26

Анонимен

преди 1 година

РУМБА, МНОГО СИ УМЕН! НЕ МЕ ИЗНЕНАДВАШ ОБА1Е! ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ СЪДЕБНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА??? ВЕРНО ТАКЪВ ВИ МАТРЯЛА...

25

НЯКОЙ

преди 1 година

Че е толуп е вярно, но е вярно и, че " Някакъв закон "Магнитски" от САЩ ще определя кой е виновен, кой е корумпиран ". Македонците претендират, че са първите жители на Земята, а САЩ претендирет, че само те могат да определят какво е демокрация. Вярно е, че САЩ първи са приложили демокрацията в Америка като са " демократизирали " местните индиански племена и сега индианците са в " Червената книга " на изчезващ вид.

24

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ ТРИХИЛЯДНИК ЩО НЕ Е В СПИСЪКА? но споко, другата седмица ще има нови попълнения в списъка. рубляците тръпнат в очакване- сън не ги лови дали няма да попадат в него!

23

Анонимен

преди 1 година

Ъм ха де?00870

22

Анонимен

преди 1 година

Хехехе и този циркаджия заедно с останалите мушмоли и корумпета от БСП трябваше да са в затвора отдавна. Роптае против закона Магнитски защото започва да им пари на задните части, ще е кеф ако продължат да ги удрят хубаво !

21

Стамат

преди 1 година

Да припомня на по-младите че този толуп беше ляв тестис на Жан Виденов и докара България до просешка тояга чрез хипер инфлация 3000%. Освен това имаше и кредитни милионери и източване и фалиране на множество банки. Ако бяхме нормална държава Гечев щеше да лежи в затвора поне 15 години.

20

Сссссс

преди 1 година

Еххх,ако имахме нормална прокуратурата.....

19

Анонимен

преди 1 година

Този знае , че колко по лъже хората. Толкова е по добре за него. Обърне ли се против Русия ще свърши като Т. Костов. Неговите ще го ликвидират защото знае много за парите завлечени от БСП. и руските олигарси.

18

Пешев

преди 1 година

Този все едно си призна че и той е от дълбоко корумпираните!

17

ма ма ма ма.......

преди 1 година

м а м а ***.......................

16

Менчо Менчев

преди 1 година

Верно бе, *** откъдя на къдя?!

15

Анонимен

преди 1 година

Вие ако сте директор на инвестициите примерно в Тесла, БМВ, Волксваген или Нвидиа, бихте ли избрали България за фабрика за производство, където властва един Гешев, Пеевски, Доган и Борисов? Каква е гаранцията че няма да те рекетират след това чрез разни закончета, предписания и тем такива..

14

Гечев

преди 1 година

Гечев е бил Фулбрайт стипендиант на университета в Илинойс, САЩ. И то още по времето на соца. Изучило се е в Америка момчето тогава. Не мога да му хвана спатиите чий агент е, двоен ли е троен ли е...

13

Гечев - отврат

преди 1 година

Р. Овч - отвратКак нямаме една нормална лява партия а олигархически проводник на руски интереси

12

Майора

преди 1 година

До7А защо не помислиш че не САЩ , а наши донасят на тях! Това го правят и ПП и Донос България и Зарков и олигарсите , които дават пари на определени конгресмени да говорят срещу нас! Прав е Гечев , откъде накъде чужда държава ще се меси в нашата! Сми ско България се намеси във вътрешните работи на САЩ , ще го позволят ли?

11

аз

преди 1 година

Този ли пита, дето с Виденов навремето направиха долара 3000 лв?

10

Анонимен

преди 1 година

Гумен Речев пак се оля. "Какъв бил този закон Магнитски" - ами вземи и прочети Беее. Чудо е, че и той все още не е там в списъка - кра дливо, на гло и и лъж ливо човече (от поколения.. щото и баща му и той кр-а-дяхя още от комунистическо)

9

Анонимен

преди 1 година

Хайде на бас че Генчев нямаше да говори така, ако някой от ПП или ДБ беше попаднал в Магнитски и абсолютно никой от БСП.

8

Анонимен

преди 1 година

И аз това се питам ,не дават матеряли само хвърлят обвинения по доноси

7

Анонимен

преди 1 година

На ЧЕКМЕДЖАН ли или на Кешеф дя се обясняват американците и англичаните...или да дават информация...От къдя на къдя..те щот тука дет сме една шепа се брадчеди не се знае..кой с кого "играе"..на карти ли на табла ли..кой с кого си пие ичкията и делка кинтите - я питайте Севда,Влади,Менда,Теменужка,Томето,Цецу...Мишо бирата...то не бяха суджуци,магистрали,язовири..фирми,бизнеси апартаменти,къщи,офиси,магазини...и т.н. - от опел кадет ..през философ мултимилионер...та чак до милиардер в Дубай..