60

Много точно казано

преди 1 година

"Той стана президент без никакъв политически опит или опит в управлението на държавни структури. Той си мислеше, че да се управлява държава всъщност е доста просто. Вземаш решения и те трябва да се изпълняват" ------------ Няма политически опит и не му трябва, защото господарите имат нужда от клоун, който играе ролта на политик, а не от истински политик. Просто е да бъдеш кукла на конци, защото няма нужда да мислиш. Всяко твое действие се управлява от някой друг.

59

Анонимен

преди 1 година

Няма друга така комплицирана ситуация,в каквато е Зеленски! Война е! Той върши всичко, което е правилно за патриот - защитава суверенитета на страната си,отива на първа линия при бойците, присъства на всякакви конференции и симпозиуми на най-високо ниво,посрещна американския президент под алармата на сирените за въздушна тревога.В същото време КЪДЕ е кремълския му опонент?Сам в бомбоубежище,сам на черква,сам на маса,сам без жена.Умира от страх мишката,а уж беше голям смелчага от КГБ?

58

Анонимен

преди 1 година

Голям лидер,голямо нещо 200 000 украинци са на онзи свят.Зелето е Голем.

57

Абе

преди 1 година

Прекрасно изпълнение на к:у:р за пиано от Зеленки. Олена е горда с мъжкото достойнство на мъжлето.

56

морков

преди 1 година

Слабите страни са му че като се надруса не знае какво прави и къде се намира.

55

Анонимен

преди 1 година

2500 поляци,са се преселили в небитието в Украйна ,айде сега кажете,не е ли световна война .

54

Анонимен

преди 1 година

Лидер го раздава щото си помисли,че ще му пращат пари и оръжие колко поиска,ама нещо се оказа,че не е баш така.

53

Анонимен до 63

преди 1 година

В Бахмут има около 60К Укронацисти повечето са чужденци всъщност Натовски наемници. Само от Харков и Херсон за 2 месеца бяха пратени около 45К на Бахмут повечето вече са утилизирани. Но винаги са подържали около 50К сега групировката се подсили за да задържат града на всяка цена Всъщност в картите вече се води Артьомовск.

52

Анонимен

преди 1 година

Май излезе жилка клоунчето а? Направо попиля кагебейския сатрап. Направо му откърти токчетата и му размаза ботокса ха ха.

51

Анонимен

преди 1 година

До 68 и кой вярва на това видео като е изфабрикувано само ти.А може и тия дето искат да вярват.

50

Анонимен

преди 1 година

Хората в Украйна ,разчитаха на мир,за това гласуваха за него,а той взе да плаши с атомни бомби.Голямо разочарование от кокaиновотo ЖуЖенце.

49

До мисирката Йоана:

преди 1 година

Прочети си бъдещето след 1-2 години, след това отново ще се върнеш на магистралата:---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Собственикът на Билд и Политико сменя журналисти с изкуствен интелект"

48

Принципно

преди 1 година

Великите сили обикновено се разбират. Справка България. Един договор, пък после друг. Едни територии, пък после други. Щом не се разбират ще има Световна война. Ако нямаше отдавна САЩ и Русия да са се разбрали. Все едно някой е питал някога България. Конференции между Високи порти, Французи, Американци, Немци и Руснаци. Пазарлък...Това можем да дадем, а това не. Когато пазарлъка свърши започва Световна война, а след нея след милиони жертви нов пазарлък. Тогава пак никой не ви иска мнението драги

47

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на Украйна е унищижена 60%. Инфраструктурата и енергийната и система почти не финкционират. Всичко се изпраща за войната, до последния украинец.

46

Анонимен

преди 1 година

До Респект. И аз нема да бегам ога не ме търсят.

45

Зе

преди 1 година

Прекрасен лъжец. Виртуоз.

44

Анонимен

преди 1 година

Колко много писано за некъф въшкарин. Някой направи ли си труда да чете тая плява ?

43

Респект

преди 1 година

Русофилите много го мразят, защото вместо да избяга, както биха направили те и както направи Янукович, той остана при народа си и строши мита за "великата русия".

42

Анонимен

преди 1 година

Всички в Бакхмут ще бъдат унищожени. Само татусите им ще бъдат показвани на запада.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50"Зеленски има една добра, черта. Занаеш ли коя е тя?"Ами, да лъже?