28

Соня

преди 1 година

НСИ както и синдикатите са едни фалшиви организации на братовчеди и роднини. Могат да си измислят каквито искате данни за всичко! Загубили са тотално връзка с реалността! И при Бай Тошо подменяха реалността с розови сънища но накрая всичко рухна.

27

Анонимен

преди 1 година

АЛО ФИЛОСОФИТЕ, СТИГА С ТАЯ МРЗ БЕ! СТАТИЯТА Е ЗА СР. ЗАПЛАТА! АМАН ОТ ПРОФЕСОРИ ДЪРВЕНИ!

26

Пешев

преди 1 година

Тези "гении" наистина ще счупят икономиката от изкуствени увеличения. Няма значение кой колко е работил. Пеевски иска да докара отново хипер инфлация и пак да окраде българския народ като през 1996 г.

25

Анонимен

преди 1 година

Важна е медианата заплата, а за нея никой не пише. Средната не е толкова важна, защото като на Иво му вдигнат заплата двойно,и вместо 10000 лв. вече взима 20000 лв., то средно се води, че и на Пешо дето взима 700 лв. са му вдигнали заплатата.

24

Анонимен

преди 1 година

До АЗ ОТКОГА 27 : 10 не искаш ли? Я ходи да си намериш работа по-добре!

23

1234

преди 1 година

кое е скочило бе ?! скачат само сметките за дом потреби и в магазина нямат край нулите на бележката и онова между краката още скача. от 3 години само некое криво бонусче за 1-2 кашкавала и тва е. скачат от 3 години кражбите и за тва нямаме правителство работещо че така е по лесно да се краде

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 : защото повечето и толкова не заслужават.

21

Зозо

преди 1 година

780лв минимална с 20% клас и др. стават над 1000лв. за най-простите. Много е даже.

20

Хамехриханец

преди 1 година

Напишете колко са безработните и колко са на минимална заплата. Не ме интересува кога последно нашите похлихтикани са си вдигали заплатите.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 : Закъснял си с повече от половин век за народният съд :) Вече комунистите нямате право на глас, и диктатурата на пролетариата свърши, и няма да се върне, така че си осъден на доживотно мизерене без право на помилване. Освен ако не вземеш нещата в собствените си ръце и не се пообразоваш малко, че да получаваш повече.

18

Изумен

преди 1 година

Това откъде ви го поръчаха?От Отдел "Пропаганда,агитация и дезинформация на населението" при ЦК на Партията ли?Каква е таз заплата като масово в производството едвам някои достигат 1000 лева=500 евро!?

17

МВР или СЕКТА

преди 1 година

Служители от МВР ПЕРНИК и РУ Бобов дол предлагат ТЕРОРИЗЪМ на гражданите , забраняват на мъже Българи да се женят чрез постоянен терор!Моля прочетете, това е истина, не ходете в Перник !Разполагаме със списъци с жертви Българи не роми !

16

селянин

преди 1 година

ако утре заплатата стане 150 000 лв а кутия цигари 5000 лв с колко ше се е увеличила средната заплата според мен средно с 1000%

15

Евроатлантик

преди 1 година

Моята заплата не е мръднала от 5 години.

14

Чик чок

преди 1 година

НСИ - Национален Стъкмистически ИнстиТУТ.

13

Щерю

преди 1 година

Минималната заплата обаче не стана 970 лв. ...

12

Анонимен

преди 1 година

Добре, че сме в ЕС и НАТО и живеем добре като материално богати европейци а не като руснаци, заплатите растат, забогатяваме и се развиваме добре.

11

Анонимен

преди 1 година

Според данните на НСИ средната заплата през 2022 година в България е била 1738 лева,тоест МРЗ според евро директивата и приетият закон в страната ни трябва да е 870 лева,а тя е 780 лева,пита се защо?

10

просто

преди 1 година

искат да ви кажат че докато ващите заплати са си останали същите, на някой другари-спекуланти-бизнесмени са се качили двойно. В следствие средната заплата се е вдигнала 16% ;) капиш?

9

Анонимен

преди 1 година

Вече мечтаните 1000 лева от едно време станаха като минимална заплата, тия статии с измислените проценти не ги и чета гледам в магазина като влезна,че всичко е 80-100 % нагоре.