40

Софоклис

преди 1 година

СТИГА СТЕ РЕВАЛИ, ПО-ЕВТИНО ОТ БГ НЯМА , С ЛЮБОВНИЦАТА В ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО УИКЕНДА , ЯДЕНЕ, ПИЕНЕ, ЛЮБОВ, ВСИЧКО НЯМА И 1 500 ЛВ ЕВТИНИЙКА, КАКВО ИСКАТЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА , ПРЕДИ 20 ДНИ БЯХ В КУРШЕВЕЛ НА СКИ, ТАМ Е В ПЪТИ ПО-СКЪПО ОТ БГ, ОТИДОХА МИ 10 000 ЕВРО ЗА 3 ДНИ, А В ДАВОС МИНАЛАТА ГОДИНА ОКОЛО 8 000 ФРАНКА ЗА ЕДИН УИКЕНД. НЕ РЕВЕТЕ, ЧЕ Е СКЪПО

39

До 35

преди 1 година

Не да бягаш а да знаеш какво искаш в живота и да не те правят на балък а не като теб с подпримитивно ниво

38

Анонимен

преди 1 година

Едно време имахме 12 кози, крава, кон, кокошки, теле, дядо и баба ги гледаха. Но Костовския мангааааал през 90-те разруши всичко.

37

Анонимен

преди 1 година

Какви яцаа ? Те са само за Великден като традиция . Важното е , че вече имаме банани .....

36

До 35

преди 1 година

Килограм кашкавал е 9 лева брато .Жена ми е от Москва .Килограм повтарям не 400 800 грама

35

Анонимен

преди 1 година

Нормално е. ГЕРБ избиха селскостопанските животни и всичко от животновъдството поскъпна.

34

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, НАТО ни пази

33

Анонимен

преди 1 година

Ниюо не купувам , обявил съм неплаюанка . Нали трябва да си изядем зимнината , ей го къде е Март месец .

32

Анонимен

преди 1 година

Моята баба Кунка на село си има кокошарник, гледа 8 кокошчици, пуска си ги в градината. Миналата седмица 16 яйца бяха снесли. И на нас дава в града. Сега иска още 2 да й купим, и една пуйка има. Ама много скъп стана фуража

31

Кимизарник ООД

преди 1 година

Слагайте по две кокошчици за дружинка по стълбища,тераси и неработещи асансьори Таман ще оползотворите скъпите общи части дето се набутахте Обаче комшиите ще ви крадат няма оправия

30

Анонимен

преди 1 година

До СергеЙ Стуношка.. Ами бегай в Русия тогава. Не знам за коя Русия говориш но в Москва килограм кашкавал е 20 Евро (40 лева). Ако знаеш английски има такива влогъри които се разказват из Москва и снимат цените в хипермаркетите. Минималната работна заплата е 85 Евро. Смени колко са в български пари. После разпитай приятели дали познават някой който работи в Русия в место в "гнилия запад".

29

Ужас

преди 1 година

Инфлацията е ясно, че е над 20-25%. Ама да дам данни от последната седмица:Събота маса за 4 човека не може да се намери за вечерта в 10 ресторанта, на 11-тия ни взеха чак, а не е празник. Фулл всичко. Салати навсякъде по 15лв, основни 20-30лв. По хотелите всичко е пълно за уикендите, дори и за през седмицата. Цени по 200лв двойната стая със закуска, 300лв закуска и вечеря.Та още може явно, пари има. Това е реалността.

28

до 9

преди 1 година

"""Процента инфлация се изчислява на обща база не на определен артикул."""" ------ Ами я да видим тогавъ кво не е посъпналу??? Ъъъ..., а, че то май всичку поскъпна, бе! "Инфлацийкатъ" да не съ окажи над 20% за първия квартал???

27

Анонимен

преди 1 година

За има няма две години млякото и млечните продукти скочиха с около 300 процента а при яйцата процентите гонят 400 та не знам къде ги гледате тия смешни повишения които сте написали?

26

Анонимен

преди 1 година

До СофоклисИ като се събуди чаршафа мокър а гaщитe с "пластелин" изотзадзе.

25

ПП Насекомо

преди 1 година

Не се страхувайте, няма да ви оставим да гладувате, приготвили сме ви евтини насекоми, с които да заместите скъпите храни! Ние мислим за вас!

24

Анонимен

преди 1 година

яйцето стана 100 лв почти, a ганявците искат 1 м2 в софето да струва 100 лв. Ке си доживеете старините в мизерната панелка

23

Генералски пуяк

преди 1 година

Като ви е скъпо снасяйте си сами Или изринете политическото гюбре от обора

22

КОЙ ЗАПЯ

преди 1 година

45 ГОДИНИ СТИГАТ,ВРЕМЕТО Е НАШЕ,ВРЕМЕТО Е НАШЕ!...

21

Българин

преди 1 година

Решението е едно. Вън задокеанските окупатори от България!