65

всеки

преди 1 година

по-голям магазин има мениджър. В БГ има и институции които се занимават с подобни практики. Ако работят, няма шанс да има подобни изпълнения. Ако не работят, то няма нужда от тез институции

64

Анонимен

преди 1 година

По-добре на промоция от билла, вместо същия или по-лош продукт с 4-5 лв отгоре в квартал ия магазин.

63

Анонимен

преди 1 година

Заплата в Била, в малък град в Бъглария - 1100 лева. Заплата в Била, в малък град в Дания - 6100 лева. Цените са СЪЩИТЕ, но знаете ли, кое не е същото - Наемите са 5 до 20 пъти по-високо. Токът е 3-4 пъти по-скъп. Горивата са по-скъпи. ДДС е 25%, а не 20%. Данък печлаба, корпоративен и прочие - всичките данъци са 2-3 пъти по-високи. И се пита - Как така?

62

Анонимен

преди 1 година

Защо никъде не може да намаря един ценоразпис в тея магазини? Нямат каталог, нямат нищо. Взлизаш и се надяваш, че това което търсиш, еще го има на цена, на която може би ще се съгласиш, да го купиш ... само дето губиш 1 час в обиколко и не си струва, да спестиш 3-4 лева, за да отидеш до друг магазин .. това е МЕГА гадно.

61

Киро Канадеца

преди 1 година

Топлата вода е открита. Няма държава или има, но корумпирана. МЕТРО са царете.

60

емо

преди 1 година

тея откриха топлата вода!

59

Анонимен

преди 1 година

До 68 А тукашният се казва просто Cour и това и получаваш, независимо от стойността на покупката.

58

перко

преди 1 година

Искахте Промяна имате я! Всичко стана мижи да те лажем!

57

Анонимен

преди 1 година

В тукашните Carrefour за покупка над 50юро ти подаряват нещо от рода на 300гр сирене, 10-12 дозички "Ариел 3 в 1", 2-3ролки кухненска хартия, в малкото случаи когато е свършвал промоционалния продукт го заменят с друг.

56

Христо

преди 1 година

Влизаш за промоцийката и като я няма все нещо ще си харесаш да купиш.Била обаче са върхът,там ти предлагат 40,50% намаления с които цената става нормална като в другите вериги.Спомням си едни хавлии за 30 лв намалени от 80 а навсякъде бяха по 20.Мислят ни за балъци отвсякъде.

55

Женствен

преди 1 година

На който му е скъпо е русофил, зaдръcтеняк и мрази Украйна.

54

Илиян от София

преди 1 година

За съжаление на Кауфланд му е останало немско само името, в магазините им е пълно с хранителни продукти със съмнително и ниско качество, както и с китайски стоки. Маркетинга им е с типичните ганьовски трикове, основан на лъжата и подвеждането на купувача. Персонала е като събран от агенция за груби неудачници. Отдавна не стъпвам там.

53

Анонимен

преди 1 година

Напрежението е слабо и сървърите изключват. Пада и защитата. Ех Магнитски, Магнитски.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 - Баш! За съжаление, повечето хора хал хабер си нямат. От години казвам, че трбяв ад ас има предмет "маркетинг, психология и други съвременни мизерии" в училищата, за да сме наясно от малки, как ни промиват мозъците, за ад знаем, как да реагираме правилно и да си пазим интереса.

51

Анонимен

преди 1 година

Правилата на капитализма, мен. Всичко е подчинено на печалбата и лъжата.

50

Анонимен

преди 1 година

Имаш 30 веирги в световен мащаб, зад които седят 3-4 компании, дето се знаят назисут много добре. Не им е нужен картел - просто си знаят номерата и действа така, че да не се стига до войни с цените и прочие. ТОва ще е същото, като всички работници да знаят, да не работят за под 5000 лева. Ама зорът е, че докато има 3-4 компании има милиони работници.

49

Анонимен

преди 1 година

До Демократ красив - 49 - Ще ти обменя малко, ама те предупреждавам - може и да те пита, на какви хроа правиш трансфери ;)

48

Анонимен

преди 1 година

До 44 Точно така е! Преди години работех с жълто-червената обирджийница и измисляха всякакви форма на рекет - то не бяха подаръци за рожден ден на фирмата, то не беше зверски натиск и заплахи за стесняване на маржа, за да се увеличи за тях. А спиритосаният мистик да пише само в теми за алкохол, за сложни причинно-следствени връзки няма капацитет!

47

Анонимен

преди 1 година

Уловката с промоциите, че всичко е до изчерпване на наличностите, демек кой превари тое ще натовари.

46

бачи гочу тамбоо

преди 1 година

Лидл брутално прекаляват с този номер, но не са само те, разбира се. Вече спрях да ходя редовно да търся рекламираните артикули, а щом липсват - излизам без покупки!