, защото големите вериги супермаркети не са балами и по договор връщат непродадената продукция на производителя, а той да си я изхвърля... Така че по-добрият начин е да игнорираме супермаркетите и да започнем да купуваме направо от производителите!

51

Анонимен

преди 1 година

Браво Киро, добре ги наказа плиткоумниците с мега инфлацията. Незнаят къде са хахахахах

50

Анонимен

преди 1 година

"Има ужасяващ от производителите да дават информация за доставните цени на своите продукти"Какъвто и страх да има каквато и търговска тайна да има,гарантирано че няма роден производител който да предлага своят кашкавал на цени под 12-14 лева!

49

Анонимен

преди 1 година

що не? Няма закон да ми определя каква цена да слагам. Ако искам и на 50 лв ще го продавам.

48

Анонимен

преди 1 година

Едно време преди 1989г. във всеки град имаше МЛЕКОКОП! Държавна фирма която изкупваше млякото на всички производители от всички села в района. Всеки ден хиляди тонове прясно мляко! И веднага се преработваше. Вие сега да сте видели някъде такова нещо? НЯМА! Няма нищо. Те селата са унищожени. Там няма нито хора нито животни. Тук там мъждука някоя семейна фермичка с по няколко животни дето едва оцелява колкото да не фалира. Едно време във всяко едно село имаше хиляди животни. Сега какво има?

47

Анонимен

преди 1 година

До 50 Цитат от статията: "Например опаковка кашкавал от 400 грама е с доставна цена 8,04 лева, но се продава за 15,99 лева, каза Гечев" За 400 грама са ти казали хората.

46

Анонимен

преди 1 година

Не купувайте и нека всичко да им се скапе и да го изхвърлят тези алчни търгаши. Луд е този които си дава парите, а не този които му ги взима.

45

Анонимен

преди 1 година

Абе умник,посочи ЕДНА фирма във България на която кашкавалът и се предлага на цена от Осем лева на търговци и вериги?