124

Сандо

преди 1 година

правораздаване от САЩ .... абе я се вземете в ръце моля! какви са тия отвъд океана които ще ни казват как да живем. Нещо добро да сте видели от тях - фабрика, инвестиция? Не, само ни цицат като африканска колония - златото, газта, ТЕЦответе, ското и АЕЦовете, и тн

123

Анонимен

преди 1 година

E какво, към русоробия ли...

122

Анонимен

преди 1 година

Значи мога да посоча няколко човека които са се облагодетелствали по времето на ГЕРБ, вкарайте ги в затвора и конфискувайте имуществото им и тогава може да се говори за някаква свършена работа на правосъдието. някакъв убил дядо и влезнал в доживот в затвора, друг убил Милен и с гривна в къщи, каква е разликата.

121

куку

преди 1 година

До Сандо естествено, пеевски, горанов, бойко, всики са чисти и потени

120

абе не знам

преди 1 година

ко подсилват, ама би било добре всички изредени в тез списъци да празнуват св. вальо в затвора, ако ме разбирате

119

ггггггдд

преди 1 година

До европеец ти не си, ти си роб на рсуия. и не си европеец.

118

Сандо

преди 1 година

какъв европейски избор които идва от САЩ ?!?!? няма нито едно доказателство

117

фффф

преди 1 година

към съществата на руска издръжка - много сте, направете партия и извадете България от ЕС. още 2 млн ще избягат, но онези, които останете ще имате България такава, каквато искате. никакви ***, никакви западняци, Брюкселски зелки и пр. чл 50 и България е вън. какво чакате? не ми казвайте, е не може, ЕС има механизми за излизане, действайте!

116

Дзивко

преди 1 година

За Горанов е ясно, ама виж за останалите свързани с АЕЦ, нещо много мяза на намеса в енергетиката ни, говори се за нота от американците да сменим горивото на АЕЦ, тяхното хем е по скъпо, хем не е ратифицирано от ядрената агенция

115

стига бе

преди 1 година

Каква жалка колония сме ... нямам думи. Някакъв чиновник идва и веднага се приема от президент, правителство, патриарх, главен мюфтия и т.н. И на всичко отгоре започва да ни изрежда какво искал, какво да направят партиите, какви закони да се приемат. И вместо да бъде натирен, защото се меси във вътрешните ни работи, всички го случат и изпълняват!? Позор безпардонен! Жалка картинка. Независима държава, защото нищо не зависи от нас. Но ние хората сме виновни, защото пак тия ще изберем.

114

Анонимен

преди 1 година

Откритията им обрисуваха мрачна картина за широкото мнозинство от американските граждани. Икономическите елити и големите корпорации, заключаваха изследователите, имат значително влияние върху политиците.Те това е великата демокрация .

113

Анонимен

преди 1 година

А къв е тояя Джеймс, че да иска нещо от Българияя? Ние искахме падане на визите за САЩ, но не ни дадоха и излиза, че сме по-лоши от всякаква матова папла4, дето им влиза свободно. Искал бил....

112

Анонимен

преди 1 година

диктатура

111

Анонимен

преди 1 година

ЕвроGейския избор на България хахахахаххахахахахахахахахаххаха

110

Анонимен

преди 1 година

Независими институции, независими.... обаче - от толкова независими правоохранителни институции из ЕС, Азия, Адрика и Ю.Америка: нито една от тях не може да осъди американски гражданин в своята област на действие!

109

Анонимен

преди 1 година

Е не сме чак толкоз ***....айде първият път да беше случайност обявяването на списъка 2 месеца преди избори, АМА и втори път да ги обявят 2 месеца преди избори някак си е точно тенденция с користни цели! Само ще им кажа....ЧЕ българинът е МНИТЕЛЕН и е възможно да има обратен ефект!!! Ние си знаем проблемите, НО толкова очевадно да се опитват с потенциална външна манипулация бая може да ядоса БЪЛГАРИНА!

108

Анонимен

преди 1 година

Джон МакГлиън в The American Conservative: "През 2014 г. изследователи от Принстън и Нордуетсърн публикуваха забележителни документи, отговарящи на следните въпроси: Кой управлява? Кой е на власт в действителност? До каква степен гражданите на САЩ са независими?

107

до 129

преди 1 година

Никаква информация нямат, там е работата. Просто искат да повлияят на изборите. Интервю по БТВ с Черепа и статии в Капитал са им източниците на информация.

106

и ние

преди 1 година

България естествено ще сведе глава и др работи, нали така и така е изтривалката на САЩ? Всяко чудо за 3 дни. Айде, да ви е честито, нали сте про-европейци.

105

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

МАЙ - НА - ТАИМ НА САНКЦИИТЕ ПАЗЕТЕ СЕ ОТ САНКЦИОНИРАНИТЕ.