392

Анонимен

преди 1 година

Гледах,спомнях си събитията много преди 34 годишната " демокрация" на Америка " внедрена" " ни"след 1989 г до днес ! И натрапени след 1989 г! Ами Не ни пасва бе хора! Не можем и не можем да ги " гушнем" Задокеанците!Не можем да ги наречем " братя"!Толкова са ни ЧУЖДИ! Русия ни освободи от Отоманско робство!Как да я пренебрегнем и и забием нож в гърба?Аз Не мога! Да ни извинява ЕвроАмериканската кампания срещу Русия!Не става!!Нещо повече!Ще изгоним Янките от Европа! Ако ли пък не,те ще ни унижат!

391

Бай Чеп

преди 1 година

Още едно доказателство, че българите сме едни от най-интелигентните в ЕС. Ако някой все още не вярва-справка отношението към въвеждане на еврото.

390

Анонимен

преди 1 година

57% е броят на Лошия Матрял

389

Анонимен

преди 1 година

Някои по тапи сънародници още не са го разбрали..Вярват че българия е процъфтяваща западна демокрация, върха на черешката на свободния цивилизован свят итн...Докато царуват потомствените Янко Шумкари България няма да процъфти тъй като не е в Янко Шумкарския интерес! А глупавичките по природа българи ще обвиняват Запада и САЩ!!!

388

Анонимен

преди 1 година

Никъде в договора за Нато и ЕС не пише че ще ни използват за икономическо пушечно месо в икономически санкционни войни!!

387

Анонимен

преди 1 година

Всеки пъви, а не всеки втори НЕ подкрепя

386

Анонимен

преди 1 година

Целта на статията беше да ни убедите, че масово искаме да се откажем от руски източници на енергия, нали? Другото бе просто за пълнеж. Плитко, много плитко, господа манипулиращи, опитайте пак!

385

Хора

преди 1 година

Разбирите, че Европа е колония на САЩ, а САЩ воюват в момента за запазване на световната си хегемония! Държави като Русия или Китай, даже Индия които имат ядрено оръжие и са суверенни, отхвърлят тази хегемония на САЩ! Действително само окупираната Европа, Япония и Канада я приемат и се подчиняват! Това е империалистична война на САЩ и тя използва колониите си за пушечно месо ( икономически и физически). Нас ни използват и изсмукват ресурсите ни!!

384

ХА ХА ХА

преди 1 година

До Анонимен 413. Янко Шумкарчета явно си ти! Та нали за 33 години демокрация вашето посолство на фащ назначава правителствата. Корупцията процъфтява. Това е демокрацията за нас!Да сме пак интернационалисти, но за сметка на нашите пари с които плащаме наглостта на украинците, а не за нашите деца!

383

Анонимен

преди 1 година

От нашите данъци плащаме издръжката на украинците у нас, оръжията и снарядите, които им изпращаме, ... , а детските - никакви, болниците по-зле от африканските държави.... Това е...Защото потомствените български Янко Шумкарчета ви ограбват още от 1944та година! Всяка парична помощ от Запада и САЩ минава първо през шумкарските джобове а за вас остава ядецът!

382

Завесата падна

преди 1 година

По принцип ни сваряват бавно като жаба, която не усеща, защото иначе ще изкочи от тенджерата! Но напоследък увеличиха толкова печката, че хората започват да се усещат и да изскачат!!

381

До 421

преди 1 година

Някои по тапи сънародници още не са го разбрали..Вярват че българия е процъфтяваща западна демокрация, върха на черешката на свободния цивилизован свят итн..

380

Анонимен

преди 1 година

поне разбрахме, че домокрация няма и всичко е една измама на шарлатани.

379

Анонимен

преди 1 година

Нещата вървят към нов народен съд.В държава от НАТО няма народен съд и Слава Богу, по скоро ще има утрепани шумкарчета! :))))))))))

378

Анонимен

преди 1 година

Нещата вървят към нов световен ред!

377

Анонимен

преди 1 година

От нашите данъци плащаме издръжката на украинците у нас, оръжията и снарядите, които им изпращаме, ... , а детските - никакви, болниците по-зле от африканските държави.... Това е...

376

Анонимен

преди 1 година

клели сме се в НРБ *** не в ЛГБТ АЙ БЕГАЙ НА ГЕЙ ПАРАД..Клехте се в топките на Янко но те изсъхнаха! Скоро и вашите ще изсъхнат и тогава ще ви червеней задникЪТ!:))))))))))

375

Анонимен

преди 1 година

Нещата вървят към нов народен съд.

374

Анонимен

преди 1 година

Нато и ЕС са такива демократични институции, такива носители на демокрацията, че никой народ в тези 30 държави членки не са го питали с референдум иска ли да е член на Нато и ЕС!!

373

Анонимен

преди 1 година

Ако демокрацията беше най-хубавата система, България за 33 години демокрация трябваше да цъфти, а ние се върнахме в годините след Първата световна война!.Демокрация с Янко Шумкарчета не се прави ама трябва да не си шумкарски плиткоумен че да го проумееш!:))))))