59

Анонимен

преди 1 година

То и за палмовото масло и фалшивото сирене трябваше да знаем, ама на, не знаем. Сега и насекоми ще ядем без да сме го желали. Държавта както винаги ще защити търговците, а не населението.

58

Непозната

преди 1 година

Как точно ще е указано на етикета? Под символа "Е" еди кой си номер. Това не е никакво указание. Това е нагъл опит да се прикрие истината за това какво има в хранителните продукти.

57

Анонимен

преди 1 година

Брашното от насекоми е доста по-скъпо за да ви го слагат в пшеничното брашно. Производителите нямат изгода. По-скоро реализацията му ще има бутиков и екзотичен ефект. Драма няма.

56

Анонимен

преди 1 година

Имаме опит с указването на наличието на палмово масло, с което се правят имитации на сирене и кашкавал. Много вярваме, че на етикетите ще пише...

55

Анонимен

преди 1 година

Ама вие сега ли откривате топлата вода. В колбасите отдавна има оцветители които са от насекоми и ги ядете 30 години вече. Проверете оцветителите и ще видите кои са от насекоми.

54

Анонимен

преди 1 година

- Келнер, някакви буболечки ми изядоха салатата: - А, не господине, това беше укарасата на салатата Ви, това е азиатска кухня.

53

Герб

преди 1 година

Герб подписа зелената сделка и бацо се хвалеше с нея спечелят ли ще ви задьлжьт даже те или гриндерите и ще маат мас и сланина докато предьвквате скакалци

52

грух

преди 1 година

Те инсектите сега са на мода, така че такива храни ще са доста скъпи, само за гузари. Ние простосмуртните прасета ще пасем трева и ще рупаме жълъди.

51

Гошо

преди 1 година

Това е само началото!"Едната причина е, че световното население нараства и, според Организацията на ООН за храни и земеделие (FAO), към 2050 г. ще достигне около девет милиарда души. Респективно расте и търсенето на месо, риба и други протеини. Но увеличаването на производството на месо е скъпо и може да има вредни последици за околната среда, според доклад от 2013 г. на FAO. Затова организацията по прехраната призовава за консумация на протеини от насекоми като по-устойчива алтернатива.

50

Мда

преди 1 година

Като набутат червеи и хлеб,,ки у всеки салам кьв ти е избора да станеш вегетарианец

49

Анонимен

преди 1 година

"Всеки избор за консумация на храна, в която са вложени насекоми, е избор на потребителя" - ей така мазничко... С вазелинче... ни го слагат.

48

Ес

преди 1 година

Кренвирши меки вместо леки ше се появят чувствам

47

Анонимен

преди 1 година

то и шкеммбе и черва не пише в етикета на саламите че има но ги тъпчат в тях

46

Икономист

преди 1 година

Цената на насекомите по световните борси се е вдигнала драстично, и няма изгледи за успокояване.

45

печен слънчоглед

преди 1 година

Вместо да ядете семки и да плюете некултурно по улиците, опитайте печени черни мухи. ХЕм културно, хем много по вкусно и хранително, хем Европейски.

44

Кво ли

преди 1 година

До Какво да ям? Риба. Ама не тон, а нормална атлантическа скумрия от 7 лева килото. И шам фъстък. Без майтап. Помага.

43

Анонимен

преди 1 година

Ако някой ми сложи такова нещо в храната, ще измета земята с него!

42

Герб

преди 1 година

Важно е че още не са одобрили добавка на преработени фекалииФандькова говори вчера за нулева неутралностМакар да бяха заловили един по гербаво дето варял ракия от химическите тоалетни

41

Анонимен

преди 1 година

Има едни цветни мухи, които кацат по животинските торове. Те ще са малко по скъпи, защото ще бъдат за подправка! Вкусен ден на всички прогресаджии!

40

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

ЩЕ ГЛАСУВАМ САНОНЗА ОАРТИЯ,КОЯТО КАТЕГОРИЧНО ДЕКЛАРИРА ,ЧЕ СЛЕД ИЗЖОРИТЕ ЩЕ НАПУДНЕМ ЕС И НАТО! АЗ БУБОЛЕЧКИ НЕ ЯМ.ИСКАМ ДА ЯМ КЛАСИЧЕСКА БЪЛГАТСКА КУХНЯ! ДОЛУ ЕС! ИСКАМ РУСКАТА АРМИЯ В БЪЛГАРИЯ !УПРАВЛЯВАТ НИ КАТУНДЖИИ И КАМИЛАРИ! ДОЛУ ЕС !