66

Анонимен

преди 1 година

Русия може да произвежда сама всичко. Дори целия останал свят да изчезне, Русия ще продължи да се развива и дори по-добре. А ЕС вече не може да произвежда нищо - без енергия и суровини технологиите на ЕС не струват пукната стотинка. ЕС е обречен и в следващите години ще се превърне в сборище на страни от третия свят, дори сега България и Румъния и отчасти източна Европа се причисляват към третия свят.

65

Анонимен

преди 1 година

Каква полза ако на един алчен, завистлив, злобен, нагъл и изпростял народ дойдат да го управляват най-честните, най-чистите, най-достойните, мъдри и отговорни лидери политици - какво ще промени това? Герб, дебе, пепе, бесепе и т.н. - това е най-доброто за този народ.

64

Светломир

преди 1 година

За всичко е виновна е фрагментаризацията на индентичностната левица!

63

Радослав

преди 1 година

До 55% да но с висока избирателна активност се легитимира парламента и партията на власт! Да отидеш да гласуваш след последните промени е само помощ за партиите да легализират фалшификациите си! Защото подписа ти стой в изборния лист, а чувала с бюлетината ти е удобно подменен в таксито докато са го пренасяли до Арена Армеец. Влиза в багажника чувал с действителни бюлетини и излиза чувал с подменени, отпечатани в Костинброд "правилно гласували" бюлетини.

62

Анонимен

преди 1 година

След масираната пропагандна кампания на ГЕРБ, че няма смисъл да се гласува, очаквам процента на гласувалите за партия или коалиция да спадне от 38%, както беше на последните избори, до 30-35%, което означава победа за ДПС и ГЕРБ.

61

Българин

преди 1 година

Ние българите сме с най-големите айкюта, но от некъде ни идват политици с малки айкюта и ние страдаме невинни!

60

Анонимен

преди 1 година

Радославе, не ми говори празни приказки. Искам да знам доходи, образование, квалификация. Моля. Не ми плямпай за хартия и подобни. На хартия гласуват само в каменната ера.

59

Анонимен

преди 1 година

На мен ми харесва така парламентът да е шарен и да се карат. Пак нищо полезно не вършат, но така поне има сеир. А аз винаги гласувам. Обаче нямам надежда, че политиците ни ще получат просветление и ще заработят за България. Напротив. Затова ми харесва да се карат.

58

Анонимен

преди 1 година

Спокойно! С хартиените бюлетини избирателната активност рязко ще се вдигне. Дори мъртвите ще се дигнат да гласуват. Да ще има и доста невалидни бюлетини, но процента пуснати хартиени бюлетини ще е висок.

57

Тато

преди 1 година

Вкарат ли в Магнитски боко герб ще се разцепи и пропадне най-дълбоко.

56

Радослав

преди 1 година

До 48: искаш още примери? Наскоро в НС трябваше да се гласува дали част от парите от Дунав мост 1 при Русе да остават за община Русе и с тях да се ремонтират пътища. И как гласуваха? Деса общата от Герб беше против, въпреки, че по документи е депутат от района на Русе, БСП въпреки, че кмета на Русе е от тяхната партия също против, Възраждане и те против, ДПС същата работа. Та за какво да гласувам за депутати които нито оправят пътища, нито позволяват парите да остават в града? Хайде кажи?

55

Анонимен

преди 1 година

Робите не гласуват.

54

Анонимен

преди 1 година

Има две партии с твърд електорат - ДПС и ГЕРБ. Те са партиите, които внушават на хората да не гласуват, за да имат по-голям процент на изборите. Гласувайте, за да спрем тази поредица от избори след избори. При над 60% гладували, резултатът ще е коренно различен. На последните избори през октомври 2022 за партия или коалиция гласуваха 38%, от избирателите и парламента не можа да излъчи правителство.

53

Анонимен

преди 1 година

армията ?

52

Радо

преди 1 година

Въобще няма да има драми в реденето на листите на ДБ и ПП. Всичко се случва до момента тихо и навреме. Стига със герберски и путинистки коментари.

51

Радослав

преди 1 година

До 48: от 18 годишен, до сега винаги съм гласувал, но на тези избори за първи път отказвам да гласувам! Питаш защо? Защото отказвам с моя подпис да легитимирам подменените бюлетини от Костинброд на хартиената коалиция! Ето за това не гласуват хората! Защото машините изкараха реалната избирателна активност и партиите се видяха в чудо, че целият парламент е нелигитимен! Затова веднага върнаха хартията, за да може да си легализират фалшивите избори! За какво да участвам в една пародия на избори?

50

2023 г.

преди 1 година

Наистина изобщо не ни трябва правителство на Българите. С такива служебни и редовни, станахме най-бедната държава в Европата. Все пак, но само с пари. Но пък с имотите сме си богати. Което си е истина, си е истина. Специални поздрави за приятелите ми от адвокатската кантора на г-жа ГЕЧЕВА. Както и на помощник нотариуса в нея г-н РАДОСЛАВ.

49

Ако не гласувате

преди 1 година

Идват прости хора като Боко с купените гласове

48

Радослав

преди 1 година

До Край 47: нали уж вкараха възможност за пренареждане на листата като има преференциален вот. И какво става? Хората гласуват за някой 9-ти например в листата, избират него и той се отказва защото по партиен план не е трябвало той да е в парламента. А трябвало зълвата на стринката на вуйчото н партийното величие да влезе. Да не говорим за факта, че не трябва да има номера пред партиите в бюлетината и всяка бюлетина да е разбъркана, за да не е възможно на платените да гласуват за "правилните"!

47

Трагедия

преди 1 година

Да приемаме еврото,всички видове конвенции,да затваряме ТЕЦ-ове,ВЕЦ-ове,АЕЦ и т.н.и направо да ОСВОБОЖДАВАМЕ територията.Нали затова изпратиха Киро и компания.И без това вече нищо не се случва бе да се пита Херо