47

БЕЗБОЙКО

преди 1 година

До КиреИ ядреното им оръжие ще е негодно. Както всичко останало. От алкохолици и крадци толкова. Империята на злото е пред разпад.

46

Анонимен

преди 1 година

Тия толкова упорито все се защитават от САЩ, че вече забравих последния път, когато САЩ ги напдна. Цялата доктрина на Сталин, СССР, а сега и Петлър е, че се пазят от външен враг, който само дебне удобен момент, за да ги унищожи.

45

Анонимен

преди 1 година

То не бяха денацификации, против еднополовите, за църквата, за бога, за някакви си ценности, САЩ, филанкишията... какви ли не безумни оправдания да оправдаят касапницата, която устройват в Украйна. Луда работа.

44

Анонимен

преди 1 година

Шизофреникка смотльов телефони ние имахме даже казваха се ТА или просто телефонен апарат. Сега нямаш. Хладилниците Мраз още могат да се срещнат и работят и то по добре от чуждите. Сега купуваш на шизинг марки правени в Турция. Руснаците имат и бани и вани много преди у нас да се тръгне към урбанизация. Хайде марш с тия опорки.

43

Кире

преди 1 година

Супер. Само ако не знаете, технологично сте на около 40 години след запада. А и военно както се видя не Ви бива много. Хванете разработете план как да настигнете Южна Корея по БВП, че е смешно държава с територия наполовина на България да има по-високо БВП.

42

Анонимен

преди 1 година

Пак руски измислици. Русия нападна Украйна. САЩ никога не са нападали бяла страна.

41

Анонимен

преди 1 година

Ако кървавата вашингтонска хунта, имаше поне малко разум в нацистките си грозни кратуни, никога нямаше да нарушават обещанията си и договорите подписани от тях и да започват кървави войни в Европа, и да погубят стотици хиляди млади хора , както и да съсипат икономически ЕС.

40

Гондзов

преди 1 година

Родните аталнтици не разбират дълбокия замисъл на цар Путин. Целта не да вземе некъв си Бомбас, а да научи поданиците си да се оправят сами в живота, а не да разчитат на джендърски технологии Войната е само предтекст, защото не може да каже просто на масовката от утре затваряме границите и спираме вноса, нали?

39

Анонимен

преди 1 година

Епа като нема леп, яжте червеи и скакалци.

38

Анонимен

преди 1 година

Блинкен: Мы призываем Россию продлить зерновую сделку, которая истекает 18 марта и усилить ее и сделать это без промедлений.

37

Анонимен

преди 1 година

Ако американсктеи синове и дъщери ще умират в Украйна, какво остава за българските.

36

Анонимен

преди 1 година

Съвета за сигурност не е за спасяване за гарантиране смотльо грантов. Кое не ти е ясно. Русия е ядрена държава също и Китай постояни членки в съвета за сигурност. Те имат ядрено оръжие ти нямаш и аааа защо имали. Ами ходи прочети кое как е създадено, не да пищиш като кифла.

35

Анонимен

преди 1 година

США должны будут отправить своих сыновей и дочерей точно так же, как мы отправляем своих сыновей и дочерей на войну. И им придется воевать, потому что речь идет о НАТО, и они будут умирать t . me/OstashkoNews/57461

34

Германец

преди 1 година

А телефон, хладилник, вътрешна тоалетна кога? Може и да не са безаналгови. Аналогови също стават. Кога?

33

До 31

преди 1 година

Ти да не си с температура бе, тавариш?

32

Силиций

преди 1 година

Големи гадняри са американците, искат да им откраднат патента за безаналоговите външни тоалетни.

31

Анонимен

преди 1 година

тия са болни мозъци, кво ще спасяваш с ядрено оръжие, пълен идиотизъм, нема ли нормални хора в тоя союз!?

30

Анонимен

преди 1 година

37 гони те теб параноя. Даже от името ти идва русофоб фобия -страх .Русия е ядрена държава в съвета за сигурност.

29

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да ги напада. Да си вдигнат чуковете от Украйна и войната ще свърши.

28

Офчо

преди 1 година

Любопитно, защо този "руски експерт" не обясни как и с какво оръжие Щатите биха могли да унищожат внезапно 70% от ядрения арсенал на Русия??? Първо: За да унищожиш шахтно базирана ракета трябва 100Кт ядрена бойна глава точно в шахтата. Второ: Трябва да знаеш точното местоположението на всяка Стратегическа Подводница носител на ядрени ракети! Трето: Трябва да знаеш локацията на всички подвижни ядрени установки "Ярс" . И Четвърто: да намериш начин да преодолееш Системата за рано предупреждение!